adaugă o unitate turistică
search
date_range

Garsoniera Film Studio din Bucuresti

Bucuresti , bd-ul Magheru, nr. 2-4  
​Capacitate: 2 adulți în 1 spațiu de cazare.
Nu prea multă lume poate să spună că nu este pasionată de filme, tocmai de aceea suntem convinşi că Film Studio va deveni în scurt timp una dintre cele mai populare destinaţii din portofoliul Marten City Lodge. Fiind amplasat chiar pe Magheru, la numerele 2-4, deasupra cinemaului Scala, această locaţie este un must see pentru toţi cinefilii care vor să ne viziteze.

Inspiraţi de vecinul nostru bătrân şi celebru de la parter, anume cinema Scala, ne-am gândit ca la Film Studio să concepem un cadru original. Tocmai de aceea, cele mai multe din elementele de design sunt originale, inclusiv pelicula decorativă. În plus, oaspeţii noştri pot beneficia şi de un proiector, care vine împreună cu un ecran de proiecţie, tocmai pentru a face cât mai vie experienţa voastră.

Altfel, dotările stuioului sunt acelea pe care şi le-ar dori oricine: televizor LCD, plita, cuptor cu microunde, frigider. Adică mai tot, pentru a fi siguri că nu vă lipseşte ceva. Şi, dacă aveţi nevoie de o gură de aer curat, odată coborâţi în bulevard puteţi alege din multitudinea de retaurante, baruri sau terase pe care zona Universitate – Romană vi le oferă.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less

Facilități camere:

  • check internet in camera
  • check frigider in camera
  • check uscator de par
  • check incalzire centrala
  • check aer conditionat
  • check baie in camera
  • check camera cu TV

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
CONTACT UNITATE
Receptie
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,