adaugă o unitate turistică
search
date_range

Apartament Travel din Bucuresti

Bucuresti , str. 13 Septembrie, nr. 231a  
​Capacitate: 2 adulți în 1 spațiu de cazare.
Nicolae Ceauşescu era decis să creeze o nouă Românie, una care să devină o forţă la nivel mondial, iar pentru a-şi ilustra ambiţiile a ales să construiască drept simbol Casa Poporului. Cum şi noi, cei de la Marten City Lodge, considerăm Luxury Apartment drept cea mai importantă piesă din portofoliu şi o emblemă a ambiţiilor noastre, am decis să îl modelăm conform nivelului impus de grandiosul nostru vecin.

Tocmai de aceea, confortul pe care acest apartament este unul aparte. În afara cadrului modern pe care îl oferă, ca o reprezentare a Bucureştiului nou, Luxury Apartment oferă toate condiţiile pe care cei maximum patru vizitatori şi le-ar putea dori. Aer condiţionat în ambele încăperi, două televizoare LCD, centrală proprie, plus o bucătărie complet dotată sunt coordonatele capitolului dotări. În plus, apartamentul este dotat cu o parcare subterană, păzită non-stop, dar şi cu portar la intrarea în imobil.

Dacă vreţi să priviţi şi dincolo de interior, înălţimea etajului 13 creează o panoramă incredibilă. În afara Casei Poporului sau a stadionului Ghencea, Bucureştiul pare, practic, un biet supus, dacă ne gândim că inclusiv îndepărtata Casă a Presei Libere apare în peisaj.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less

Facilități camere:

  • check baie in camera

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
CONTACT UNITATE
Sc Marten City Lodge Srl
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,