adaugă o unitate turistică
search
date_range

Apartament River Studio din Bucuresti

Bucuresti , bd-ul Mihail Kogalniceanu, nr. 14  
​Capacitate: 3 adulți în 2 spații de cazare.
Atunci când vine vorba de River Studio, nici nu ştim cu ce să începem. Situată pe bulevardul Mihail Kogălniceanu, la numărul 14, chiar pe malul Dîmboviţei, locaţia dedicată pentru maxim trei persoane are cam tot ce îi trebuie: amplasament central, privelişte pe măsură, dar şi un design impresionant, în care s-a investit mult suflet.

Încă de la intrare, elementele decorative te conduc uşor, dar sigur, către lumea apelor. Pe dreapta este o cameră-pat, de 2 x 2 metri, unde două persoane au la dispoziţie o miniîncăpere în care se pot odihni liniştiţi într-un ambient relaxaxant. Dacă la capitolul dotări studioul nu are cusur, fiind utilat cu televizor LCD, plită cu hotă, aer condiţionat şi tot ce are nevoie un om normal pentru a-şi duce traiul liniştit, ce impresionează, însă, e priveliştea.

Atât cea interioară, cât şi cea exterioară. Dacă pe geam se poate admira în toată splendoarea ei Casa Poporului, dar şi Cheiul Dîmboviţei, în interior elementele de design sunt unice în tot Bucureştiul. Şi, dacă toate locaţiile din portofoliul Marten City Lodge au fost concepute în ideea de bun gust şi ingeniozitate, vă putem garanta că la River Studio s-a investit şi suflet din belşug.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less

Facilități camere:

  • check internet in camera
  • check frigider in camera
  • check uscator de par
  • check incalzire centrala
  • check aer conditionat
  • check baie in camera
  • check camera cu TV

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
CONTACT UNITATE
Receptie
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,