adaugă o unitate turistică
search
date_range

Pensiunea Giulia din Bucium 3 grade grade grade

comuna Bucium , sat Gura Izbiței, Principala, nr. 368

Harta de access a pensiunii Giulia din Bucium

room Adresa: comuna Bucium, sat Gura Izbiței, Principala, nr. 368

explore GPS: 46.2463747, 23.1569562

Adresa și localizarea pe hartă sunt corecte ? 3 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
CONTACT UNITATE
Nicoara Terezia
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,