Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Lu` Piștău din Breb

Breb, Principală, nr. 204A -
la aproximativ 7.2 km de centrul localității Ocna Șugatag
   Anca din Timișoara
nota: 10
schedule 16.08.2021
A fost cu adevărat o experiență extraordinară. Zona liniștită, căsuța drăguță și dotată cu absolut orice ai nevoie, mancarea minunată, dar în primul rând, amabilitatea gazdelor și a personalului.
   Cornelia Ene Dinu din Bucuresti Sector 5
nota: 10
schedule 08.08.2021
Un loc minunat cu gazde primitoare.

Mâncarea excelentă, condițiile de cazare extraordinare.

Ambele case (casa lui Ștefan și casa lui Piștău) sunt aranjate cu mult bun gust și dotate cu aparatură electrocasnică modernă.

Camerele sunt foarte curate și decorate cu obiecte tradiționale.
   Paula Advani din Londra
nota: 10
schedule 21.07.2021
Ne-a oferit o incantatoare experienta mie si familiei mele. Cele 2 casute, Casa Lu’ Pistau si Casa Lu’ Stefan, sunt parca scoase dintr-o feerica poveste, in care vechiul se imbina cu noul intr-o armonie totala creeind acea autentica “casuta a bunicilor" de acum 100 de ani.

Andreea si Marius, gazdele, sunt niste oameni minunati, iar mancarea traditionala gatita de Andreea e delicioasa.

Breb este satul in care timpul parca a stat pe loc, iar oamenii aici inca pastreaza traditiile, sunt frumosi. O oaza de calm si pace.
   Alexandra Hlade din Suceava
nota: 10
schedule 17.07.2021
Un colț de rai din inima Maramureșului.

Această casă îmbină toate facilitățile moderne, fără a știrbi autenticitatea unei case tradiționale.

Mi-a plăcut ca am avut suficient spațiu pentru întreaga familie, avem 3 băieți și 4 fete.

Gazdele sunt foarte primitoare, sunt tineri și au ales să locuiască în Breb și să ofere turiștilor experiențe de neuitat.

Mi-a plăcut în mod deosebit atenția pentru cele mai mici detalii, nu mi-a lipsit absolut nimic din confortul de acasă, totuși eram într-o casă tradițională din zona Maramureșului. Este o experiență unică, puteti petrece câteva zile relaxante în Breb.

Accesul este ușor la toate obiectivele turistice din zonă.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Concita Madalina din Slobozia
nota: 10
schedule 12.07.2021
Aici am petrecut 5 zile minunate, puțin spus minunate!

Am plecat spre cazare puțin sceptica, însă când am ajuns acolo mi-am dat seama ca mi-am făcut griji degeaba și mai exista oameni care fac lucruri minunate pt. confortul turiștilor. Andreea și Marius sunt doi oameni faini și ne bucura faptul ca am avut ocazia sa ii cunoaștem.

Aici găsiți un loc liniștit, plin de poveste și oameni cu suflet bun.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Veronica Catalina Perjeru din Voluntari
nota: 10
schedule 11.07.2021
Suntem placut surprinsi de tot ce ne-a oferit aceasta cazare: casa decorata conform traditiilor maramuresene, dar totodata in tandem cu facilitatile necesare (baie si bucatarie utilate complet), mic dejun si cina traditionale, foarte gustoase, gazde extrem de ospitaliere, cu zambetul be buze mereu si dornice sa ne satisfaca orice dorinta.

Am avut posibilitatea sa imbracam straie traditionale maramuresene si sa facem poze, am cutreierat satul cu caruta la recomandarea gazdei Andreea. Tot andreea, s-a ocupat de meniul de mancare, care a fost delicios. Sotul Andreei, Marius, ne-a oferit tot confortul necesar in ceea ce priveste sederea noastra in Casa Lu’ Pistau, si de asemenea, a fost foarte receptiv in ceea ce priveste recomandarile noastre in legatura cu ce ar mai trebui pt. un sejur perfect in casutele maramuresene.
CONTACT
Ceterchi Marius
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ceterchi Marius
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0731 997 755
WhatsApp