Vila Paradise View din Brasov

Brasov, aleea Dealul Spirii, nr. 23  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Catalin din Bragadiru
nota: 10
schedule sejur: 17.01.2017 - 18.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Alegerea destinatiei de vacanta este de cele mai multe ori dificila, din perspectiva unei Romanii turistice abordată greșit în toată frumusețea ei. Nu stiu daca norocul sau intuiția ne-au făcut sa alegem acest loc minunat, dar este cert ca am fost fericiți la Paraduse View.merele sint foarte confortabile: mari, paturi foarte comode, televizor, access internet wireless etc. Asternuturile si prosoapele sunt de calitate si foarte curate.Livingul pensiunii este superb, cu geamuri imense care te lasa sa te bucuri pe deplin de frumusetea peisajului. In living pe linga masa fata semineului sint amplasate citeva canapele, un loc perfect pentru stat la un pahar de vorba.Pensiunea este îmbrățișată de natura pentru ca a fost construita așa încât sa nu o perturbe, sa nu îi strice farmecul. Nimic nu este pus la întâmplare, lemnul și piatra se împletesc intr-o armonie perfecta, iar atenția la detalii face diferența.Cu siguranta vom reveni
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine si va asteptam ,din nou,cu drag!
   Valentin din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 15.01.2017 - 17.01.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Este o locatie frumoasa cu o panorma superba. Totul aici este facut cu bun gust si cu atentie deosebita la detalii. Curatenie exemplara, liniste si camere cu mobilier superb.
Felicitari proprietarilor pentru felul in care se ocupa de acest loc minunat.
Recomandam tuturor acesta pensiune daca doresc sa se simta rasfatati, de aceea vom reveni cu placere ori de cate ori vom avea ocazia.
As putea spune despre vila paradise VIEW ca este" UN MIC colt DE RAI "
Răspunsul unității:
Ne bucuram ca v-ati simtit bine si va asteptam ,din nou,cu drag!
CONTACT UNITATE
Florin
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.