adaugă o unitate turistică
search
date_range

Studio Central Park V.I.P din Brasov

Brasov , str. Mihai Eminescu, nr. 10
Studio apartament - stil contemporan brasovean - cu o camera de 40 de mp, va pune la dispozitie un sejur in spirit istoric in centrul Brasovului, la baza cetatii.

Apartamentul este situat la baza scarilor de urcare la cetate si la o distanta de 2 minute pe jos de parcul central si strada Republicii.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,