Garsoniera Helene din Brasov

Brasov, str. Cerbului, nr. 20  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Dana D din Tulcea
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2016 - 08.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Confort, curat, gazda amabila
thumb_down
Aprecieri negative:
Totul ok
   Ingrid din Ilfov
nota: 10
schedule sejur: 23.01.2016 - 25.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am stat la garsoniera Helene cuplu cu un copil de 2 ani jumatate si ne-a placut foarte mult. Camera este foarte draguta si are o atmosfera calda, este amenajata cu bun gust si te relaxeaza. Nu am dus lipsa de nimic, a avut apa calda, caldura, la bucatarie dotata cu de toate, chiar si doua prosoape la baie. Este exacta langa strada Sforii si ajungi in 5 minute pe jos langa Biserica Neagra si Piata Sfatului. Proprietarul a fost dragut si nu am fost deranjati absolut deloc. O sa revenim cu siguranta, cu mare drag.
   Gabriela din Bucuresti
nota: 9.17
schedule sejur: 05.01.2015 - 09.01.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de Piata Sfatului, pe o strada linistita, la parterul unei case cu un etaj,am putut parca masina chiar in fata acesteia. Frumos amenajata, cu centrala proprie, camera mare si confortabila, acces la internet, bucataria este dotata cu plita electrica,frigider, si un minim din cele necesare.Imaginile de pe site sunt conforme cu realitatea.
thumb_down
Aprecieri negative:
Sugestii: in holul de la intrare si in baie ar fi util un cuier, in bucatarie filtru de cafea, prajitor/toaster, eventual cuptor cu microunde,in dormitor jaluzele (noaptea iluminarea stradala deranjeaza)
   Alina Cristina din Bucuresti
nota: 9.33
schedule sejur: 07.02.2014 - 10.02.2014
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Foarte aproape de Piata Sfatului, apartamentul este situat pe strada Sforii.
Amenajarea garsonierei este una foarte placuta si utila. De asemenea, garsnoiera este mai mare decat multe alte apartamente oferite spre cazare din Brasov.
Ne-am simtit excelent!
CONTACT UNITATE
Claudia
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.