Garsoniera Ava Republique din Brasov

Brasov, str. Republicii, nr. 57  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Daniela din Braila
nota: 10
schedule sejur: 15.10.2018 - 16.10.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O garsoniera curata, mobilier modern si cu tot ce iti trebuie. Atmosfera placuta, intima, si linistita. Mi a placut foarte mult. Cu siguranta vom reveni.
   Sergiu S din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 22.01.2018 - 25.01.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Garsoniera e chiar in centru. E foarte liniste pentru ca este intr-o casa in spatele caselor de pe strada. E mobilata frumos si modern, complet utilata si foarte curate. Am avut pana si pelerine de ploaie, umbrela, cafea, zahar etc. Ne-am simtit foarte bine. Are un aer romantic. E perfecta pentru un cuplu. Desi afara era cod portocaliu de ger si ninsoare, am murit de cald. Caloriferele frigeau :P
thumb_down
Aprecieri negative:
Geamurile dau intr-o curte interioara si nu prea poti vedea cum e timpul afara. Apa de la dus curge foarte fierbinte sau foarte rece. Nu stiu de ce.
   Tudor din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 10.03.2017 - 12.03.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Totul, incepand de la amabilitatea gazdelor, continuand cu amenajarea de bun gust a locatiei, dotarea de exceptie si nu in ultimul rand balconul.
thumb_down
Aprecieri negative:
Vremea ploioasa! si lumina slaba a veiozelor din dormitor.
CONTACT UNITATE
Andra
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.