Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Apartament Voya Apartments - A Luxury Oasis In The Old Town din Brașov grade grade grade

Brașov, str. Lungă, nr. 39 -
   Georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.09.2022
Locatia este excelenta, parcare chiar in fata usii, parter cu multa intimitate si liniste, patul este cel mai confortabil in care am dormit vreodata. Locul este impecabil, decorul este placut si modern, iar gazda este foarte draguta si comunicativa. Micile plusuri ale acestui loc fac cu adevarat diferenta - gustari gratuite, cafea, ceai, apa. Wifi-ul este grozav, bucataria este mica, dar este dotata cu tot ce ar putea avea nevoie. Atentia la detalii este uimitoare!
   Daniel din Iasi
nota: 10
schedule 04.09.2022
Am calatorit in multe locuri, dar nu am avut niciodata placerea sa stau intr-un apartament asa superb. Ai foarte multe facilitati la dispozitie, locatia e centrala, iar locul de parcare din fata apartamentului e foarte folositor. Recomand din toata inima aceasta proprietate.
   Petrina din Tecuci
nota: 10
schedule 02.09.2022
Inca de la intrare, locatia este perfecta, totul este realizat intr-un ambient relaxant cu atentie la detalii, unde te simti acasa, curatenie impecabila, dotările necesare pentru ati petrece un sejur de vis in inima Brasovului. Foarte aproape de centru, zona linistita, calitate preț este excellent, cu siguranta, o sa revin de fiecare data. Deasemenea, parcarea in fata apartamentului este un plus.
CONTACT
Lazăr Cristian
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Lazăr Cristian
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0768 046 023
WhatsApp
Apel/SMS