Apartament in Casa Saddleview din Brasov

Brasov, str. Pe Tocile, nr. 18  
​Capacitate: 5 adulți în 1 spațiu de cazare
Povestea noastră descinde din natură. Direct din muntele Tâmpa, ce domină încântătorul oraș medieval al Brașovului. Saddleview își trage numele din panorama spectaculară a munților, pe care fiecare oaspete o experimentează direct, din locația noastră istorică, plasată în inima medievală a orașului. Șaua Tâmpei reprezintă o poeniță îndrăgită, situată pe traseul spre vârful Tâmpei, prin care trec nenumărați drumeți. Aici puteți găsi ruinele unei vechi fortărețe, Brassovia, strâns legată de legendele Brașovului. Ca oaspete al nostru, aveți o priveliște directă asupra Șeuei Tâmpa în timp ce vă relaxați în foișorul primitor al locației, ceea ce ne-a inspirat fără echivoc în alegerea numelui: Saddleview.

Aici veți găsi mereu vorbe bune și zâmbete primitoare, fețe prietenești și o atmosferă prielnică familiilor. De la Saddleview puteți planifica cu ușurință o explorare a vechiului oraș medieval saxon și să descoperiți obiective turistice remarcabile. În apropiere poate fi găsită Prima Școală Românească, în inima Scheiului. Mergând mai departe, la doar câteva sute de metri de proprietatea noastră puteți găsi Strada Sforii, cea mai îngustă stradă din Europa. Piața Sfatului, Biserica Neagră, Poarta Schei, Turnurile Alb și Negru sau Bastioanele Brașovului sunt și ele minunății ale vremurilor trecute, ce așteaptă să fie descoperite.

În cadrul explorării orașului, vă puteți opri la o mulțime de cafenele și restaurante, pentru o gustare rapidă sau meniuri din bucate tradiționale. Brașov este un amestec minunat între șarmul tradițional și viața modernă citadină. Mai departe, călătoria în trecut poate continua cu mici excursii de o zi către Pietrele lui Solomon sau către Muntele Tâmpa, ambele situate convenabil la îndemână. În apropiere de Saddleview aveți acces direct cu mașina către Poiana Brașov, una dintre cele mai populare stațiuni montane din România.

Saddleview a fost fondat și este administrat cu drag de către o familie autentică din Schei, cu cunoștințe adânc înrădăcinate despre obiceiurile și tradițiile locale, ce dau naștere unor povești memorabile. Scopul nostru este nu doar să vă oferim o cazare confortabilă, ci mergând mai departe de atât, să vă propunem ospitalitate autentică, ce transmite sentimentul unic al familiarității și al căldurii asociate cu acasă, chiar când sunteți departe de casă. Vă puteți lăsa copilașii să exploreze în siguranță fiecare colțișor al curții Saddleview, care se extinde pe un deal, în timp ce vă relaxați pe terasă sau în primitorul foișor, auzind râsetul lor liniștitor.

Prietenoasa locație Saddleview este ă din două camere confortabile, un living primitor, două băi, disponibile de închiriat împreună, ca un tot. Este perfectă pentru un grup de până la șașe persoane, ce călătoresc împreună, căutând să experimenteze binecunoscuta ospitalitate românească în Brașov. Căutați să petreceți o seară liniștită în locație? Saddleview are tot ce aveți nevoie: jocuri de societate, cărți și o atmosferă tihnită în care vă veți simți ca acasă în timp ce petreceți timp cu cei dragi.

Deși este situată în inima orașului medieval, locația noastră este dotată cu locuri de parcare pentru oaspeții noștri. Pentru conveniență, puteți lăsa automobilul în deplină siguranță în curtea locației și să explorați zonele adiacente pe jos.

Bucurați-vă de liniște și pace, admirați fascinanta priveliște montană a Șauei Tâmpa și respirați adânc aerul curat al naturii pure. Vă primim cu drag, în stil autentic românesc!
(...) citește toată descrierea unității expand_morerestrânge textul expand_less

Facilități unitate:

 • check acces la bucătarie
 • check foișor în curte
 • check frigider în unitate
 • check gradină/curte
 • check grătar/barbeque
 • check internet wireless
 • check living
 • check parcare
 • check plata cu cardul
 • check terasă
 • check TV în living

Facilități camere:

 • check baie cu cadă
 • check cameră cu TV
 • check încălzire centrală
 • check internet în camera
 • check uscător de păr
CONTACT UNITATE
Cristea Oana
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.