adaugă o unitate turistică
search
date_range

Apartament Haydn Vintage Apartment din Brasov

Brasov , str. Capitan Ilie Birt, nr. 3  
Haydn Vintage Apartment este locaţia potrivită pentru cupluri, persoane care călătoresc singure, oameni de afaceri, precum şi familii (împreună cu copii). Combinaţia originală de lemn, mobilă veche restaurată şi facilităţi moderne oferă simţământul unei vacanţe relaxante.
Apartamentul are 2 camere cu o capacitate de cazare de 4 persoane, se află în Piaţa Unirii la 1 minut de centrul vechi al Braşovului, 2 minute de staţia de autobuz şi taxi, 10 minute de capătul de linii din Livada Poştei de unde se poate lua şi autobuzul către binecunoscuta staţiune Poiana Braşov, la 15 minute de piaţă şi la 20 de minute distanţă cu autobuzul din Gara Centrală (de unde se poate lua autobuzul 51 pentru a se ajunge la locaţie http://www.ratbv.ro/route/34/tour/timetable/).
Vecinătatea este liniştită, curată, cu o arhitectură simplă tipică Transilvaniei. Denumită "Şcheii Braşovului" din vechime până în prezent, zona păstrează parcă neatinse sute de case vechi construite pe străduţele cele mai înguste, pavate cu piatră cubică şi străjuite de pădurea de la poalele Tâmpei.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,