Apartament Casa Schobeln din Brasov

Brasov, str. Muresenilor, nr. 9  
​Capacitate: 4 adulți în 1 spațiu de cazare
Construita in 1550, este una dintre cele mai vechi case din Brasov, fiind amplasata intr-un loc linistit din mijlocul orasului. La doar 50 m Piata Sfatului (punctul 0), vă puteți bucura de un sejur minunat într-un apartament recent renovat, cu acces rapid la restaurante, cafenele și cluburi de noapte.
Apartamentul oferă, o parcare în curtea interioara pentru o mașină ( nerecomandata daca (...) citește toată descrierea unității expand_more
restrânge textul expand_less

CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular

                                                                                   

Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.