adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurantul Flo`Mary din Bran

Adresa: Cavaler Ioan de Puscariu, nr. 76
Capacitate: 80 locuri

Prezentare restaurant Flo`Mary din Bran

Cu o capacitate de 80 de locuri , intr-un cadru minunat , cu o arhitectura deosebita, dispunand de spatiu pentru dj, loc de dans si cu preparate culinare de exceptie venim cu drag in intampinarea celor mai fine gusturi ale dumneavoastra.
!! super masa NU CA acasa!!

Seri cu program de divertisment la Restaurant Hotel Flo`Mary : foc de tabara cu muzica si vin, dansuri populare romanesti/grecesti, tiganesti recital de muzica internationala, recitaluri ale unor trupe recunoscute in lumea muzicala romaneasca, discoteca.

La Restaurant Flo`Mary veti gasi pe langa un meniu sănătos, echilibrat, preţuri accesibile, o servire prompta si un prilej pentru socializare si deconectare, iar ambianta va face ca toate acestea sa va ofere momente si amintiri minunate .
Fie ca a sosit momentul sa va uniti destinul cu jumatatea dumneavoastra, fie ca doriti sa va bucurati alaturi de rude si prieteni la sosirea unui nou membru in familie, sau doriti sa petreceti o seara memorabila alaturi de colegi, acest eveniment special trebuie sa aiba loc intr-un cadru spectaculos.

Restaurant Flo`Mary va ofera un pachet complet pentru un astfel de eveniment.

phone Telefon: 0736034123