Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Maria Șimon din Bran

Bran, sat Șimon, str. Iancu Gonțea, nr. 62 -
Nota 10.0 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Elena Uluiteanu din Krailling
nota: 10
schedule 15.09.2023
100% seriozitate!!! Hotelul este foarte aproape de Castelul Bran si indeplineste toate asteptarile. Va multumim pentru timpul frumos petrecut la dvs. Felicitari!!! Cu siguranta vom reveni, speram ca in aceea si formula ;) Salutari din München tuturor celor care lucreaza acolo, Elena
   Ivan Cristian din Ploiesti
nota: 10
schedule 23.07.2023
Oamenii sfintesc locul"... Un loc minunat, in care te simți excelent... Peisaj de vis, liniște... aceea liniște de te dor urechile, camere curate si cu tot confortul... iar masa de vis... Gustoasa si cu "multa dragoste"... masa e un plus real pentru locație... un loc in care proprietarii sunt permanent interesati sa te simți bine, sa fi mulțumit. Cu siguranță vom reveni.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Viviana din Călin
nota: 10
schedule 01.05.2023
Totul foarte bine! Am mers în excursie, grup de 36 de persoane. Curățenie, căldură, apă caldă, gazde primitoare. Recomand cu încredere pentru excursii școlare! Pensiunea are un living spațios unde se pot desfășura activități, o curte mare și bine amenajata, biliard, bucătărie complet echipată. Cu siguranță, vom reveni!
   Mocanu Cristina din Călărași
nota: 10
schedule 14.02.2023
Recomand, cu încredere, vila Maria! Ne-am simțit foarte bine! Camere spațioase, curățenie, căldură, iar gazdele de nota 10! Este într-o zonă liniștită, dar totuși aproape de drumul principal și aproape de castel. Au bucătărie utilată, spațiu de luat masa destul de generos, zonă pt grătar și restaurant propriu. Cu siguranță, vom reveni.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bratu Vasilica din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.06.2022
O zonă foarte frumoasă, linistită, curățenie desăvârșită, mâncare proaspătă și gustoasă. Recomamd cu mare încredere. Multumim pentru timpul petrecut la d-voastră. Piscina foarte curata, un loc minunat!
   Georgiana Iorga din București
nota: 10
schedule 12.02.2022
Ne-am simțit ca acasa! Proprietari foarte amabili, camera spațioasă și curata, mancare bună.
   Tabita Custura din Focsani
nota: 10
schedule 30.12.2021
A fost curat in camera și in baie. Am avut lenjeria pusa pe pat. Ni s-a acceptat early check in - extra points. Locul este foarte liniștit și aerul curat. Am avut loc de parcare pentru 8 mașini. Oamenii au fost primitori și bucurosi ca am venit la ei.
   Andreea din Bran
nota: 10
schedule 28.12.2021
Camera si decorul foarte frumoase. Foarte fain și balconul care oferă vedere superba. De asemenea, pentru cei care au mașină, un big plus deoarece au loc de parcare in curte. Curațenie, proprietari foarte de treabă. Raport calitate-preț excelent.
   Bindar Lica din România
nota: 10
schedule 27.12.2021
Vila este situată exact lângă castel. Camerele sunt foarte curate, spațioase și aerisite cu o priveliște foarte frumoasă. Centru de echitație pentru copii, foișor cu grătar și posibilități de a servi masa în incintă. Pentru sezon este și o piscina cu vedere la raul Simon.
   Nedelcu Daniel din Adjud
nota: 10
schedule 18.12.2021
Vila este situată într-o zonă liniștită, camerele sunt curate, luminoase si spațioase. Proprietarii foarte amabili. Locația este dotată cu o bucătărie complet utilata și o sală de mese cu șemineu. Raport calitate preț excelent!
CONTACT
Oprea Nicu
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Oprea Nicu
Telefon: 0763 188 372
WhatsApp