Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Delia & Ionuț din Bran

Bran, sat Bran, str. Branului, nr. 53B -
Nota 10.0 / 90 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ioana Parvan din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.12.2023
Am stat la Delia si Ionut trei sau patru veri la rand. Ne place curtea enorma unde copiii se joaca in voie, iarba in care stam desculti, ne place curatenia obsesiva, pisicile prietenoase, ne plac gazdele, oameni buni, generosi si sinceri, care fac tot ce pot ca noi sa ne simtim bine, sa ne relaxam, sa facem parte, temporar, din familia lor. Camerele sunt spatioase, cu paturi confortabile si, repet, mereu foarte curate. Cele trei bucatarii comune au tot ce le trebuie in dulapuri si sertare. Ne e tare drag locul.
Răspunsul unității:
Mulțumim ! Așteptăm să ne revedem la vara cu mare drag !!!
   Alexandra Gruia din București
nota: 10
schedule 02.10.2023
O locatie superba, unde te simti ca acasa! Gazda este foarte primitoare.
Gradina mare, ingrijita, foisor, plus foisor inchis cu bacatarie complet utilata.
Spatiu de joaca pentru copii - trambulina, leagane, tobogan, masinute, jucarii - cei mici nu se vor plictisi.
Camere spatioase, ingrijite cu baie proprie si foarte curat.
Este prima data cand venim si cu siguranta ne mai gandim sa revenim.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Marin Irina din București
nota: 10
schedule 27.09.2023
Gazde foarte primitoare.
Camere spatioase cu cele necesare (sapun, hartie, prosoape) si dotate cu baie proprie.
Bucatarie complet utilată (frigider, cuptor cu microunde, aragaz si cuptor) si disponibla pe fiecare etaj.
Curte foarte mare si îngrijită.
Spatiu de joaca pentru copii, leagane, tobogan, căsuță, trambulina si jucarii.
Foisor inchis utilat cu mese, gratar, chiuveta, aparat de cafea, plita si vesela.
Am mai fost, am revenit si vom mai veni ❤️
Aproape de Bran si de Râșnov. In apropiere aveti Mega image si Kaufland.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Cristi din Timișoara
nota: 10
schedule 11.09.2023
Locația are tot ce îți dorești, camere spațioase, băi moderne, bucătării utilate cu toate cele necesare, curte mare, multă verdeață, jucării pentru toate vârstele. Tot respectul pentru efortul depus de gazdele Delia și Ionuț, prezenți și atenți la orice nevoie, ne-au făcut să ne simțim ca făcând parte din familie. Totul a fost pe placul nostru, abia așteptăm revederea.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Rotariu Bogdan din Roman
nota: 10
schedule 10.09.2023
Locație extraordinară 10 din 10, gazde primitoare, paradisul copiilor (sute de jucării), foișor dotat cu de toate, camere spațioase și curățenie exemplară, totul la superlativ, cuvintele sunt de prisos.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !
   Nicoleta Mogan din Tohanul Nou Zarnesti
nota: 10
schedule 10.09.2023
Un loc ce iti incarca bateriile. Gazda extraordinara, pensiunea cu bun gust, curatenie la superlativ!
Un loc foarte frumos pentru familii!
Felicitări gazdelor pentru toate eforturile! ♥️♥️
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Marinca Mihaela din Ocna Sugatag
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 09.09.2023.
O locație foarte frumoasa, camere spațioase și foarte curate, curte mare, și bine întreținută, 2 foișoare, bucătărie complet utilata, multe jucării, gazde primitoare, localizată în apropiere de Castelul Bran. Un mare bravo!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Stânea Dora din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 24.08.2023.
Ne-am simțit minunat! Locația este ideală pentru cei care vor liniște, dar au copii mici. Camerele și grupurile sanitare sunt aranjate cu mult bun gust, curățenie exemplară, bucătăria utilată cu tot ceea ce este necesar, curte mare cu gazon și pomi fructiferi, leagăn și hamac, locul de joacă- cu multe jucării, mașinuțe, biciclete pentru copii. Mulțumim gazdelor pentru amabilitate. Alegeți această locație și nu cred că veți regreta!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Constantin Edith din Arad
nota: 10
schedule 23.08.2023
Excepțional!!! Gazdele foarte primitoare, foarte de treabă, sufletiști, oameni gospodari, harnici!! Despre vila merită 5 stele din punctul nostru de vedere, apartamentele foarte curate, curtea amenajata cu de toate, începând de la hinte, tobogan, trambulina și jucării, hamac, balansoar foișor, exact pentru toată lumea, iar fetița noastră a fost foarte încântată de tot ce cuprinde vila! Noi nu avem decât cuvinte de laudă, și nota noastră pentru Delia și Ionuț este infinit!!! Zece e puțin!! Ne-am simțit extraordinar, și cu siguranță la anul ne reîntoarcem tot aici, și de acum încolo tot timpul in concediu!! Mulțumim frumos pentru ospitalitate și confort!!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Cristina Arghirescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 21.08.2023
Doar cuvinte de lauda! Ne-am simtit excelent! Curatenie, veselie, toate cele necesare la indemana! Bucatarie mobilata complet, aveam chiar si ulei si sare :)
Copilul nostru s-a inteles foarte bine cu alti copii din vila, precum si cu baiatul gazdelor.
Muuuulte jucarii in curte, pentru copii 1-12 ani, biciclete diferite dimensiuni, trotinete, masinute, leagane...
Foarte amabili si simpatici membrii familiei gazda, si harnici, toata casa si curtea bine intretinute.
Sigur vom reveni cu prima ocazie!!
Un mare plus este faptul ca avem si magazinul la aproximativ 500 metri, se pot face cumparaturile lejer. Multumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Gheorghe din Valencia
nota: 10
schedule 16.08.2023
Am stat cu familia 2 zile si o sa ne intorcem sigur. Au toate necesare ca sa te simti ca acasa, oameni foarte primitori si atenti sa nu lipseasca nimic. Camere curate si pentru copii in gradina nu lipsea nimic. Admit animale multumim frumos pentru tot.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Dinu Mihaela din Bucuresti - Sector 2
nota: 10
schedule 06.08.2023
Deja este traditie sa venim aici! Sunt un grup cu 5 copii, iar locatia este ideala atat ptr relaxarea parintilor, cat si a copiilor. Curtea mare, amenajata cu gazin si locuri sigure de joaca pentru copii, merita toti banii. Gazdele sunt super primitoare, calde si iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Manuela Nicola din București
nota: 10
schedule 19.07.2023
Un concediu de vis petrecut alături de minunatele gazde Delia și Ionuț! Locația bine poziționată în apropierea zonei turistice a Branului. Condițiile de cazare foarte bune, curățenia ireproșabilă, iar in fiecare dimineață poți savura cafeaua/cafelele oferita/ oferite de carismaticele gazde. Curtea imensa oferă o oază de liniște, relaxare, iar pentru copii este un adevărat parc de joacă. Un loc în care ne vom întoarce cu drag!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Ionica Adrian Silviu din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.07.2023
Ospitalitate, confort, facilitati multiple (gratar, hamac, loc de joaca pentru copii si foarte multe jucarii). Un loc ferit de galagie, dar foarte aproape de zona turistica a Branului si de restaurante cu specific dar si de pub-uri. O curte imensa cu iarba si umbra unde poti petrece un sejur linistit si placut. Vom reveni si la iarna!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Ionașcu Andreea Raluca din Galați
nota: 10
schedule 11.06.2023
Un loc unde ne-am simțit ca acasă. Gazdele sunt oameni foarte buni și calzi, de parcă am fi fost în sânul familie. Am dispus de toată "gospodăria lor": frigider, aragaz, cuptor, si toate dotările din bucătărie, ceea ce a scutit cel puțin o masa în oraș, cafeaua tot din partea casei dar și o pălincă foarte bună, dacă vreți să cumpărați. Totul e renovat, aranjat cu bun gust și amenajat pentru toate nevoile noastre si anume: camerele foarte curate, in curte leagăn, umbrar și foișor unde poți face grătar. Acesta este dotat cu veselă si tot ce trebuie. În curte mai găsiți tot felul de jucării pentru copii, trambulină, mașinuțe, triciclete și un spațiu verde parcă nesfârșit! Pentru noi totul e pitoresc, adică floricele, pitici, animale de companie, si dacă vreți să vedeți, au și păsări domestice. Cu siguranță este un loc frumos unde vom reveni cu drag și îl recomandăm cu toată încrederea!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Dita Carmen Cecilia din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.04.2023
O locatie pozitionata la drumul national dar destul de departe de orice zgomot si pericol (pentru a nu fi stresat din punct de vedere al sigurantei pentru ca locatia este amplasata pe un teren cu o suprafata destul de generoasa). In spatele locatiei se pot face drumetii de 5-6 km cu peisaje a mai multor varfuri muntoase cunoscute din Romania.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !
   Sovar Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.04.2023
Proprietari foarte amabili, o familie generoasa, locație foarte curata și linistita. Privelistea de poveste, posibilitate de drumeții. Posibilitate de grătar și gătit, tot ce este necesar la bucătărie, expressor cafea. Venim cu multa placere de fiecare data.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !
   Tînc Mirela din București
nota: 10
schedule 30.04.2023
Excelent, foarte primitor, foarte curat, revenim cu drag ori de cate ori avem ocazia. Am fost de nenumarate ori cu un grup drag si am fost foarte multumiti. Locul in care este amplasata pensiunea este extraordinar in orice anotimp. Am primit recomandarea de la niste cunoscuti iar la randul nostru am recomandat-o cu drag altor grupuri.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Iuliana Geanta din Alexandria
nota: 10
schedule 25.02.2023
O zona foarte frumoasa si linistita, ce îti poate oferi diferite drumetii, pentru toate gusturile, unde, cu siguranta, poti uita de orice problema. Conditiile de cazare sunt de nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Schuster Gabriela din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 25.01.2023.
Vila este exact ce îți poți dori. Ai toate cele necesare: camere curate, cu bai proprii, bucătărie utilata corespunzător cu aragaz, frigider, cuptor cu microunde, pahare, cani, vesela, oale, tigai și ustensile, living cu loc de servit masa, internet și vedeta casei... foișorul (aici ai grătarul, frigider, mese, scaune, televizor, cafetiera, plita, boxa unde poți asculta muzica, masa de fotbal. Acesta e încălzit și poți sta liniștit sa asculți muzica, sa te uiți la tv sau sa petreci la un pahar cu vin alături de prieteni), nu mai vorbesc de curtea mare, unde copiii se pot juca în voie cu mașinuțe sau se pot da în leagăn. Gazdele, Delia si Ionut, sunt receptive la dorintele clienților. Nota 10 cu felicitări!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!!
   Balica Adrian din Mangalia
nota: 10
schedule 09.12.2022
Am petrecut o vacanta minunata in aceasta vila, unde am intalnit gazde primitoare si calduroase, gata sa ne ajute, care ne-au oferit camere curate, calduroase, cu toate dotarile necesare. Gradina foarte curata si bine organizata, cu foisor dotat cu absolut toate cele necesare, spatiu de joaca si jucarii pentru familiile cu copilasi, leagane si spatiu de relaxare. Noi am fost primiti cu labradorul nostru, care s-a simtit minunat in gradina mare si pe gazonul ingrijit al vilei. Recomandam, cu caldura, aceasta locatie.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Mirela Vasile din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.09.2022
Am fost cazata in aceasta minunata locatie, care ofera cele mai bune conditii de relaxare si unde ai la dispozitie, pe langa un teren generos, cu toate amenajarile posibile (teren de joaca pentru copii, foisoare, sezlonguri, etc) si camere foarte moderne. Fiecare etaj are bucatarie proprie, in cazul in care doresti sa-ti gatesti singur. Cuvantul de ordine este curatenia. Gazdele sunt foarte primitoare si va stau la dispozitie pentru orice doleanta aveti. Va recomand aceasta vila cu mare, mare caldura!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Hachi Florian din Ploiești
nota: 10
schedule 21.09.2022
Absolut superb! Este a doua oară când am fost cazați și vom reveni, cu siguranță! Gazdele foarte primitoare și atente la confortul turiștilor! Locație apropiată de castelul Bran, camere spațioase și curățenie exemplară! Felicitări și mulțumim pentru găzduire, cu siguranță, vom reveni! ❤️
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Luminita Prisacariu din Constanta
nota: 10
schedule 14.09.2022
Este al patrulea an când venim in această locație, condițiile de cazare sunt la superlativ, este foarte curat, are leagăne, trambulina și diferite jucării pentru copii, locuri in gradina in care poți petrece timp plăcut în aer liber, iar punctul forte este foișorul, care are toate dotările pentru a petrece cu prietenii la un grătar, iar gazdele sunt oameni deosebit de primitori. Vom reveni negreșit.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Carmen din Ploiesti
nota: 10
schedule 07.09.2022
Un loc unde ma întorc de fiecare data cu drag, peisaj, curățenie exemplara, gazde minunate, este tot ce îți dorești pentru un concediu de vis. Au tot ce-ți trebuie pentru toate gusturile. Recomand cu toată încrederea, nu a fost nimeni dezamăgit cu care am mers acolo.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Daniela din București
nota: 10
schedule 19.08.2022
Totul a fost minunat! Gazdele foarte dragute, camerele curate si ingrijite, baie proprie. Curtea minunata, plina de verdeata, foisoare, trambulina. Muuulte jucarii pentru copii. O adevarata oaza de liniste pentru cei care vor sa se relaxeze!
Va multumesc, Delia si Ionut! Sunteti minunati! Abia asteptam sa va revedem!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Flori Constantin din București
nota: 10
schedule 26.07.2022
Curățenie exemplară pentru noi, familii cu pitici, am găsit tot ce le trebuiau copiilor și pentru noi adulți, am găsit confortul de acasă, foișorul dotat cu ce ai nevoie. Despre proprietari sunt de nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Florina din București
nota: 10
schedule 07.07.2022
Dacă ai ales vila Delia & Ionuț, ai făcut cea mai buna alegere. Am găsit aceasta vila întâmplător și de 3 ani venim aici pentru ca am fost mulțumiți de tot și când spun tot, mă refer la gazde care sunt niște oameni extraordinari, pun suflet în tot ceea ce fac, o curățenie exemplară, peisajul este superb, curtea foarte mare, cu mult spațiu verde, foișor unde poți face grătar, dotat cu tot ce ai nevoie, loc de joaca pentru copii, nu lipsește absolut nimic. Un loc în care chiar te relaxezi, chiar te încarci cu energie pozitivă. Felicitări pentru acest loc minunat, ați reușit să îl faceți atât de frumos și primitor!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!
   Nicolae Oprescu din Domasnea
nota: 10
schedule 06.07.2022
Un loc foarte liniștit cu mult spatiu verde care îți dă energie. Pensiunea e foarte drăguța. Camerele sunt destul de mari, fiecare camera are baie proprie! În curtea vilei e mult spațiu de joaca pentru copii. Gazda e incredibil de amabila și primitoare! Recomand cu încredere!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
   Stănculescu Gheorghe din Ramnicu Valcea
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 20.06.2022.
Vila cu cea mai bună dotare. Gazdele foarte ospitaliere și atente la orice solicitare. Totul la superlativ, de la confortul camerelor, la curățenie, la curtea in care se gasesc de toate: leagăne, foisoare, locuri de joaca pentru copii cu cele necesare (jucării, biciclete, utilaje in miniatură, mingi, balansoare etc.). In curtea foarte spatioasa și primitoare, se gaseste foisorul inchis dotat cu gratar, cu toate cele necesare (vesela, farfurii, oale si alte ustensile, toate de foarte buna calitate), doua mese mari cu scaunele aferente, aragaz, chiuveta cu apa calda, aparat performant de cafea (cafeaua este din partea casei).
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos !!!
CONTACT
Delia și Ionuț
Pe TURIST INFO din 2011
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Delia și Ionuț
pe TURIST INFO din 2011
Telefon: 0749 051 112
WhatsApp