Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Iulia și Bogdan din Bran

Bran, sat Poarta, str. Muchia Dobrogenilor, nr. 3 -
Nota 10.0 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Vasile Stefan din București
nota: 10
schedule 18.02.2024
Amabilitatea proprietarului Bogdan de nota 10, curat, cald, apa calda, locație cu peisaj de vis. Din ciubar admiri muntii. Foisor, gratar, curte mare. Noi o sa revenim cu mare drag la această locatie. Paturi mari si confortabile. Bucătărie mobilata si utilata, cu totul la dispozitie.
   Alexandra din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.01.2023
O locatie perfecta pentru a petrece un sejur plăcut alaturi de prieteni sau familie, gazda primitoare si amabila, camere spatioase si foarte curate, foisor, gratar, ciubar, bucatarie utilata cu tot ce ai nevoie. Vom reveni, cu drag. Locatia este aproape de castelul Bran.
   Nica Cristian din Tulcea
nota: 10
schedule 18.01.2023
Super locatie, view superb asupra imprejurimilor. Pensiunea echipata cu tot ce este necesar, ciubarul cu priveliste. Loc suficient pentru petrecere indoor. Am fost de 3 ori in 2022 si, cu siguranta, vom reveni. Bogdan - gazda super de treaba, deschis, cu informatii despre activitati ce le puteti desfasura in zona, puteti sta la o bere si o poveste cu el. Pe scurt, recomand si vom reveni, cu siguranta!
   Bangala Iulian din Bucuresti
nota: 10
schedule 17.01.2023
Un loc excelent pentru a-ti petrece vacanta. Camere primitoare, afara e spatiu suficient pentru relaxare: ciubar, hamace, foisor exterior, gratar. Gazdele sunt foarte primitoare si prietenoase, care iti stau la dispozitie pentru orice intrebare: sfaturi de drumetii, mers pe partie, alte locuri de vizitat.
   Diaconu Alina din Bragadiru
nota: 9.33
schedule 01.12.2021
Un sejur reusit. Curatenie, caldura, loc de joaca pentru copii in holul de la etaj, curtea generoasa si inventiva, gratarul si foisorul la indemana. Aproape de obiectivele turistice si supermaket.
Gazdele foarte amabile, prompte la orice dorinta.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Carmen din Brașov
nota: 10
schedule 09.08.2021
Local curat, zona foarte bună, vedere plăcută, proprietar binevoitor, aer curat, local încăpător, potrivit și pt familii cu copii, aproape de puncte turistice din Bran.
   Dalida din București
nota: 10
schedule 18.07.2021
Priveliște superbă, curățenie, camere spațioase. Ciubarul a fost încălzit permanent, iar gazda foarte amabilă și disponibilă la orice solicitare. În curte te poti relaxa într-unul din hamace sau te poti bucura de un bronz frumos de munte.
   Dragos Neacsu din Bucuresti
nota: 10
schedule 18.07.2021
Pret decent, conditii bune, ciubarul e fix ce trebuie, mai ales seara. Pozitia e faina, curte generoasa, toate conditiile. Proprietarul este amabil, orice nevoie am avut, ne-a ajutat foarte rapid.
   Scumpu Ovidiu din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.05.2021
Priveliste superba, gazda foarte de treaba, ciubar foarte bun, apa calda pana dimineata, camere foarte ingrijite/curate, gazda primitoare, iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie, ne-a adus lemne pentru gratar, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie, o sedere foarte placuta, camere la o temperatura buna.
   Mihaela Cristian din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.04.2021
O locatie excelenta intr-o zona foarte linistita. Gazdele au fost foarte primitoare si au avut grija sa ne simtim cat mai bine. Ne-am relaxat in ciubarul amplasat cu o vedere senzationala catre muntii Bucegi. Camerele sunt spatioase si foarte curate. Am optat pentru o plimbare cu atv-uri, iar gazdele au facut posibil acest lucru.
CONTACT
Daniel Bogdan
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Daniel Bogdan
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0743 067 135
WhatsApp
Apel/SMS