Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Ceaunul Haiducului din Bran grade grade grade

Bran, sat Bran, str. General Traian Moșoiu, nr. 96 -
Nota 10.0 / 10 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Anca din Dragasani
nota: 10
schedule 19.08.2023
Atmosferă primitoare; gazde minunate, mereu atente la nevoile oaspeților; mâncarea ca la mama acasă, proaspăta si gustoasă; curățenie impecabilă! Dacă doriți sa petreceți timpul liber intr-o oază de liniște, atunci alegeți ,,Pensiunea Ceaunul haiducului- Bran,,
   Mihailescu Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.08.2023
Anul acesta am plecat pentru prima data cu baietelul nostru de 1 an si 8 luni in vacanta. In drumetia noastra am fost cazati la aceasta pensiune, unde am avut parte de o primire deosebita, liniste, spatiu de joaca pentru cel mic, mancarea “ca la mama acasa”.
   Ștefan Monica din București
nota: 10
schedule 06.11.2022
Anul acesta am avut plăcerea sa fim oaspeții acestei pensiuni, am fost pentru prima data în septembrie, apoi am revenit în noiembrie, condiții de cazare: camere mari, spațioase, curățenie impecabila. Mancare f gustoasa, porții generoase gazdele: oameni deosebiți, serviabili și mereu la dispoziția oaspeților, vom reveni, cu drag.
   Victoria Grigore din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.08.2022
Pensiunea dispune de toate facilitatile (sala de mese, frigider, aparat de cafea, camere cu baie si balcon). Ca si amplasare, pensiunea are deschidere din soseaua principala, avand si parcare pentru masini. Camerele au vedere excelenta catre munti, sunt dotate cu televizor, mobilier, curatenia fiind la loc de cinste in toata pensiunea. Mancarea este delicioasa, proaspat gatita, aranjata cu bun gust si servita cu mult suflet de catre gazda, palinca si vinul fiind 100% naturale. Proprietarii pensiunii, oameni cumsecade, sufletisti si foarte atenti cu turistii. Multumim familiei Carp pentru concediul excelent petrecut la pensiunea Ceaunul Haiducului; vom reveni cu drag la pensiunea dumnealor.
   Iustinian din Maramures
nota: 10
schedule 12.07.2022
Recomand cu incredere.
Oameni faini, primitori si atenti cu turistii.
Curatenia de nota 10, totu-i ingrijit, mai rar asa pensiuni. Mancarea super gustoasa si bio. Bucatareasa este de nota 10. De priveliste, nu am cuvinte sa descriu cat e de frumos.
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet pentru aprecieri
   Marius Cojoaca din Buzau
nota: 10
schedule 21.02.2022
Oază de liniște și relaxare într-o locație ce te încântă de la primul contact vizual, gazde primitoare, peisaj superb, multiple facilități (parcare, grătar, barbeque, loc de joaca pt copii, un cuptor mai "special" pentru cunoscători). Camere curate, călduroase și confortabile, cu mobilier de o calitate deosebită, pe care timp de trei zile nu am reușit să vedem un fir de praf. Mâncare mai ceva "ca la mama acasă" (gustoasa, calitativă, cu porții îndestulătoare)...totul la superlativ, mulțumim ospitalierei familii Carp.
Răspunsul unității:
Va multumim din suflet pentru aprecieri si va mai asteptam cu drag
   Daniela Verdeș din București
nota: 9.67
schedule 21.08.2021
Curatenie impecabila in camera si in toata pensiunea, priveliste si curte minunata cu loc de joaca pentru copii, aproape de centru si parcare buna. Gazdele au fost foarte atente, mâncarea excelenta, pregatita proaspat in fiecare zi si portii foarte mari. Ar fi util un mini bar in camera si niste agatatori in baie. In general, o unitate exceptionala.
Răspunsul unității:
Va multumim pentru aprecieri si o sa tinem cont de sugestiile turistilor . Acolo unde se poate vom imbunatati confortul turistilor
   Mariana din Buftea
nota: 10
schedule sejur: 08.01.2020 - 11.01.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O experienta minunata! Totul a fost la superlativ : locația, curățenia, și mâncarea. Am fost primiți cu multa căldură, gazdele au stat la dispoziția noastră cu orice am avut nevoie. Mâncarea a fost delicioasa. Felicitări! Este o locație unde vom reveni oricând cu mare placere!
poze recenzie
   Luminita din Otopeni
nota: 10
schedule sejur: 20.08.2019 - 25.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
M-am simțit ca acasă! Gazde primitoare, mâncare cu gust și curățenie exemplara! Un loc kids friendly :)
   Florina F din Constanța
nota: 10
schedule sejur: 09.08.2019 - 11.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
A fost un sejur de excepție. Gazda foarte primitoare, camerele impecabile, mâncarea naturală și, de asemenea, gustoasă, iar zona foarte ușor de localizat. Recomand cu încredere!
poze recenzie
CONTACT
Carp Nicolae
Pe TURIST INFO din 2019
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Carp Nicolae
pe TURIST INFO din 2019
Telefon: 0766 421 115
WhatsApp