Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Balkanic Villa din Bran grade grade grade

Bran, sat Șimon, str. Iancu Gonțea, nr. 292 -
Nota 10.0 / 35 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:9.95
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Tanase Andreea din Urlați
nota: 10
schedule 24.03.2024
Super locatie, o sa revenim cat putem de repede! Curatenie nota 11, gazde foarte primitoare, liniste si tot ce ai nevoie pentru un sejur alaturi de familie! Recomandam cu incredere si altor persoane, de asemenea au si un catel foarte frumos si prietenos!
Răspunsul unității:
Multumim si va asteptam cu drag!
   Laura din Cozieni
nota: 10
schedule 20.02.2024
O pensiune nouă, moderna, camere mobilate cu bun gust, dotată cu tot ce ai nevoie. Ne-am simțit excelent! Felicitări, totul la superlativ, gazdele atente pe nevoile turistilor! Recomand tuturor celor care vor sa-si petreaca un sejur de neuitat! Vom reveni cu plăcere!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Stan Daniel din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.02.2024
Pensiunea este extraordinar de frumoasa si curata. Totul este amenajat cu grija, dotarile ultramoderne (bucatarie, televizoare mari smart, soundbar, semineu etc.) Fac ca tot sejurul sa fie minunat! Gazdele foarte primitoare si amabile. Multumim frumos, o sa revenim cu drag!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Gabriel din București
nota: 10
schedule 07.02.2024
Totul a fost perfect! Locatie superba, camere utilate modern, curatenie, gazde primitoare si amabile... Totul a fost conform descrieri locației. Satul este situat aproape de Bran, unde se ragasesc o multime de obiective turistice si trasee montane. Recomandam cu încredere!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Liliana din Brăila
nota: 10
schedule 06.02.2024
Este o locație foarte bună pentru un grup de persoane de max 6 adulți ceea ce a fost ideal pentru noi! Pensiunea este situată într-o zonă foarte liniștită și are o atmosferă caldă și primitoare. Este locul potrivit unde să iți încarci bateriile și să te deconectezi de agitația din oraș! Recomandăm cu drag!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Andrei Iuliana din Constanța
nota: 10
schedule 30.01.2024
Totul a fost exact ca în prezentare, perfect! Cald în pensiune, curat, bucataria echipata cu de toate, gazdele primitoare! Camerele spațioase și dotate cu tot ce este nevoie, confort și intimitate! Pensiunea este aproape de Castelul Bran, pârtia Zanoaga!
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai asteptam!
   Mihaela Vatamanu din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.01.2024
Pensiunea este extraordinar de frumoasa si curata. Totul este amenajat cu grija, atat ca aspect cat si ca utilitate. Este greu sa iti lipseasca ceva, noi am gasit mai mult decat ne asteptam.
Casuta este calduroasa, noi am fost cu bebelusul de 6 luni si totul a fost perfect.
Gazdele sunt oameni minunati si saritori, receptivi la absolut orice am avut nevoie. Ca un bonus, au un catel la fel de minunat, iubitor si bland, caruia ii simtim deja lipsa! Copiii nostri au stat ore intregi cu el afara.
De abia asteptam sa revenim si in sezonul cald.
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va mai asteptam !
   Nicula Dan Andrei din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.01.2024
Locatie usor accesibila, gazde foarte primitoare si de ajutor. Camere spatioase, curatenie impecabila, facilitati foarte bune, mare plus pentru masina de spalat vase. Ar putea fi adaugat si un fierbator electric la bucatarie. Loc de joaca pentru copii foarte bun. Singurul lucru pe care l-as schimba ar fi cabinele de dus care, in 2 dintre camere, sunt destul de inalte si sunt mai greu de folosit pentru copii si persoanele mai in varsta.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam !
   Alina Beuca din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.11.2023
Ne-am simtit extraordinar de bine, ne-au fost depasite toate asteptarile, totul de cea mai buna calitate si mult bun gust; gazdele parca erau din familia noastra, foarte draguti si primitori; curte mare, frumoasa si toate astea intr-un peisaj de vis; cu siguranta o sa mai mergem si recomandam cu drag!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Corina Teodora din Bucuresti
nota: 10
schedule 19.11.2023
Cea mai frumoasa cazare din Romania: super echipata, mobilata cu mult bun gust, caldura cat cuprinde si niste gazde exceptionale, saritoare si darnice. Sincer, nici la hotel nu ne-am simtit atat de bine. Nu avem nimic de reprosat, nota 10 este prea mica pentru ce aveti la pensiune. De acum incolo doar aici ne vom caza la Bran. Multumim pentru tot!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Veronica din Tecuci
nota: 10
schedule 13.11.2023
Ne-am simțit foarte bine, curățenie și condiții foarte bune, bucătărie utilată cu tot ce este necesar, căldură în camere, gazde deosebite! Recomandăm cu căldură! Zona foarte frumoasă, multiple variante de petrecere a timpului în natură, in apropierea Amfiteatrului Transilvania, a Castelui Bran și a rezervației de urși de la Zărnești.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Andreea din Bucuresti
nota: 10
schedule 06.11.2023
De departe cea mai frumoasa, curata si bine utilata viluta in care am fost pana acum! Cel mai mult am apreciat curatenia, bucataria care este utilata cu absolut tot ce este necesar, curtea este spatioasa si frumos amenajata pentru copii. Gazdele foarte placute si primitoare, ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie. Cu siguranta vom reveni curand!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam la noi!
   Silviu din Bucuresti
nota: 10
schedule 29.10.2023
Am petrecut un weekend excelent, gazdele sunt foarte primitoare si te ajuta cu tot ce ai nevoie, camere moderne, foarte curate, bucataria dotata cu toate ustensilele, curte spatioasa. Cu siguranta vom reveni. Recomandam cu caldura!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam cu drag!
   Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 22.10.2023
A fost un sejur minunat! Locatia este recent renovata, perfecta pentru o iesire in familie sau o iesire cu prietenii apropiati, gazdele primitoare si placute. Camerele sunt frumos amenajate, calduroase. Curatenia este un punct forte si bucataria bine echipata!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag!
poze recenzie
   Monica Constantin din București
nota: 10
schedule 01.10.2023
Venim la munte in fiecare an, însă anul acesta Balkanic Villa ne-a depășit toate așteptările.
Un loc foarte frumos și super, super utilat.
Curățenia în camere este impecabila, de la așternuturi la prosoape și toate detaliile.
Gradina este perfecta pentru relaxare, locul de joaca o încântare pentru copii, iar gazdele... minunate!
Ne-a impresionat plăcut utilarea bucătăriei, nu ne-a lipsit nimic tot sejurul.
Într-un cuvânt, impecabil.
Vom reveni cu siguranță, sunteți de 10 steluțe! ❤️
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Dragomir Sorinel din Craiova
nota: 10
schedule 28.09.2023
Super frumos, zona super, oameni de treaba. Ai toate facilitatile. Curte spatioasa, gratar, acces bucatarie echipata ultra, lux. O pensiune de 6 stele, pacat ca nu exista 6 stele la recenzii. Salutam gazdele, frumos tare. Credeti-ma, nu am ce spune de rau absolut nimic. Nota 10.
Răspunsul unității:
Va multumim frumos si va mai asteptam cu drag!
   Badea Ana Maria din Craiova
nota: 10
schedule 25.09.2023
Ne-am bucurat de fiecare moment. Vila a fost curata, organizata și spațioasă, iar energia primitoare. Am avut la dispoziție tot ceea ce am avut nevoie. Camere foarte frumoase și bine întreținute, căldură din belșug, curtea foarte mare și totul verde. Totul la superlativ!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam!
   Raluca Radut din Craiova
nota: 10
schedule 25.09.2023
Confirm recenziile anterioare! Totul la superlativ! Gazde primitoare, curatenie exemplara, curtea cu un foisor foarte incapator, liniste, colt de rai! Este destul de aproape de Bran, iar gazda va ofera informatii despre locuri de vizitat, restaurante, producatori locali, de la care am si cumparat produse traditionale foarte, foarte bune. Recomand aceasta unitate de cazare! Totul este exact ca in fotografii! Camerele sunt spatioase, bucatarie dotata modern, veti gasi ceai, cafea, condimente, zahar, ulei (asta va spun sa nu le mai puneti in bagaj, cum am facut eu ani de zile), prosoape extrem de curate, sapun in dozator, sampon, gel de dus-hotelier, caldura mai mult decat era necesar (am inchis caloriferele pe timpul noptii). Sper din toata inima, sa regasesc acest loc la fel de curat (primitor este oricum), pentru ca noi, ca si turisti, trebuie sa respectam casele oamenilor. Multumim gazdelor pentru confortul oferit! Plata am facut-o cu cardul de vacanta, instant prin telefon.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam.
   Razvan S. Saileanu din Greenville, Sc Usa
nota: 10
schedule 09.09.2023
Superlativ din toate punctele de vedere: camerele si baile noi, curate, cu tot de este nevoie. O bucatarie exemplar dotata cu frigider, cuptor, cuptor cu unde, masina de spalat vase, si tot ceea ce-ti doresti ca vase si vesela. Suprafata interioara perfecta pentru 6 persoane, un foisor si un gratar perfecte pentru mese in aer liber. Si in special niste gazde sa le pui la rana: zambitoare, atente, saritoare, prietenoase dar fara sa te "sufoce". Vom reveni in 2 luni pentru alta repriza de relaxare si aer curat.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam!
   Serban Ana din Galati
nota: 10
schedule 01.09.2023
Locația super, gazda mai mult decat amabilă. Spațiul de joacă foarte util celor ce au copii, iar despre curatenie, impecabil. Dotată cu tot strictul necesar si chiar mai mult. Revenim cu drag si recomandam din suflet, tuturor ce doresc un loc relaxant cu tot ce ai nevoie!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag!
   Ghita Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.08.2023
Ne-am simțit foarte bine la aceasta pensiune. Gazdele chiar își dau tot interesul sa nu lipsească nimic, de la cafea, ceai, apa, orice condiment pentru un grătar reusit, chiar și lemne pentru aceasta. Interiorul pensiunii este deosebit de frumos și curat, iar atenția la detalii se remarca la orice pas. Curtea este foarte potrivita pentru copii, având un spațiu verde suficient de mare și loc de joaca. O sa revenim cu siguranță.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag!
poze recenzie poze recenzie
   Coman din Braila
nota: 9.83
schedule 15.08.2023
Curățenie exemplară, gazdele sunt oameni deosebiți. Bucatarie mobilata complet cu de toate., curtea este foarte mare, cu gazon ingrijit, loc de joaca pentru copii, cu căsuța topogan, groapa cu nisip, jucării, biciclete. Vila este dotată cu grătar, ceaun, disc, lemne la discreție, proprietarii au lăsat cafea, ceai, apa plata pentru fiecare la discreție din partea casei.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam pe la noi.
   Morus Nicoleta din București
nota: 10
schedule 12.08.2023
Curățenie, camerele mobilate corespunzător, bucătărie dotată cu tot ce este nevoie, liniște. Recomand, cu tot dragul. Vom mai reveni, cu siguranță. Gazdele minunate, nu ne-au deranjat deloc. Curtea mare, foișor, grătar, trambulină pt copii mici, leagăn.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam pe la noi.
   Valentina din Craiova
nota: 10
schedule 05.08.2023
Recomand, cu încredere, aceasta locație! Zonă foarte frumoasă și liniștită! Camerele sunt spațioase și foarte curate! Comportamentul gazdelor ireproșabil, mereu la dispoziția noastră! Ne-am simțit minunat! Vom reveni mereu, cu drag!
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Marian Rotaru din Slatina
nota: 10
schedule 30.07.2023
Zona excelenta, gazde de nota 10, camere super curate, liniște,,recomand pentru petrecerea concediului cu copii. Loc de joaca pentru copii. Dino park și centru foarte aproape.
Foișor, grătar, masina de spălat vase, ceea ce îți ușurează munca foarte mult.


















Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Andreea din Brasov
nota: 10
schedule 18.07.2023
Totul este minunat: proprietarii sunt deosebiti, zona este perfecta pentru a-ti petrece zile relaxante, vila este amenajata cu absolut tot ce ai nevoie, curatenie, lux si o curte imensa cu spatiu de gratar si loc de joaca pentru copii. De revenit oricand :)
Răspunsul unității:
Mutlumim frumos si va mai asteptam!
   Nicoleta din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.07.2023
Am avut un sejur perfect la Balkanic Villa. Casa este dotată cu absolut tot ce este nevoie, fiecare dormitor are baie proprie, in living este de asemenea o baie. Casa este decorata cu mult bun gust și cu multă atenție la fiecare detaliu. Curățenia este de nota 10+. Mama proprietarului, care locuieste in aceeași curte, este foarte amabila și gata să te ajute cu orice ai nevoie. In curte este loc de joaca, grătar, foisor, trambulina. Speram sa revenim cat mai curând!
Răspunsul unității:
Multumim frumos si va mai asteptam!
   Pascu Anca din Cristian
nota: 10
schedule 10.06.2023
Pensiunea este deosebită. Dispune de 3 camere, un living, bucătărie, foișor și grătar și, ceea ce nu au majoritatea pensiunilor, are spațiu de joaca pentru copii. Este situată într-o zonă liniștită. Curățenia este impecabilă. Proprietarii sunt un cuplu de tineri foarte ospitalieri. Pensiunea dispune de parcare în curte.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam!
   Pavel Madalin din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.05.2023
Condiții foarte bune, pensiune recent renovată, am avut parte de toate facilitățile necesare (grătar, foișor, acces la internet, ustensile necesare pentru bucătărie), gazda primitoare, situată la drumul principal, și sigur o sa mai revenim cu drag. Pensiune foarte bine amenajată, caldura permanenta pe toată perioada sejurului. In concluzie, suntem multumiți, nu avem nimic de reproșat, oferindu-le 5 stele!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag!
   Ovidiu din Constanta
nota: 10
schedule 27.02.2023
Gazde foarte primitoare, atente, conditii excelente de cazare si relaxare. Camere spatioase, mobilate cu gust, foarte bine dotate, bucataria super. Acces la gratar in curte, lemne la dispozitie si carbuni. In curs de amenajare si un loc de joaca pentru copii, curtea foarte spatioasa. Recomandam, cu caldura, si vom reveni, cu placere. A fost o vacanta foarte reusita!
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag!
CONTACT
Ioan Porancea
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Ioan Porancea
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0746 093 985
WhatsApp
Apel/SMS