Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Antonia din Bran grade grade grade

Bran, sat Bran, str. Ciubotea, nr. 12 A -
Nota 10.0 / 12 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Camelia Susnescu din Campina
nota: 10
schedule 29.01.2024
O locație superbă, cu un peisaj de vis. Proprietatea dispune de tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect. Camerele sunt curate și călduroase, cu bai proprii și terase pe care poți savura o cafea, admirând peisajul parcă desprins din povesti. Gazdele sunt primitoare, mereu la dispoziția clienților. Multumim pentru primirea călduroasă și vom reveni curând.
   Adelin Visan din Campina (prahova)
nota: 10
schedule 10.09.2023
Locatie de vis cu vedere la muntii Bucegi. Gazde primitoare, de o inalta calitate, care fac ca timpul petrecut la pensiune sa fie super. Imprejurimi splendide, unde poti face plimbari in natura. Piscina si jacuzzi completeaza dotarile de top ale locatiei. Vom reveni cu placere in acest loc si la acesti oameni minunati.
Răspunsul unității:
Multumim! Speram sa ne revedem cat mai curand!
   Ginel Baciu din Galati
nota: 10
schedule 02.09.2023
Execelent! Totul. Personal dedicat turismului. Condiții excelente! Peisaje mirifice, locuri deosebite, oameni minunați! Acces facil. Condiții de cazare deosebite. Prețuri decente! Mereu alături de noi! Permanent doritori sa ne ofere orice era posibil! Mereu m-aș întoarce, chiar as putea locui aici dacă as avea un serviciu online! Dar, din păcate, sunt un amărât bugetar! Nu uitați sa cereți referințe de posibiltățile de turism local la pas!
Răspunsul unității:
Multumim!
Va asteptam cu mare drag!
   Georgiana Andrei din Buzau
nota: 10
schedule 26.06.2023
Camere spatioase si curate, peisaj mirific, liniste si gazde de exceptie, care ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Un sejur la superlativ, mai ales datorita piscinei, a foisorului si a terasei cu vedere spre munte. Vom reveni cu drag in orice sezon, negresit.
Răspunsul unității:
Multumim! Oricand va asteptam cu mare drag!
   Familia Diculescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 26.02.2023
Am petrecut trei nopti la pensiunea Antonia si ne-am simțit excelent. Gazde foarte amabile, prietenoase, camera spatioasa cu balcon mare, curatenie, liniste, peisaj de vis. Mancarea buna, noi am servit micul dejun si cina pe care gazdele le ofera la cerere. Internet de viteza mare, se poate lucra in sistem work home. Recomandam. Noi vom reveni, cu siguranta.
Răspunsul unității:
Multumim!
Va mai asteptam cu mare drag!
   Simion Geanina din Titu
nota: 10
schedule 16.07.2022
Pensiunea este într-un loc minunat cu proprietari la fel de minunati. Casa este curata, primitoare, calda, camerele sunt mari cu balcoane generoase, privelistea este spectaculoasa, doamna gateste daca se vorbeste din timp, mancarea gustoasa si din belsug. Cu siguranta, vom reveni!
Răspunsul unității:
Multumim!
Va mai asteptam cu mare drag!
   Delia Elena Nita din Ploiesti
nota: 10
schedule 10.07.2022
Locație minunata, oameni de excepție! Curatenie, vedere spre vale si munte...ceva de vis ;). Doamna ne-a pregatit masa de pranz în cele 3 zile pe care le-am petrecut la pensiune (la cerere se poate pregati orice) si a fost delicios! Ne-am simțit foarte bine, mulțumim! Abia așteptăm să revenim!
Răspunsul unității:
Multumim!
Va mai asteptam cu mare drag!
   Cristi din București
nota: 6.33
schedule 31.01.2022
Am fost cazati ca si grup de 12 adulti si 12 copii, intre 4 luni si 7 ani, in acest weekend.
Ce nu este specificat nicaieri, este ca gazdele stau in vila chiar daca o inchiriezi integral. De asemenea, au un caine si pisici care intra la parter. Peste tot la parter este par si miros de animale de casa. Unii pot fi alergici, deci ar trebui specificat in anunt.
De asemenea, am fost atentionati cand se jucau copiii in living si faceau galagie. Asta in jurul pranzului. Nu a contat ca jumatate de zi eram pe partie si dupa ora 21 era liniste deplina. Am primit o remarca de genul, "daca stiam va luam 4000 pe doua nopti, nu 3400!".
Camerele curate, confortabile, mici detalii sunt de imbunatatit. In bai sa nu mai curga apa pe langa cabina de dus, iar caldura trebuie pornita in camere inainte de a ajunge turistul.
Bucataria bine utilata, doar ca trebuie sa o imparti cu gazdele.
Primii care au ajuns nu au stiut si au primit camera tripla in loc de 2 duble. Am discutat in ultima seara si am aflat. Gazdele nu au spus nimic si au mai ramas cu o camera nefolosita.
Curte ok pentru copii, aproape de partia Zanoaga.
Overall echivalenta a hotel de 3 stele.
Răspunsul unității:
Dumneavoastra ati rezervat la noi nu prin turist INFO. Este foarte clar specificat ca suntem proprietarii pensiunii si suntem aici ca unii ca dumneavoastra lipsiti de bun simt si educatie sa nu ne dati foc la casa. V-ati imbatat, ati picat pe scari si nu ati supravegheat copiii care au adus pisici in casa. Copiii care se plimbau cu mobilele prin casa, spalau cu pisicile pe jos, de la ora 7 dimineata pana seara tarziu. Doar trei ore ati fost la partie duminica pe 30 ianuarie.
Bucataria v-a fost pusa la dispozitie ca v-ati instalat cu nerusinare, cu toate ca nu scrie nicaieri ca aveti acces la bucatarie. Cand ati venit totul era impecabil si ati plecat lasand totul devasastat, usi stricate, rezervorul wc-ului de la 103 stricat, un dezastru la foisoir, decoratiunile de pe foisor cazute. Dar cel mai grav e ca nu sunteti in stare sa aveti grija de copiii dumneavoastra.
Dumneavoastra care ati organizat trebuia sa ajungeti inaintea tuturor. Nu e vina noastra ca primii care au venit au primit cheile pentru doua camere triple. Asa au cerut.Pentru pagube ne datorati 1000 lei.
   Loredana Ogasanu din Drobeta-turnu Severin
nota: 10
schedule 01.12.2021
Pensiunea Antonia este pozitionata intr-un loc cu priveliste incantatoare, in care domneste linistea. Gradina este superba, camerele au mobilier rustic si sunt dotate cu frigider si televizor cu ecran plat. Spatiile interioare si exterioare sunt foarte curate, iar gazdele extrem de amabile si permanent preocupate de confortul turistilor. Indiferent de anotimp, pensiunea antonia este locul perfect pentru a te bucura de frumusetea muntelui.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu mare drag!
   Dorian Aurelian Pana din Craiova
nota: 10
schedule 29.08.2021
Ncep cu a exclama peisajul care este oferit de pensiune, aerul curat și verdele munților se ridica la un nivel superior. Pensiunea dispune de un loc de joaca pentru copii si un foișor cu grătar. Camerele sunt curate si mari. Parcarea autoturismului se poate face in curtea pensiuni. Depre gazde pot spune doar ca ne-au făcut sa ne simțim ca la noi acasă.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam la noi cu mare drag!
poze recenzie poze recenzie
   Munteanu Mariana din Galati
nota: 10
schedule 19.08.2021
Super locatie, peisaj de vis, cu o panorama incredibila cu vedere la Muntii Bucegi, camere spatioase si foarte curate, cat despre proprietari numai de bine, super gazde, oameni minunati, foarte amabili si atenti cu oaspetii.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam cu drag!
   Pirvu Mihaela din Navodari
nota: 10
schedule 26.07.2021
Camerele sunt foarte curate cu balcoane spațioase, peisajul e de vis, cu vedere la munți. Curtea, deși nu este foarte mare, este bine amenajată cu locuri de parcare, locuri de joaca pentru copii, dar si de relaxare, grătar si foișor. Gazdele sunt foarte primitoare și pregătite sa ajute cu recomandări despre obiectivele turistice din zona.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
CONTACT
Gabriela Rotariu
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Gabriela Rotariu
Telefon: 0744 337 600
WhatsApp