Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa la Doi Frați din Bran grade grade grade

Bran, sat Predeluț, str. Principală, nr. 105 -
Nota 10.0 / 35 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mihai Stoian din București
nota: 10
schedule 23.02.2024
Totul exceptional. Am fost cazati aici un week-end 12 persoane cu 4 copii mici. Locatie foarte curata, calduroasa si foarte bine echipata.
Curtea este deosebita pentru familiile cu copii mici, exista un tobogan, o saltea dar si o groapa de nisip cu jucarii pentru copii.
Bonus: gogosi delicioase facute cadou de proprietari.
   Adrian din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.02.2024
Cazare curata, liniste, gazde ospitaliere, loc de joaca pentru copii.
Nimic de reprosat, recomand oricand aceasta locatie.
Locatia buna, fara trafic excesiv. Curte ingrijita, sigura pentru copii si gratar cu foisor in curte.
   Oancea din Slobozia
nota: 10
schedule 28.01.2024
Totul a fost excelent, gazdele foarte primitoare, ospitalitatea lor ne-a impresionat. Ciubărul a fost o binecuvântare, mai ales ca afara ningea, iar gazdele ne-au adus gogoși calde, țuică fiarta și afinată, astfel încât timpul petrecut în ciubăr a fost de neuitat. Căldură în camere... Totul curat, absolut nimic de reproșat. Mulțumim, cu prima ocazie vom reveni!
   Cristian Ambrus din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.01.2024
Pensiune ideala pentru grup de familii. Cel putin in cazul nostru, am ocupat toata pensiunea pentru o saptamana. Din punctul meu de vedere, camerele sunt confortabile, ai unde sa-ti pui hainutele (nu ca la alte pensiuni unde le lasi in rucsac), paturi mari, cald in camere, apa calda, sala de mese excelenta, bucataria cu tot ce-ti trebuie. Ciubarul l-am facut pe ninsoare si a fost excelent. Multumim si pentru gogosile din partea doamnei. Va urez mult succes in planurile de viitor legate de restaurantul pensiunii! Mi-ar placea ca data viitoare sa mancam o ciorbita gustoasa la dumneavoastra!
   Violeta Toma din Popesti Leordeni
nota: 10
schedule 14.01.2024
Totul la superlativ!! Vila curata, mobilata cu bun gust, frigider in camera, uscator, bucatarie utilata,lenjeria, prosoape curate, caldura, apa calda, gratar, foisor, curte frumos amenajata. Super!!! Sa nu mai vb de gogoși!! Delicioase!! Va mulțumim, vom reveni neapărat!!!
   Toma Valentin din Popești Leordeni
nota: 10
schedule 14.01.2024
Va mulțumim pentru minunatele zile pe care le-am petrecut la dumneavoastră în perioada 12-14.01.2024.
O pensiune frumoasa, un serviciu excelent, camere spațioase și foarte curate. Caldura în toată vila, apa calda la discreție. Va mulțumim pentru gogoșile nemaipomenit de bune... sincer ne-am bătut pe ele!!!
Recomand aceasta pensiune cu mare drag și celorlalte persoane sau grupuri!!!
Respect si sa ne vedem cu bine!!!
   Gabriel din Brasov
nota: 10
schedule 02.12.2023
Extraordinar, gazdele foarte primitoare și receptive la tot ce am avut nevoie.
Cazare excelentă, camere arătau super iar curățenia impecabilă.
În bucătărie găsești tot ce ai nevoie pentru prepararea mesei.
Nota 10 pentru tot. (am și primit gogoși de la gazde ❤️)
Cu siguranță vom mai reveni.
   Gabriel Patulan din Giurgiu
nota: 10
schedule 12.10.2023
O locație deosebit de frumoasa, amenajata cu mult bun gust atât la interior cât și gradina în care te poți relaxa. Gazde foarte primitoare și amabile.
Grătarul și foișorul din curte sunt ideale pentru o seară de petrecere.
O recomand, ideală pentru toate vârstele, o locație în care ai cu ce să îți ocupi timpul.
   Vasile Tobos din Tecuci Judetul Galati
nota: 10
schedule 26.09.2023
Foarte bine curatenie. Si un peisaj superb, camere curate gazdele foarte de treaba. Au bucatarie separata, aragaz, si mini frigider in fiecare camera, oameni foarte de treaba, au si parcare si locuri sa te recreezi afara, o fantana arterziana, un loc superb sa te odihnesti cu placere.
   Viorica din București
nota: 10
schedule 13.09.2023
Este o pensiune superbă, are bucătărie mare unde poți găti, frigidere, aragaz, cuptor cu microunde, oale, tigăi, curățenia de nota 10 cu plus, are loc de joacă pentru copii, tobogan, nisip cu lopeți, ciubăr, trambulină și gazdele sunt foarte amabile, daca ai nevoie de ceva imediat îți sar în ajutor, ne-a plăcut și pensiunea și gazdele, ne-am relaxat și ne-am bucurat de aerul proaspăt de munte, cu siguranță vom mai reveni.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alexandra din Rm Valcea
nota: 10
schedule 10.09.2023
Super cazare, curatenie, camerele frumoase, balcoane pline cu muscate, aer de munte... totul la superlativ. Iar gazdele super primitoare, atente la toate nevoile clientilor, iar gogosile foarte bune si aromate, multumim.
Frumos amenajata si curtea cu foisoare, flori, iarba, fantana arteziana, gratar, leagan, spatii de joaca pentru copii o zona frumoasa linistita, recomand cu drag. O sa mai revenim.
   Nicu din București
nota: 10
schedule 04.09.2023
O vila superba, mobilata cu bun gust si foarte multe electrocasnice (aragaz, frigidere, cuptor cu microunde, cafetiera, espresor) mobila de bun gust atât in interios cat și afara. Gazdele sunt persoane minunate, sociabile si primitoare! In prima zi am fost serviti cu gogoși, cel mic fiinD foarte incantat de gogoasa cu finetti!! Mulțumim si vom reveni cu drag!!
   Niculae G. din București
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 03.09.2023.
Pensiunea de la departare arata excepțional! Curtea este îngrijită exemplar, bucătăria, holurile, camerele sclipesc de curățenia făcută cu multă responsabilitate de gazdele acestui frumos așezământ! Despre gazde nu pot sa va spun decât ca sunt niște oameni minunați, români autentici, primitori, creștini cu credința în bunul dumnezeu, care muncesc cu drag și multa pasiune pentru a le face turiștilor un sejur de neuitat! Felicitări, Vasile, ție și familiei tale!!!
   Bogdan din Giurgiu
nota: 10
schedule 12.08.2023
Locație linistita. Gazde foarte amabile. Curățenia în unitate exemplara. Bucătăria generoasa și utilata cu tot ce iti trebuie. Ai tot ce îți trebuie în locație, de la spațiu de joaca pentru cei mici, grătar, ciubar pentru cei mari. Este a 3 a oara când venim și nu am fost niciodată dezamăgiți.
   Claudia din Constanta
nota: 10
schedule 06.08.2023
Locatie dotata cu tot ce este necesar, camere curate, curatenie multa verdeata, loc de joaca pentru copii, foisoare, gratar. Gazde primitoare, prietenoase care ne-au servit cu niste gogosi fierbinti si super delicioase. Recomand cu toata increderea.
   Romeo Stoica din București
nota: 10
schedule 30.07.2023
O locație cocheta, curata și liniștită. Toate facilitățile gazde foarte prietenoase, preț corect, loc de joaca pentru copii, foișor, grătar, ciubăr, șezlonguri, camere curate, iar așternuturi senzaționale. Felicitări gazdelor. Se pot face plimbări în zona, este și în restaurant super ok in zona, totul la superlativ.
   Bosneanu Ionut din Mangalia
nota: 10
schedule 25.07.2023
Nici nu știu cu ce sa încep acesta recenzie, în primul rand ca este locul unde am revenit cu drag (prima data după foarte mulți ani unde am revenit la o locatie si a doua oara), am regasit aceleasi gazde discrete, aceiași oameni excepționali, pensiunea la fel de frumoasa și îngrijită cu camere mari, luminoase și aerisite, curtea foarte frumos amenajata, priveliștea din camera excepțională către munte, aproape de stațiunea Bran și alte obiective turistice. O locație care îți oferă liniște, confort și relaxare. Nu a lipsit nimic, bucătăria foarte bine utilata, cu un living mare, parcare în curte, saltele confortabile, paturi mari și nu în ultimul rand curățenie. Tot ce pot spune este ca vom mai reveni cu drag ori de câte ori vom avea ocazia.
Răspunsul unității:
Va mulțumit pentru cuvintele frumoase! Așteptăm cu drag revenirea dumneavoastră.
   Daniela din Otopeni
nota: 10
schedule 20.07.2023
Totul la superlativ, gazdele foarte amabile, camerele utilate frumos, frigider, toate condițiile. Curățenie desăvârșită. Mai revenim cu mare drag, priveliște minunată, cu balcoane super frumoase! Este situată nu foarte departe de drumul principal, care duce spre Bran. Bucătăria este complet utilată, cu living foarte spațios și răcoros.
Răspunsul unității:
Va multimim frumos pentru cuvintele spuse! Sa ne revedem curând și cu bine.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ilie Cosmin din Constanta
nota: 10
schedule 29.05.2023
Avem numai cuvinte de lauda. Multumim in primul rand gazdelor, sunt implicati in tot ce fac. Am apreciat curtea, este foarte ingrijita iar locul de joaca a fost de mare folos, deoarece copiii au petrecut mult timp jucandu-se. Camerele sunt foarte aerisite, luminoase, curate (avand doi copilasi mici, am apreciat foarte mult curatenia). Bucataria este spatioasa si utilata cu tot strictul necesar. Gazdele ne-au pus la dispozitie si un pat suplimentar. Cu siguranta o sa revenim.
poze recenzie
   Elena din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.04.2023
Unitatea de cazare dispune de o bucatarie cu tot, absolut tot ce iti trebuie. Vesela, ustensilele foarte curate ca la prima utilizare. Livingul este extraordinar de incapator, curat si mai ales calduros. Comfortul camerelor este exceptional. Somnul este somn datorita saltelei de calitate si a izolatiei fonice care este superioara fata de majoritatea cazarilor. Datorita pozitiei pe care o are unitatea, peisajul de la terasele camerelor este de vis. Foarte curat, aerisit, baie curata, caldura in camere non-stop. Gazdele sunt primitoare, te fac sa te simti ca in familie. O unitate la care vom reveni. Nota 10. Nimic de reprosat!
   Ioana-carolina Frumusanu din Bucuresti Sector 4
nota: 10
schedule 06.03.2023
Este o locatie in care te simti "ca acasa", unde nu iti lipseste nimic, cu o priveliste minunata, camere aerisite, cu mobilier intretinut si o curatenie cum rar vezi. Despre gazde am numai cuvinte de lauda: incepand de la prima conversatie cu dl Vasile (cand am rezervat), pana la ziua in care am plecat (nu am stat decat 2 seri din pacate), fiul dansului, care este un baiat cu muuult, mult bun simt, sotia care ne-a facut niste gogosi exceptionale (seara cand am ajuns), chiar si bunica ce ne-a aratat ghioceii, pana la catelul care ne-a tinut companie la gratar. Va multumim si vom reveni, cu drag!!!
   Rosculeasa Cosmin din Craiova
nota: 10
schedule 04.01.2023
Am fost un grup de 16 persoane care am închiriat pensiunea pentru sejurul de revelion. Proprietarii sunt persoane de nota 10. Pensiunea este foarte curată, călduroasă, bine compartimentata, iar mobilierul este nou. Grătarul este mare și dispune de un foișor frumos. Pensiunea beneficiază de parcare destul de încăpătoare. Ne-am simțit excelent! Vom reveni!
   Cristea Florin din Constanta
nota: 10
schedule 27.08.2022
O experienta frumoasa: camerele spatioase, curate (cu frigider in fiecare camera), bucatarie complet utilata, living spatios.
Gazdele foarte amabile, nu isi fac simtita prezenta decat atunci cand sunt solicitate (pentru a nu deranja).
Pe scurt, o experienta minunata.
   Sorin Scuratovschi din Bucuresti
nota: 10
schedule 16.08.2022
Proprietatea are foarte multe facilități, bucătărie bine utilată, o sală de mese cu 25 de scaune, afară două foișoare cu vreo 14 scaune, 2 baldachine, 1 hamac, fântână, tobogan și jucării pentru copii, plus groapă cu nisip. Gazdele de foarte buna calitate, cu mult bun simț, ospitalieri.
camerele mari și curate, cu baie proprie generoasă, balcon, mobilier frumos asortat.
O oportunitate bună pentru aceste tarife.
   Bosneanu Ionuț din Mangalia
nota: 10
schedule 09.07.2022
Nu sunt prea multe de spus, cred ca totul se poate rezuma la un singur cuvânt "exceptional", de la cazare camere, curățenie, intimitate, liniște și, nu în cele din urma, gazda extrem de discreta și amabila! Cu siguranță vom reveni! Accesul foarte facil, aproape de punctele de interes!
   Steluta Cocos din Buzau
nota: 10
schedule 28.06.2022
Recomand! Camerele foarte frumoase si curate, bucataria utilata complet, gradina foarte frumoasa cu loc de joaca pentru copii, gazdele primitoare, ne-au intrebat mereu daca avem nevoie de ceva. De la pensiune ajungi foarte repede in centrul Branului. O sa revenim!
   Georgiana din Bucuresti
nota: 10
schedule 02.09.2021
Gazde primitoare și prietenoase, curățenie și liniște.

Condiții excelente de cazare, bucătărie complet utilata. Curte frumos amenajata, care ne-a ajutat sa ne relaxam.

Am petrecut o vacanta frumoasa și relaxanta.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Stroie Gabriela din București
nota: 10
schedule 28.08.2021
Pensiunea corespunde într-un totul cu descrierea. Personal amabil și discret, camerele mari și confortabile. Curte încăpătoare și cu spatii de relaxare, bucătăria dotata cu toate cele necesare. Pensiunea este aproape de obiectivele turistice. Am petrecut aici un sejur liniștit și relaxant.
   Marica Danet din Constanta
nota: 10
schedule 08.08.2021
Pensiunea este mult peste asteptarile noastre.

De cumm am intrat pe poarta casei, surprizele placute s-au tinut lant.

Proprietarul, deosebit de amabil, ne face un tur al pensiunii. Foisoarele, ciubarul, balansoarele, hamacul sunt aranjate armonios cu merii incarcati de rod, pe covorul de iarba strajuit de numeroase flori multicolore.

Camerele sunt spatioase si curate si toate au balcon.

Bucataria este dotata cu de toate. Am stat 3 zile pline de incantare.
   Fedor Alina din Murfatlar
nota: 10
schedule 26.07.2021
Conditiile de cazare mult peste așteptări: camere mari (dotate cu minifrigider, feon), curățenie exemplara, curte foarte bine îngrijită cu loc de joaca pentru copii și suficiente spatii destinate relaxării.

Gazde extraordinare, își servesc oaspeții cu ceva: am primit niște gogoși calde minunate, dar de fapt, am fost serviți cu brate deschise.
CONTACT
Pisau Vasile
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Pisau Vasile
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0726 102 551
Apel/SMS