Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Ionela din Bran

Bran, sat Șimon, str. Iancu Gonțea -
Nota 10.0 / 43 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ninel Marius Enceanu din Athus
nota: 10
schedule 09.08.2023
Locatie superbă. Extrem de curat. Personalul și proprietarii foarte profi și amabili. Pozele 100% reale. Priveliste minunata, foișorul este magnific, unde dimineața poți savura cafeaua în liniște.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase și vă mai așteptam cu drag și cu alta ocazie
   Vicovan Titus din Iara
nota: 10
schedule 07.08.2023
Excepțional. Am ajuns acum 7 ani dintr-o întâmplare (fericita și foarte inspirata) și de atunci, anual, am revenit cu bucurie alaturi de prietenii noștri la o locație pe care acum o consideram "acasă". Curățenie exemplară, peisaj de poveste, condiții la superlativ, gazde extraordinar de primitoare, atente la cel mai mic detaliu, sociabile și discrete. Bucurie și nerăbdare la sosire, nostalgie la plecare. Vom reveni, cu siguranta, cu mare drag.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru încrederea acordata, mutumim că reveniți an de an, înseamnă mult pentru noi și vă așteptăm cu drag decâte ori ne călcați pragul.
   Claudiu din Brasov
nota: 10
schedule 30.07.2023
Gazde foarte primitoare. Locatia perfecta pentru un weekend relaxant, alaturi de prietenii buni. Camere mari, paturi confortabile, loc de joaca pentru copii, plus o priveliste superba. Bucataria mare, unde poti gati ce doresti. Locul de gratar amanajat sus pe deal, de unde poti contempla muntii si unde te poti bronza la soare. Toate le gasiti la aceasta locatie, unde, cu siguranta o sa revenim.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru cuvintele frumoase despre Casa Ionela, ne bucuram că v-ați simțit bine și vă așteptăm cu drag și cu alta ocazie
   Bogdan din București
nota: 10
schedule 27.07.2023
Am revenit pentru a doua oară la aceasta locație, datorită condițiilor de cazare! Curățenie, liniște, profesionalism din toate punctele de vedere! Recomandăm cu drag și vom reveni de câte ori vom avea ocazia!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecierea dumneavoastră și vă așteptăm de fiecare data când mai ajungeți în Bran.
   Laura din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.01.2023
Am petrecut revelionul aici cu grupul de prieteni. A fost curatenie, caldura, gazda prietenoasa si este aproape de castelul Bran. Gratarul este situat mai sus fata de pensiune, dar a fost ok si asa. De acolo se vede o priveliste superba asupra muntilor.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag și cu alta ocazie
   Voicu Petre din Ploiesti
nota: 10
schedule 27.12.2022
Am fost întâmpinați de niste gazde de nota 10, locația superbă, camerele arata excelent. Locatia extraordinar de curata, oferă tot confortul de care ai nevoie pentru o ieșire de neuitat. Foișorul dotat cu tot ce trebuie pentru un gratar/ceaun reusit. Vom reveni, cu siguranță.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag și cu alta ocazie
   Iulian Podea din Otopeni
nota: 10
schedule 28.09.2022
O gazda primitoare si atenta... curatenie, seriozitate si confortul camerelor spun totul desre aceasta locatie. Localizare excelenta, cu peisaj superb, mai ales din foisorul care ofera toate conditiile necesare unei seri de neuitat. Vom reveni cu drag. :)
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă așteptăm cu drag și altădată
   Gabriela Rusa din Metzingen
nota: 10
schedule 12.08.2022
O gazda foarte primitoare, asigura tot confortul unei vacante cu familia. Foarte curat si ferit de traficul din oraș și aglomerație. Este intr-o locație f linistita, cu o priveliște deosebita. A fost a doua oară când am revenit și o vom face și în viitor. Doamna Ionela este o gazdă de nota 10.
Răspunsul unității:
Mulțumim scumpa noastră ne bucuram că v-ați simțit bine, sunteți bine primiți oricând și vă așteptăm cu drag
   Stanciu Fabian din Târgoviște
nota: 10
schedule 07.08.2022
O locație de vis, crestele munților se vad în depărtare, plaiuri montane pretutindeni, gazdele... De nota 10, foarte prietenoși, te ajuta cu tot ce ai nevoie. Vom reveni, cu siguranță, alături de prietenii noștri, cu care suntem nerăbdători sa le împărtășim din experientele la acești oameni deosebiți.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri, ne bucuram că v-ați simțit bine și vă mai așteptam cu drag și cu alta ocazie
   Gheorghe Ionescu din Ploiesti
nota: 10
schedule 25.07.2022
Locație foarte frumoasă, excelentă, aproape de obiective turistice, camere noi, amenajate cu bun gust și confortabile, curatenie ireproșabilă. Gazda foarte prietenoasă, atentă la nevoile turiștilor. Recomand cu incredere tuturor familiilor sau grupurilor de prieteni care doresc o vacanta relaxanta.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri, ne bucuram că v-ați simțit bine și vă mai așteptam cu drag și cu alta ocazie
   Dalgeanu Octaviana din Perieți
nota: 10
schedule 26.06.2022
Locația arata superb, exact ca in poze. Priveliștea de milioane, iar oamenii sunt de nota 1000, foarte amabili, înțelegători si săritori. Merita din plin, ne-am distrat de minune si cu siguranță o sa revenim aici.
Proprietarii ne-au asigurat toate condițiile necesare, au plecat de la munca atunci când aveam o problema, ne-au recomandat activități si s-au asigurat ca ne distram.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și cuvintele frumoase, ne bucuram că va plăcut și vă mai așteptam.
   Rodica din Cluj
nota: 10
schedule 14.06.2022
Tocmai ce am terminat un sejur de 4 zile (3nopti). Totul este foarte curat, amenajat cu gust si te face sa te simti ca acasa. Iar de la foisor o priveliste incantatoare, gazde primitoare si o atmosfera relaxanta. Incantati ca v-am intalnit si v-am cunoscut familia. Atentia la detalii a facut diferenta si cu siguranta vom mai reveni.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecierile dumneavoastră, vă așteptăm cu drag la noi și cu alta ocazie
   Cristina Dutescu din Constanta
nota: 10
schedule 08.02.2022
Am fost un grup de 12 persoane, 9 adulti si 3 copii, iar pentru noi spatiul a fost perfect.
recomand cu drag casa Ionela, pentru ospitalitatea si caldura gazdelor, care mereu ne-au îmbiat sa ne simtim ca acasa.
Casa este spatioasa, curata, comfortabila si calduroasa.
In curte veti gasi un derdelus, perfect pentru familiile cu copii și nu numai.
in partea superioara a curtii, va asteapta o priveliste minunata asupra muntilor, pe crestele cărora, seara la asfintit, zapada capata nuante de roz. Tot aici gasiti un loc de joaca, loc pentru ceaun, foisor inchis numai bun de folosit in serile friguroase de iarna, multa liniste si aer curat.
Este locul perfect in care vă puteti incărca bateriile.
Răspunsul unității:
Dragii noștri, vă multumim pentru cuvintele frumoase, ne bucuram ca v-ați simțit bine și vă mai așteptam cu drag și cu alta ocazie.
   Grupul Doctorii( Alex) din Slobozia
nota: 10
schedule 22.01.2022
Locație de vis cu derdeluș in curte, foișor cu grătar, ceaun, bucătărie completa cu tot ce ai nevoie. Gazde super primitoare, iți oferă tot ce ai nevoie.
Curățenie nota 100, camere foarte călduroase si curate.
Gazdele ne-au făcut sa ne simțim ca la noi acasă!
Răspunsul unității:
Mulțumim dragilor pentru gândurile frumoase, ne bucuram că v-ați simțit bine și vă mai așteptam cu drag și altădată. Vă imbratisam
   Laurentiu din Slobozia
nota: 10
schedule 22.01.2022
Nimic de comentat, gazda foarte primitoare, curățenie și un confort foarte ok, zona este foarte liniștita unde se poate petrece fără probleme, este situată la poalele munților, atât din fata cât și din spate peisajul este unul foarte frumos!
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri,vă
   Florin din Bucuresti
nota: 10
schedule 12.12.2021
Am fost un grup de 12 adulti cu 5 copii dintre care 2 bebelusi. Bucataria suficient de spatioasa incat sa poti face cam tot ce ai nevoie. Camerele, baile si spatiul comun de luat masa au fost de o curatenie exemplara. Foisorul amplasat pe o panta ce-ti oferea o priveliste superba, a fost de asemenea pe gustul nostru. Distractia a fost la ea acasa in acel foisor, iar pe tip de vara, locul de joaca pentru copii cat si leaganele si balansorul sunt de senzatie. Faptul ca foisorul este amplasat pe acea panta, iti ofera deasemenea libertatea de asculta muzica in voie fara a deranja linistea copiilor. Despre locatie pot spune ca ai supermarketuri la distanta de 2 min de mers cu masina. De asemenea, centrul Branului este foarte aproape. Nu in cele din urma, gazdele sunt extrem de primitoare si dornice de a te face sa te simti cat mai bine.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptam cu drag și cu alta ocazie
   Diana Gîrbea din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.12.2021
Camerele foarte curate, pozele reflecta realitatea. Incalzirea casei ofera confort, termostatul fiind la dispozitia turistilor. Se poate asculta muzica fara probleme. Gazda foarte comunicativa si simpatica. Gratar, foisor, ceaun, bucatarie utilata.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptam cu drag și cu alta ocazie
   Ștefan Daniel Gherasim din Bucuresti
nota: 10
schedule 05.12.2021
Foarte frumos și curat. Gazda super de treaba. Camerele sunt curate, călduroase. Băile foarte curate și spațioase. Bucătărie mare, toate uneltele necesare. Totul a fostsuperlativ.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptam cu drag
   Iscru din Medgidia
nota: 10
schedule 29.08.2021
Pe lângă faptul ca este situata într-o zona atât de frumoasă, curățenia, amabilitatea proprietarilor și bunul simt sunt excepționale, locul de joaca si grătarul sunt atat de bine amenajate încât nu ai cum sa nu te simți ca într-un basm în care nu ți ai dori sa ieși din el.

Proprietarii te întâmpină cu căldură și sunt receptivi la cerințele turiștilor.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și ne bucuram că v-ați simțit bine la noi și vă mai așteptam cu drag
   Vîrgolici Denisia din Iași
nota: 10
schedule 22.08.2021
Locație foarte frumoasă, excelentă, aproape de obiective turistice, camere noi, amenajate cu bun gust și confortabile, curatenie ireproșabilă. Curte spațioasă, priveliște superbă, foișor, grătar și un loc de joacă dotat cu numeroase atracții pentru copiii. Gazda foarte prietenoasă, atentă la nevoile turiștilor. Posibilitatea de a comanda mâncare cu transport gratuit și un restaurant foarte bun în apropiere, Branderberg.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptam cu drag și altădată. Vă imbratisam
   Panait Simona din Ramnicu Sarat
nota: 10
schedule 17.08.2021
Un loc minunat. Priveliște foarte frumoasa. Loc de joaca pentru copii foarte bine dotat și amplasat lângă foișor. Curățenia este la ea acasă, camerele foarte moderne spațioase. Bucătăria complet utilata. Despre gazde nu pot supune decât ca sunt niște oameni minunați, foarte primitori și amabili.
   Alina din Bucuresti
nota: 10
schedule 15.08.2021
Un loc foarte frumos si bine primitor foarte curat si organizat.

Casa este superba potrivit pentru tineri si familii cu copii, loc amenajat pentru copii si foisor cu gratar, unde este un peisaj extraordinar, se vad si muntii Bucegi.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptam cu drag
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Viorica Ionescu din Bucuresti
nota: 10
schedule 07.08.2021
Ireprosabil totul. Camere noi si curate, curte mare si loc de joaca potrivit pentru copii, gazde minunate.

Se ajunge repede in Bran, Rasnov sau Brasov, se pot face plimbari in padure si pe dealurile din jur sau va puteti relaxa pe dealul din spatele casei.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptam vă
   Rusa Gabriela Adriana Iordache din Metzingen
nota: 10
schedule 01.08.2021
Locația foarte bună, liniștita cu o priveliște superba, perfecta pt vacanță și relaxare cu familia, un spațiu de joacă pt copii destul de spațios.

Doamna Ionela, foarte amabilă și face tot posibilul sa ofere servicii de cea mai bună calitate.

Camerele foarte curate, bucătărie utila.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptam vă
   Minzala din Teona
nota: 10
schedule 31.07.2021
Am fost cazați 4 nopți la Casa Ionela. Casa este amplasata într-un loc superb. Copiii au fost încântați de locul de joacă. Gazda a fost foarte amabilă și discretă. Bucătăria a fost foarte dotată, la locul de grătar am avut lemne gata tăiate, iar camerele au fost ireproșabile.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptam
   Alexandru din Bucuresti
nota: 9.5
schedule 07.05.2021
Gazdele sunt foarte amabile si deschise solicitărilor. Curtea este mare, având spatiu de joaca pentru copii, la care se adauga peisajul foarte frumos. Bucataria este complet utilată, camerele foarte curate, moderne, confortabile, spațioase și calduroase.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și vă mai așteptam
   Stanciu Alex din București
nota: 10
schedule 24.01.2021
Vila foarte curata, proprietarii foarte amabili.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri și va așteptăm cu drag și altădată
   Mindrut Mihai Viorel din Gilley
nota: 10
schedule 03.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitate, profesionalism, atmosfera placuta.
   Bianca B din Săbăoani
nota: 10
schedule sejur: 31.10.2020 - 03.11.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camere spatioase, living modern, cu un peisaj super, bucătăria utilata cu tot ce e necesar, un foișor cu loc de joaca absolut minunat, gazde extrem de grijulii si primitoare, iar curatenia a fost ireproșabilă.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pentru aprecieri și va mai așteptam cu drag și altădată
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   George din Pitesti, Argeș
nota: 10
schedule sejur: 24.08.2020 - 26.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazda ospitaliera, pensiune curată, camere spațioase, privelesti din foișor foarte frumoasa.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru aprecieri
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2014
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2014
Telefon: 0743 826 509
WhatsApp
Apel/SMS