Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa din deal Crisbomir din Bran grade grade grade

Bran, sat Predeluț, str. Izvorului, nr. 14 -
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Iuliana Cojocari din Bârlad
nota: 10
schedule 06.10.2023
Locație superbă! Pensiunea recent renovată, cu camere spațioase și mobilier nou. Bucătăria super-dotată cu: frigider, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, cafetiere. Foișorul cu 2 terase mari și încăpătoare, cu grătar și ceaun. Iar gazdele niște oameni minunați! Recomandăm tuturor iubitorilor de natură! Vom reveni cu drag!
   Loredana din Bucuresti
nota: 10
schedule 09.09.2023
O locație deosebita pentru familiile cu copii si nu numai. Gazda a fost foarte drăguță, iar priveliștea este superbă. Camerele sunt mari, cu bai proprii, livingul este foarte mare, bucătăria este dotata cu de toate, iar la parter se afla o cameră de joacă pentru copii. Am avut un sejur de neuitat și cu siguranță vom reveni.
   Alexandra din Ploiești
nota: 10
schedule 02.09.2023
Locație superbă, liniște, curatenie în camere și în spatiile comune, 4 camere foarte moderne și curate, bucătăria complet utilată, foișor cu grătar și spațiu de joaca pentru copii, trambulina, iar camera de joaca, precum și spațiul din curte sunt dotate cu jucării și jocuri pentru acestia. Gazdele foarte amabile (gogoșile delicioase ☺️) de nota 10! Aproape de Râșnov și Brașov, pentru cei care doresc sa se plimbe. Am petrecut doua zile minunate, in liniște și relaxare. Cu siguranță vom reveni. Mulțumim gazdelor pentru tot!
   Oana din Ramnicu Vâlcea
nota: 10
schedule 28.08.2023
Recomand tuturor sa aleagă aceasta locație. Totul a fost la superlativ, curățenie exemplara peste tot, camere si living spațioase, băile renovate si curate, bucătăria utilată cu tot ce este nevoie (de la tacâmuri/tigai/oale/farfurii la condimente necesare pentru grătar, zahar si cafea!).
Locația dispune si de o camera de joaca in interior pentru copii (care comunica direct cu living-ul, deci copiii se pot juca in apropierea adultilor) cât si loc de joaca in exterior cu lădița de nisip, trambulina, căsuța de joaca, tractorase cu pedale, etc.
In grădina se găsesc doua balansoare mari si 4 șezlonguri de care ne-am bucurat din plin. Foișorul de grătar este foarte spațios având doua secțiuni si doua mese mari. In secțiunea de jos se poate servi masa admirând priveliștea. Gazdele foarte primitoare ne-au adus un cos cu gogoși calde minunate.
Noi am închiriat întreaga vila, 5 camere, si ne bucuram de alegerea făcută. Cu siguranta vom reveni si vom recomanda locația mai departe.
Răspunsul unității:
Multumim pentru aprecieri,va asteptam cu drag.
   Pop Maria din Bucuresti
nota: 10
schedule 27.04.2023
Cum am terminat de savurat inghetata cu Dracula, ne-am pornit pe strada principala - Predelut si, nu foarte departe, am virat la stanga, pe un drum parca din povesti. Drumul nu este foarte lung pana la vila si imediat isi arata frumusetea “aplaudata” parca, de peisajul muntos. Mi-a placut amplasarea, deoarece pe langa modul facil de a ajunge, ai la 5 minute de mers lejer, un market de unde iti poti lua cate ceva util, asa ca pentru oameni putin uituci.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam pe la noi.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Ovidiu Dragusoiu din București
nota: 10
schedule 08.01.2023
Nice an clean. Would recommend. Nice views and nice hosts. You cand walk around and enjoy the nature and clean air. Great for groups too because of the large common spaces. Mircea and Mihaela were very helpful and always available. They recently renovated the place and that is a plus for the paid price.
   Smaranda Popa din Ploiești
nota: 10
schedule 06.01.2023
Am revenit la casa Dobrescu, cu mare placere. Sunt condiții de cazare foarte bune, camere spațioase, living generos, foișor cu grătar, loc de joaca pentru copii. Peisajul te încântă, iar gazdele sunt foarte primitoare. Departe de zgomotul orașului, lângă pădure, la aer curat și apa de izvor. Le mulțumim și promitem ca vom reveni din nou.
CONTACT
Mihaela Dobrescu
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihaela Dobrescu
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0729 057 989
WhatsApp
Apel/SMS