Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa de vacanță Manu & Rafa din Bran

Bran, sat Bran, str. Branului, nr. 45B -
Nota 9.11 / 6 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:9
insert_emoticon Servicii:9
lightbulb_outline Curățenie:9
weekend Confort:9.33
monetization_on Prețuri:9.33
location_on Localizare:9


Adaugă recenzie
   Grigore Cristian din Barlad
nota: 4.67
schedule 22.08.2021
Locatia se afla intr-o zona rezidențiala unde nu este tolerata gălăgia, strada este foarte îngusta astfel încât nu se poate parca, proprietar neprietenos. Am fost certați pentru ca am folosit o lenjerie in plus deși am spus ca vom avea nevoie de canapelele din salon, frigiderul nu functioneaza cum trebuie, curtea vecinului este împânzita de aparate pentru rozătoare care emit ultra sunete astfel încât este imposibil sa stai foarte mult afara. Per total nu a fost o experienta prea placuta.
Răspunsul unității:
1. Faptul că această casă se află într-un ansamblu rezidențial v-a fost adus la cunoștință din prima convorbire telefonică
2. Zgomotul în limita bunului simț -de asemenea
3. Cu minime abilități auto puteți parca 3 mașini la proprietate și 1-2 masii la intrarea in ansamblul rezidential (50m maxim)
4. Ați intrat într-o cameră cu acces interzis (camera tehnică) și ați descompletat 6 lenjerii după bunul plac. V-am sunat pentru că femeia de la curățenie nu a reușit să mai așeze din 8 lenjerii curate decât 2, în condițiile în care turiștii au intrat imediat după check-out-ul dumneavoastră.
5. Frigiderul funcționează impecabil (are 6 luni)
6. Îmi pare rău că nu pot posta poze cu felul în care ați lăsat lenjeriile
În rest, numai de bine
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Georgiana din Slobozia
nota: 10
schedule 18.08.2021
Foarte frumos! Casa a corespuns pozelor postate. A fost foarte curat. Am avut toate cele necesare fără a mai fi nevoie sa le luam de acasă. Paturile sunt foarte confortabile, iar priveliștea este pe măsură. Curtea mica dar foarte frumoasa dotata cu grătar, balansoar de 3 persoane, tobogan, trambulina, 2 leagăne pentru copii mai maricei și unul pentru bebeluși, masa pe terasa cu 2 canapele și paturici pentru serile răcoroase. Priveliște foarte frumoasă, magazin Mega Image la 1,5 km. Un loc unde te poți relaxa și poți petrece clipe liniștite alături de cei dragi!
   Mirela Hammers din Galați
nota: 10
schedule 01.06.2021
Un raport pret/calitate excelent. O pensiune foarte, foarte curată cu o curte draguta, loc de gratar foarte bine dotat. Camere si living spatioase si primitoare, un peisaj superb de unde poți privi Bucegii și Piatra Craiului, gazde foarte prietenoase.
   Maria din Bran
nota: 10
schedule 01.06.2021
Gazda primitoare, curatenie, liniste. Locul perfect pt. relaxare si odihna, locatia este utilata si dotata complet (paturile foarte confortabile), terasa, leagan si loc de joaca pentru copii. Pentru noi a fost exact ce cautam.
   Mustatea Ion din Galați
nota: 10
schedule 22.02.2021
Totul a fost ok. Foarte curat și placut. Ne-am simțit foarte bine. A fost minunat. Ne-am simțit ca acasă. Saltelele și pernele au fost extraordinare (din spuma cu memorie). Ne-am odihnit foarte bine.
   Bejan Ionut din Galati
nota: 10
schedule 20.02.2021
Locație noua, curată, modernă, cu o priveliște superba. Aproape de pârtie și multe alte obiective turistice. Personal minunat. Locație ideală pentru un sejur relaxant cu familia.
CONTACT
Todirascu Daniel
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Todirascu Daniel
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0742 013 316
WhatsApp
SMS