Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Puiu din Borșa

Borșa, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 39c -
   Oana din Iasi
nota: 9
schedule sejur: 22.07.2020 - 27.07.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Camera, curatenia si gazda
thumb_down
Aprecieri negative:
Un pliant cu recomandari de petrecere a timpului liber, unde poti lua masa.
Răspunsul unității:
Mulțumim.
O să ne străduim să îmbunătățim lipsurile.
Vă mai așteptăm pe la noi.
Cu stimă
   Claudiu C din Suceava
nota: 10
schedule sejur: 15.09.2017 - 17.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cazare extraordinara, camere curate, miros placut, totul este curat si nou. Bucatarie cu absolut tot ce trebuie, prosoape curate la baie, apa calda, gratar cu lemne, si cel mai important palinca din partea casei extraordinara.
Răspunsul unității:
Multumi si va mai asteptam si la anul viitor (sa fie terminat DN 18)sau de sarbatorile de Craciun cu masa traditionala,purcel la rotisor (daca-i zapada nu sunt atatea gropi pe DN18).
O zi buna.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Adrian A din Giurgiu
nota: 9
schedule sejur: 12.08.2017 - 16.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ospitalitate, curățenie, liniște.
Răspunsul unității:
Multumim si va mai asteptam.
Cu stima Vila Puiu.
   Viorel Valentin V din Braila
nota: 10
schedule sejur: 12.08.2017 - 16.08.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut un sejur de 5 nopti intr-un spatiu de cazare deosebit. Gazde - de treaba atit sotia cit si sotul - oameni care stiu sa se faca placuti chiar daca am inceput sejurul acolo cu o mica "tensiune de 220V", in mare parte tensiuneqa se acumulase de la drumul prost DN18 dinspre Moldova prin pasul Prislop spre Borsa - a se evita acest drum daca vreti sa mai aveti masina sa va intoarceti acasa :) .
Vila frumoasa; noi am avut apartamentul de la parter cu careme spatioase, curatenie si lucruri de calitate de la vesela, lenjerie, mobilier, etc, etc. O panorama deosebita se poate vedea de la orice fereastra a vilei. Multa verdeata si liniste, vila e cam la 150 de metri de sosea. Ne-ati facut sa ne simtim ca acasa si speram ca macar in trecere sa mai stam la dumneavoastra. Tare frumoasa zona, insa drumurile in Maramures trebuie refacute, nu au mai ramas multe de refacut, insa trebuie lucrat.
thumb_down
Aprecieri negative:
Orice stia de la inceput ca nu exista TV in camere decit in living care automat e inclus in apartamentul de la parter si probabil acolo e acces doar cind nu e inchiriat apartamentul, ar fi bine de gasit o solutie si pentru ceilalti care, daca au copii mici sa poata folosi un TV si in perioada cind livingul e inchiriat cu tot cu apartament. Un Tv in sala de mese sau poate in spate pe terasa - e doar o sugestie.. Ar fi de preferat in apartamente un mic frigider sau racitor e doar o sugestie. IN rest totul e ok
Răspunsul unității:
Multumim pentru sfaturile utile care ni le dati si speram ca la urmtorul sejur petrecut in Tara Maramuresului ,drumurile patriei sa fie bune.
Va mai asteptem la noi.
Cu stima Vila Puiu.
CONTACT
Irina
Pe TURIST INFO din 2016
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Irina
pe TURIST INFO din 2016
Telefon: 0753 364 882
WhatsApp
SMS