Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Acasă la Vlăduț din Borșa grade grade grade

Borșa, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 247 -
Nota 10.0 / 7 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Alexandru Mihart din Drobeta-turnu Severin
nota: 10
schedule 17.09.2023
Gazde ospitaliere, in pensiune a fost curat, mobilier nou, bucătărie dotată cu tot necesarul, parcare in incinta pensiunii, zona foarte liniștită. A fost foarte frumos, recomand, dacă mai trecem prin zona cu siguranță o sa revenim la această pensiune.
   Junc Petru din Tasad
nota: 10
schedule 29.05.2023
Gazde ospitaliere, spatii frumoase și curate, foarte mulțumiți. Bucataria mare, bine utilata, filigorie cu multe locuri și spatii de gătit. Loc de joaca pentru copii, bine dotat: hamac, hinta tobogane. Parcare gratuita în incinta pensiunii. Recomandam cu încredere!
   Anca C. din Iasi
nota: 10
schedule 12.05.2023
Pensiunea este superba, intr-o zona foarte linistita. Bucataria este dotata cu tot ceea ce este nevoie. Camera incapatoare, foarte curata, ingrijita, moderna, amenajata cu bun gust, cu o super priveliste spre Pietrosul Rodnei; o gazda extraordinara, amabila si mereu atenta la nevoile noastre. A fost o experienta la superlativ din toate punctele de vedere si vom reveni cu mare drag atunci cand vom fi din nou in zona.
Răspunsul unității:
Doamna Anca vă mulțumim pt cuvintele frumoase și cu drag vă mai așteptăm la noi a-ți fost niște oaspeți deosebiți!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Bianca din Constanta
nota: 10
schedule 29.01.2023
Minunat, nu am decât cuvinte de lauda: camera superba, curățenie, vedere excelenta! Proprietarii niște oameni minunați, care au stat la dispoziția noastră, sa ne ajute cu orice aveam nevoie! Pensiunea frumoasa si de nota 10! Oameni dragi sufletului si locația super! Un loc unde te-ai întoarce, cu drag!
Răspunsul unității:
Multumim frumos și cu drag vă mai așteptăm la noi!
   Cretu Ciprian din Vaslui
nota: 10
schedule 12.10.2022
Cazare excepțională, cu un confort pe măsura așteptărilor, curățenie ireproșabilă. Cireașa de pe tort este priveliștea; nu cred că există în toată stațiunea o vedere panoramică mai spectaculoasă pentru a servi cafeaua de dimineață. Gazdă deosebită, destul de discretă, dar dacă ai chef de palavre, ai cu cine. Oameni di ominie!
Răspunsul unității:
Vă mulțumim frumos și vă mai așteptăm cu drag la noi!
poze recenzie
   Moldovan Corina din Iași
nota: 10
schedule 15.02.2022
A fost una dintre cele mai frumoase locații in care am fost în România, curățenia, bunul simt al proprietarilor, m-au impresionat. Pensiunea este dotata cu toate facilitățile incluzând: ciubar, sauna, parcare, foișor cu grătar și spațiu de joaca pentru copii.
   Botez Simona din Perieni
nota: 10
schedule 07.08.2021
O pensiune super frumoasa. Proprietarii foarte primitori și plăcuți. Spațiu de joaca pentru copii foarte frumos. Toate facilitățile exact ca în descriere. Camerele foarte curate, bucătăria utilata complet. Zona liniștita.
CONTACT
Mihaly Găvrilă
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mihaly Găvrilă
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0757 826 961
WhatsApp
Apel/SMS