Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Four S Palace din Borșa grade grade grade

Borșa, str. 22 Decembrie, nr. 202/c -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Tusinean Vasile din Turda
nota: 10
schedule 28.08.2023
Locația superba, are o panorama de vis. Ori unde privești se vad crestele munților. onfortul și curățenia camerelor de nota 10. Gazdele foarte atenți la detalii și necesități, foarte buni ghizi turistici. Piscina interioara oferă o relaxare binevenita după o zi de drumeții. Micul dejun foarte bun și diversificat. Recomand cu drag aceasta locație, pentru un concediu liniștit.
   Stela din Brasov
nota: 10
schedule 05.08.2023
Gazdele ospitaliere, de nota 10. Pensiunea moderna, cu o priveliste mirifica, camere spatioase cu mobila de calitate, decorate modern, bucatarie noua dotata cu tot ce trebuie, piscina interioara incalzita, numai buna de relaxare. Si peste tot o curatenie impecabila. Recomand, cu drag, aceasta pensiune!
   Silvana Danciu din Timisoara
nota: 10
schedule 29.07.2023
Localizată la strada principala, are avantajul terasei foarte frumoase, cu un peisaj minunat. Camere încântătoare, curate,frumos și cu gust amenajate, bine organizate. Gazdele sunt minunate, mâncarea foarte gustoasă (pastele incredibil de bune, recomand). Vom reveni cu siguranță împreună cu prietenii noștri.
Răspunsul unității:
Ne-a fācut deosbitā plācere sā vā cunoastem, vā mai asteptam cu mare drag.
Multumim
   Sorin din Galați
nota: 10
schedule 17.09.2022
Gazde foarte primitoare, primire excelenta, servire excelenta, curățenie, priveliște minunată, domnul Simon un adevărat ghid turistic, doamna Sava un adevărat chef al bucătăriei maramureșene. Ne bucurăm că am ajuns la aceste gazde minunate și sperăm să revenim. Toată stima pentru ce faceți.
   Pacala Jeni din Drobeta-turnu Severin
nota: 10
schedule 04.05.2021
Locatie excelenta, curatenie impecabila, camere spatioase si decorate cu bun gust, mancare gustoasa si proaspata, iar gazdele jos palaria. Doamna Sava si dl. Simon au fost foarte atenti si receptivi la dorintele noastre, mereu prezenti printre turisti si gata sa satisfaca si pe cei mai pretentiosi dintre noi.
CONTACT
Sava
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Sava
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0749 293 822
WhatsApp
Apel/SMS