Pensiunea Borsa din Borsa

Borsa, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 103A  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.

Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

   Simona S din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 11.08.2016 - 13.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatia este foarte frumoasa, curata si ingrijita. Gazdele sunt foarte primitoare si ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie. Este locatia in care voi reveni ori de cate ori voi ajunge in Borsa.
   Andreea din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 02.08.2016 - 05.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O pensiune primitoare, cu camere extrem de curate si comfortabile, o curte mare si frumos amenajata, spatiu de joaca pentru copii si o "jucarie" vie superba, Briciola, cel mai superb animalut de care ne-am indragostit cu totii din primele minute. Si cum omul sfinteste locul, domnii proprietari sunt niste oameni minunati, extrem de amabili, atenti la nevoile turistilor si dispusi in fiecare moment sa isi ofere ajutorul celor ce il solicita. Cu siguranta este un loc in care ne vom reintoare cu drag si pe care il vom recomanda tuturor celor ce-si doresc sa cunoasca superbul Maramures.
   Octavian O din Ramnicu Valcea
nota: 9.33
schedule sejur: 29.12.2015 - 03.01.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Gazdele au fost foarte amabile si ne-au pus la dispozitie tot ce am avut nevoie.
Locatia este foarte frumoasa si recomand Pensiunea Borsa oricarui grup. Este frumos in orice anotimp si sunt foarte mutle locuri de vizitat in orice perioada a anului.
CONTACT UNITATE
Timis Daniela
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

                                                                                   

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.