Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Malec din Borșa

Borșa, str. Forestierilor, nr. 19B -
Nota 10.0 / 6 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Stirbu Stefan Cosmin din Tg Jiu
nota: 10
schedule 13.03.2023
Condiții: curte cu locuri de parcare, foișor cu grill mobilat complet, leagăn, ciubăr și sauna contra cost care merita toți banii, este foarte ușor de găsit, este situată aproape de dn, casa modernă, complet utilată cu toate necesităților necesare, terasa cu biliard destul de mare, spațiu foarte bine îngrijit și întreținut, iar gazdele sunt foarte primitoare și te ajuta cu toate informațiile necesare! Recomand cu încredere!
   Pădurariu Florentin-claudiu din Botoșani
nota: 10
schedule 09.02.2023
Un loc superb, peisajul este minunat, gazda este foarte primitoare, acestea oferind din partea casei bucate tradiționale și pălincă, ne-am bucurat de sauna și ciubarul de care dispune casa, plus masa de biliard. Curățenia este la ordinea zilei, camerele fiind foarte curate și foarte spațioase. Casa are și o bucătărie utilata complet și îngrijită. O locație foarte frumoasă și bine întreținută. Am fost foarte mulțumiți și o recomandăm, cu plăcere.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi!!
   Mihai Obreja din Târgu Neamt
nota: 10
schedule 06.02.2023
Locația superba, confort, toate facilitățile. Vacanta perfectă! Proprietarii sunt super ok, recomand, cu toată încrederea! Am fost primit cu bratele deschise, mâncare, pălincă, se merita orice efort ca să ajungi aici! Căldura, jacuzzi, sauna, peisaj superb, aproape de pârtia olimpica Borșa, sala de biliard, foarte bine organizat, modern.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi!
   George Cafeluta din Botosani
nota: 10
schedule 30.01.2023
O gazda primitoare, cabana e super ok și condițiile sunt pe măsură de a te relaxa în Maramureș!
Proprietarii sunt foarte de gașca, iar zona are toate utilitățile necesare (magazin, restaurant, spălătorie), recomand cu încredere și ciubar-ul și sauna!!!❤
Răspunsul unității:
Vă mulțumim și vă mai așteptăm pe la noi!
   Marius Chiorpec din Mircea Vodă
nota: 10
schedule 28.12.2022
Locația superba, confort, toate facilitățile... vacanta perfectă! Proprietarii sunt super ok, recomand, cu toată încrederea! Am fost primit cu bratele deschise, mâncare, pălincă, se merita orice efort ca să ajungi aici! Căldura, jacuzzi, sauna, peisaj superb, aproape de pârtia olimpica Borșa, sala de biliard, foarte bine organizat, modern.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim! Vă mai așteptăm pe la noi.
   Andreea din Borsa
nota: 7.67
schedule 21.08.2021
Locatia este ok, langa rau, la periferia orasului. Practic sunt mai multe case in curte, iar in una locuiesc proprietarii, iar cealalta se inchiriaza turistilor. Proprietarii sunt amabili si ofera tot spatiul turistilor. In dormitoare nu sunt tv-uri desi in anunt scrie ca da, s-au oferit prosoape curate si acces la bucatarie cu toate cele necesare pt. pregatire mancare. Ciubar si sauna se ofera la cerere si contra cost. O experienta placuta pt. noi, 2 familii si un copil.
CONTACT
Malec Cătălin
Pe TURIST INFO din 2021
Indisponibil până la 01.06.2024














Malec Cătălin
pe TURIST INFO din 2021
Indisponibil până la 01.06.2024
Indisponibil până la 01.06.2024