Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Casa Ika & Matei din Borșa grade grade

Borșa, str. Brădet, nr. 29C -
Nota 10.0 / 24 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Aurela din București
nota: 10
schedule 23.08.2023
Gazda foarte drăguță și amabila, curățenie exemplara, acces la bucătăria dotată cu tot ce este necesar, internet. Pensiunea este foarte aproape de telescaun, se poate urca la Cascada Cailor, peisajele sunt superbe. Se poate servi un balmos pregătit pe loc.
   David din Timișoara
nota: 10
schedule 06.08.2023
Aflați prima oară în această zonă, am rămas fascinați de căldura cu care am fost primiți de gazdă, dar și de condițiile de la cazare: bucătărie spațioasă, grătar, loc de parcare supravegheat video, siguranță, liniște, camere curate (curățenia era la ea acasă defapt, peste tot!) și încă multe altele!
Suma tuturor aprecierilor din partea noastră, suntem profund recunoscători pentru experiența de vis din zona maramureșului completată de casa Ika&Matei Borșa!
Dacă deja ai citit comment-ul, nu mai sta pe gânduri, ai găsit tot ce ai nevoie pentru o vacanță de vis într-un loc fascinant!
poze recenzie poze recenzie
   Petre Papavă din Podeni
nota: 10
schedule 06.08.2023
O vacanță minunată cu familia într-un loc de cazare unde găsești tot ceea ce ai nevoie! Gazdele, niște oameni calzi și primitori, au reușit să completeze pe deplin experiența noastră în Maramureș. Recomand, casa Ika&Matei Borșa, noi vom reveni și a doua oară, cu siguranță! Merită!
   Radu din Botoșani
nota: 10
schedule 04.08.2023
Gazda foarte amabila si primitoare. Pensiunea curata si dotata cu toate cele necesare, situata într-o zona liniștită și aproape de telescaun.
   Baltag Corina Elena din Dulcesti, Județul Neamț 0744
nota: 10
schedule 01.07.2023
Gazda este o persoană deosebita, amabila, primitoare. Pensiunea este foarte bine localizata în stațiune, în apropiere de telescaune care urca spre Cascada Cailor, peisajul este mirific, ca dintr-o poveste. Curățenia este la superlativ, totul este foarte curat și bine organizat în camere. Suntem siguri ca vom mai reveni cu drag în acest loc minunat.
   Vasile din Iasi
nota: 10
schedule 20.06.2023
Am fost cazati la inceputul lunii iunie. Despre cazare ,a fost totul la superlativ, camere curate, spatioase, living de servit masa cu televizor si boxa pentru muzica, iar vesela la discretie. Gazda primitoare si receptiva, de nota 10. Am facut si doua trasee montane, iar peisajele sunt superbe. Am folosit gratarul si terasa din spatele pensiunii pentru odihna si relaxare. Daca o sa mai mergem la Borsa, cu siguranta tot acolo ne vom caza.
   Dan Daniel din Iasi
nota: 10
schedule 20.06.2023
O locatie extraordinara, pozitionata pentru a admira statiunea Borsa ! Foarte curat, atat in camere cat si in celelalte locuri (bucatarie, zona de gratar, etc). O gazda minunata, super primitoare! Un loc cu o priveliste de neuitat, in care te vei simti super bine! Recomand cu drag!
poze recenzie
   Adrian din Iasi
nota: 10
schedule 08.06.2023
Foarte confortabil, localizare bună, curătenie excelentă, gazde primitoare cu suflet bun, nu te deranjează, foarte buni ospitalieri, dacă ai nevoie de ceva, gazdele sunt dispuse imediat să te ajute (lemne pentru grătar, aprindere foc, și altele). Te simti ca la tine acasă... Mulțumim...
   Vlasin Daniela din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 06.02.2023
Am petrecut câteva zile la aceasta pensiune, așezată într un peisaj de poveste, este aproape de pârtiile de schi pentru doritori, iar în restul anului perfect pentru drumetii și relaxare. Gazdele deosebit de primitoare, curățenie peste tot, căldură în camere, totul a fost de nota 10. Multumim! Cu siguranță, vom mai reveni.
   Cristian Hara din Cluj
nota: 10
schedule 04.02.2023
M-am hotărât in graba sa găsim ceva cazare, sigur, mi-am asumat ca nu o sa găsesc ceva extraordinar. Din fericire, ne-a ajutat Dumnezeu sa găsim, am intrat pe site-ul turistinfo, după mai multe cautari și apeluri, am găsit casa Ika și Matei. Am găsit acolo oameni simpli, de o mare calitate, care ne-au făcut un concediu de trei zile splendid. M-am simțit minunat, va recomand, cu drag.
   Danuleasa Iuliana din Călărași
nota: 10
schedule 04.09.2022
Locația este superba, curățenie și lucruri de calitate, gazda foarte primitoare și drăguță! Camerele spațioase și luminoase, bucătărie utilata cu strictul necesar! Totul la superlativ, merita sa o vizitați, nu veti regreta! Am fost un grup, ne-am simțit foarte bine.
   Decea Mirela Oana din Giurgiu
nota: 10
schedule 22.08.2022
Gazda primitoare, care nu te deranjează, camere curate. Mrita sa treci pe aici, va recomandam, zona foarte frumoasă. O găsiți în zona complex Borșa. O sa revenim cu mare drag. Va plimbați cu mocănița, vizitați și cascada Cailo,r care este in apropierea pensiunii.
   Adrian din București
nota: 10
schedule 15.08.2022
Un loc foarte frumos și primitor. Camerele sunt curate și dotate cu tot ce ai nevoie. Gazda este foarte amabilă și dornică să ajute cu tot ce este nevoie. Se ajunge destul de ușor pe un drum asfaltat și există loc de parcare în curte. Este o locație liniștită cu un peisaj foarte frumos. Nouă ne-a plăcut foarte mult!
   Anca I. din Constanța
nota: 10
schedule 04.08.2022
Este locul în care ne-am propus să ne întoarcem cât mai curând, cu toate că am venit de la o distanță foarte mare. Motivele sunt numeroase: amplasarea într-un cadru de vis, liniștea pe care ne-am dorit-o, plecând dintr-un oraș aglomerat, camere confortabile, curățenie exemplară, desăvârşită, iar despre gazdă pot spune că este de o amabilitate și o finețe rar întâlnite. Am venit turişti și am plecat prieteni, încântați atât de frumusețea obiectivelor vizitate, dar și de frumusețea sufletească a oamenilor care sfințesc acest loc.
   Robert C. din Iasi
nota: 10
schedule 27.02.2022
Casa este perfectă pt un grup. In absolut toată casa era curățenie, iar gazdele ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie pe parcursul șederii noastre. O să întâlniți niște oameni sociabili și amabili.
Răspunsul unității:
Va mulțumesc și va mai aștept cu drag!
   Claudia din Ludus
nota: 10
schedule 10.01.2022
Am ajuns dintr-o intamplare la aceasta unitate, dar nu am regretat nicio secunda. Gazdele tinere si primitoare, desi sunt la inceput de drum, au dat dovada de profesionalism, au facut totul in asa fel ca sederea noastra sa fie foarte placuta. Sunt foarte harnici (ne-au curatat masina de zapada) si foarte curati. Totusi vorbele sunt de prisos, ca sa va lamuriti, trebuie sa incercati, nu o sa va para rau. Pretul accesibil, locatie buna, priveliste superba, adevarata oaza de liniste. Am petrecut o minivacanta de 3 nopti cu o iarna ce ne-a adus aminte de copilarie, cu foarte multa zapada, a fost ca-n povesti, de vis.
   Camelia din Cluj
nota: 10
schedule 04.01.2022
Nota 10 pentru tot! Curatenie exemplară, bucataria utilata cu absolut tot ce doresti. Noi am fost de revelion, 3 familii cu copii. Proprietatea este spatioasa, atmosfera in jur foarte ok, gazda, dna Ika jos palaria! Pozitia pensiunii este foarte ok.
   Docuz Alina din Buzău
nota: 10
schedule 31.12.2021
Oază de liniște, piveliște superbă, mobilier nou, curățenie exemplară. Despre gazdă numai cuvinte de laudă. Pur și simplu s a îngrijit să nu ducem lipsă de nimic, încântându-ne mereu cu atenții dulci și plus alte altenții.
   Pinta Gabriel Mihai din Mangalia
nota: 10
schedule 18.09.2021
Foarte curat, camerele moderne dar au păstrat tradiția bucovinei, un foișor unde te relaxezi la poalele muntelui, gazda este de nota 1000.

Gazda a stat cu noi, am povestit, ne-a îndrumat la un restaurant unde se mananca tradițional, ne-a prezentat zona.

Au și un leagăn in curte, trambulină pentru copii.
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai așteptăm cu mare drag!
   Gavriluta Costina din Verseni Iasi
nota: 10
schedule 13.09.2021
Am ajuns din întâmplare la la pensiunea Ika & Matei si am rămas impresionați de curățenia exemplară, o gazdă primitoare, plăcută și un peisaj de vis.

Totul a fost perfect, începând cu serviciile, personalul, confortul, prețul foarte accesibil și în mod special curățenia impecabilă.

O îmbrățișăm cu drag pe dna Ika!
   Vervega Georgeta din Iasi
nota: 10
schedule 12.09.2021
Am ajuns la Casa Ika & Matei impressionati de peisaj.

Gazda a creat o atmosfera placuta.

Camerele foarte frumoase si curate.

Gazda atenta cu noi ne-a oferit palinca. Ne-am simtit ca la noi acasa. Vreau sa ma intorc si iarna aici. Am ramas placut impressionati de acest loc.
   Adrian Chirila din Iasi
nota: 10
schedule 09.09.2021
Pensiune cu terasa, gratar, plita si ceaun. Camere spatioase si curate cu baie proprie.

Gazde foarte primitoare. Aproape de telescaunul ce duce la Cascada Cailor, partia olimpica. Restaurante in zona. Zona linistita cu aer curat.

Camere cu vedere la munte cu un peisaj minunat.
   Maria Si Petrica din Chicago
nota: 10
schedule 07.09.2021
Am fost intampinati cu o deosebita ospitalitate din partea gazdelor.

Locatia este aranjata cu gust si o curatenie desavarsita. Am petrecut o seara impreuna cu gazdele si am avut ocazia sa ne imbracam in costume nationale traditionale zonei.
   Nicoleta din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 26.08.2021
Am ajuns la Borsa si dupa o plimbare am decis sa ne cazam la aceasta pensiune. Ne-a placut de cum am vazut-o. Nu am regretat nici o clipa. O pensiune linistita, cu vedere spre munte, camere frumoase spatioase, curatenie desavarsita. Ne-am simtit bine veniti de cum am facut primul pas in curte. Gazde frumoase, primitoare, care te ajuta cu orice ai nevoie, la orice ora. D-na. Ika face un mic dejun exceptional.
CONTACT
Danci Viorica
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Danci Viorica
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0743 891 384
WhatsApp
Apel/SMS