Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Bya din Borșa

Borșa, str. Văilor, nr. 12 -
Nota 10.0 / 4 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ana Maria din Sinaia
nota: 10
schedule 18.04.2023
Un loc de poveste unde ne-am relaxat. Conditii foarte bune de cazare. Este foarte curat, mancarea este proaspata, traditionala si foarte buna. Ne-am relaxat seara in ciubăr si ne-am bucurat de peisajul minunat al meleagurilor maramuresene. Camerele sunt decorate traditional si am avut ocazia sa ne pozam in port traditional. Gazdele au fost foarte primitoare povestindu-ne cu multa rabdare despre traditiile si obiceiurile zonei. Peisajul este de vis. Recomand, cu drag, oricui sa se cazeze aici. Totul la superlativ. Cu siguranta, o sa revenim, cu drag!
   Apalaghiei Elena din Suceava
nota: 10
schedule 26.08.2022
Un loc de poveste, cu gazde deosebite, o priveliște minunată, îl loc unde m-aș întoarce ori de câte ori avem ocazia, o curățenie exemplară, gazdele sunt niste oameni minunați, recomand cu cea mai mare încredere, va mulțumim pentru tot ospitalitatea care ne-ați oferit-o, va mulțumim pentru tot. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
   Botosan Constica din Suceava
nota: 10
schedule 13.08.2022
O casa minunata, un loc frumos, oaspeti minunati, o sa revenim cu cel mai mare drag ori de cate ori o sa avem ocazia, un loc unde viata e frumoasa, un pesaj frumos, o viata frumoasa, ceea ce viata ofera aici, nu mai gasim nicaieri. Daca vreti să vizitati locuri frumoase si de poveste, noi va garamtam și vă spunem cu tot dragul, să vizitati aceste locuri frumoase.
   Dumitrachie Elena din Botosani
nota: 10
schedule 04.08.2022
O locație frumoasa, cu gazde primitoare și foarte serviabile. :) Confort calitate preț foarte bun, camerele curate cu tot ce trebuie. Recomand.
CONTACT
Grec Niță
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Grec Niță
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0743 489 991
WhatsApp
Apel/SMS