Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Bogdan din Balvanyos

Balvanyos, str. Principală, nr. 72/A -
   Placinta Sandita din Galati
nota: 9
schedule 24.08.2022
Am ales aceasta cazare pentru ca am sarbatorit 30 ani de casatorie, respectiv aniversarea zilei de nastere a sotului si am zis ca ar merge ca un al doilea concediu pe anul acesta. Am stat doar 2 seri aici, insa mi-am putut face o parere. Este o pensiune destul de bine ingrijita, ce detine camere curate si aerisite, zona frumoasa si deloc galagioasa! Cadru natural deosebit, amplasare de vis în mijlocul naturii.
   Radu A. din Bucuresti
nota: 10
schedule 03.08.2022
Cabana este utilata cu tot ce este necesar, liniste deplina, aer curat, padurea aproape. Gazda este foarte ospitaliera si ne-a oferit toate informatiile de care aveam nevoie. De la dl. Bogdan am aflat si multe lucruri interesante despre istoria locului. Speram sa revenim in acest colt de rai. Excelent!
   Rebeka Veress din Sancraiu De Mures
nota: 9.67
schedule 30.07.2022
O pensiune linistita in mijlocul naturii, intr-o zona cu multe izvoare de apa minerala si bai deosebite cu diferite ape carbogazoase care izvorasc din zona.
Aceste bai sunt cu totul deosebite, aproape unice pe continent, sunt amenajate in mijlocul padurii, exact acolo unde este sursa de apa minerala. Desi sunt aproape unul de celalalt, au compozitii diferite. Sunt amplasate saune, ciubare cu ape minerala incalzita. Peisaj superb, cum ridici ochii copaci inalti, brazi, iar putin mai jos bazine, bai reci, cu efecte benefice. La fiecare afisat in 3 limbi compozitia chimica si efectele benefice.
Atat pensiunea Bogdán cat si baile Csiszár sunt asigurate cu gard electric de calitate, care ofera siguranta impotriva animalelor salbatice.
Ofera recreere, odihna, intr-un mediu natural, gazde deosebit de atente, cu multa bunavointa.
Camere curate, bucatarie utilata cu cele necesare.
Curge apa minerala la robinet.
Am fost mai multe ori in weekend, ne-am simtit foarte bine.
Este ceva special pentru toti cei care iubesc natura, linistea si apreciaza mediul sanatos al padurii, aerul curat si ciripitul pasarilor.
   Sanda din Cluj
nota: 10
schedule 13.09.2021
Am fost cazați un week-end și ne-am simțit foarte bine. Casa este curata, decorata cu bun gust și dotată cu cele necesare.

Domnul Bogdan este o gazda primitoare și foarte înțelegătoare. Am avut cu noi și 2 căței care s-au distrat de minune.
   Sorin din Bucuresti
nota: 9
schedule 08.09.2021
Locul este de vis, chiar te relaxezi într-un cadru natural deosebit.

Vila este dotata cu tot ce trebuie, gazda domnul Bodgan, ne-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie.
   Nina din București
nota: 10
schedule 07.09.2021
Cazarea excelenta, proprietar cum rar mai intalnim, curățenie și oricând sa te ajute.

Bucătăria echipata cu tot ce ai nevoie într-un sejur, foișorul ok și poziția vilei este amplasata într-un cadru mirific.

Asa ca domnul Bogdan noi vom mai reveni cu drag la d-voastră. Multă sănătate!
   Constantin din Iasi
nota: 9.33
schedule 29.08.2021
O locatie frumoasa, intr-un peisaj salbatic in sensul bun al cuvintului, o gazda primitoare si foarte discreta, un foarte bun ghid primind relatii inca de la sosire cum pot avea o vacanta frumoasa, preturi la cazare foarte mici, lemne pentru gratar cate doresti. In apropiere un izvor cu apa minerala, curatenie si o bucatarie ca acasa dotata cu cele necesare.
   Sanda Furtuna din Craiova
nota: 10
schedule 09.08.2021
O locatie excelenta in mijlocul naturii, in plina salbaticie cu peisaje foarte frumoase, o gazda minunata, foarte primitoare si amabila.

Ape tamaduitoare intr-un peisaj mirific.

Din zona se pot face excursii in imprejurimi in Tinutul Secuiesc si se poate manca la restaurantele din zona la pret rezonabil.
   Eduard-george din Roman
nota: 10
schedule sejur: 28.12.2020 - 02.01.2021
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O atmosfera placuta, primitoare. Locatia este mult mai frumoasa in realitate, pozele sunt facute acum mult timp.
   Nicusor din Moinesti
nota: 10
schedule sejur: 30.12.2018 - 02.01.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Amabilitatea, discretia si disponibilitatea gazdei, locatie dotata cu tot ceea ce este necesar unui sejur reusit, dispusa intr-un loc retras si inconjurata de un peisaj de .... Basm!
Noi am petrecut Revelionul(4 zile) la aceasta locatie si ne-am simtit excelent, de aceea tin sa-i multumesc si pe aceasta cale domnului Bogdan pentru un sejur peste asteptari!
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu am avut nemultumiri
poze recenzie
   István I din Panciu
nota: 9.67
schedule sejur: 03.09.2018 - 09.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Zona liniștită în mijlocul naturii. Cabana este echipată cu absolut tot ce este necesar. Proprietar cooperant și foarte amabil. Intenționez să revin.
   Dan din Iasi
nota: 10
schedule sejur: 03.09.2018 - 08.09.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locatie deosebita,liniste,aer curat,gazde deosebite,confort
thumb_down
Aprecieri negative:
Sper ca solicitarile gazdelor catre primaria Turia in legatura cu repararea drumului de accses sa se rezolve cit mai repede,de altfel este singura sugestie de imbunatatire
   Zoltan din Viisoara Jud.cluj
nota: 10
schedule sejur: 11.07.2018 - 15.07.2018
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Am petrecut zile minunate in 2016, am revenit dupa doi ani si vom mai veni. Vila Bogdan este intr-un loc linistit, departe de orice zgomot, langa padure, o oaza de liniste, ideal pt relaxare. Proprietarii foarte primitori, amabili, vila este dotata cu tot ce ai nevoie sa pregatesti masa sau daca nu vrei sa gatesti, sunt restaurante in apropiere cu preturi accesibile. Este posibilitate de a face drumetii, sunt multe locuri de vazut (lacul Sf Ana, pestera Puturosul etc), sunt multe izvoare de apa minerala benefice pt sanatate. Am fost foarte multumiti si recomandam Vila Bogdan pt petrecerea concediului.
   Irina I din Iasi, Bdul Alex Cel Bun Nr 21
nota: 9.83
schedule sejur: 23.07.2015 - 26.07.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Excelenta cazare, inconjurata de brazi, cu o curte ingrijita
- gazde deosebite, care nu ne-au deranjat, ci din contra au fost foarte amabile si ne-au arata imprjurimile sau ne-au spus diverse ponturi despre ceea ce putem vizita
- bazine si izvoare termale foarte bune pt sanatate
- sper sa revenim cat de curand
CONTACT
Bogdan
Pe TURIST INFO din 2009
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Bogdan
pe TURIST INFO din 2009
Telefon: 0746 610 651
Apel/SMS