adaugă o unitate turistică
search
date_range

Sala de conferințe Hotel Suprem din Baile Olanesti

Adresa: Parangului 12, Baile Olanesti, judetul Valcea
Telefon: 0250775157
Fax: 0250 775 064
E-mail: receptie@hotel-suprem-olanesti.ro
Capacitate: 200 locuri
Locuri de cazare: 92 locuri

Cazare

Complexul Suprem este situat pe un platou de 3000 mp,proprietare privata,intr-o pozitie privilegiata, avand o viziune panoramica larga asupra dealurilor impadurite aflate la mica distanta, in imediata apropiere a Bisericutei din lemn donata de locuitorii comunei Albac ,jud. Maramures.

Complexul hotelier ofera servicii complete pentru organizarea evenimentelor,precum conferinte,seminarii,intalniri de afaceri,team-building-uri,cursuri,nunti,botezuri,banchete. De asemenea dispunem de 2 sali de conferinta , de 20 de locuri respectiv de 200 de locuri dotate cu videoproiector,ecran de proiectie,flipchart si instalatie de sonorizare.

Hotelul SUPREM*** a fost dat in functiune in anul 2003 si ofera 44 spatii de cazare, cu un total de 92 de locuri, din care :30 camere cu doua paturi sau pat dublu, 4 camere cu doua locuri (doua paturi sau pat dublu) si canapea extensibila si 10 apartamente . La solicitare se poate aloca un pat suplimentar.

Spatiile de cazare hoteliere sunt dotate cu TV, cablu, telefon conectat la centrala digitala proprie, minibar, aer conditionat, grup sanitar modern dotat cu uscator de par. In incinta hotelului si pe terase se poate accesa internetul gratuit prin reteaua wireless.

Incalzirea si prepararea apei calde menajere pentru intregul ansamblu hotelier se realizeaza prin centrala termica proprie.

In imediata vecinatate a receptiei se afla amplasat barul de zi de categoria I, recent renovat cu o capacitate de 35 locuri, din care 15 locuri in salon si 20 locuri pe terasa alaturata.

Pentru petrecerea timpului liber va punem la dispozitie o masa de biliard,o masa de tenis-contracost,sah,remy- gratuit.

Meniul este diversificat si poate fi servit < a la carte>.

Demisolul hotelului cuprinde spatiile de preparare a hranei si 2 restaurante clasificate la categoria 3* cu o capacitate de 120 de locuri ,respectiv 200 de locuri ,terasa in aer liber cu vedere panoramica asupra intregii statiuni cu o capacitate de 200 locuri.
Dispunem de gratar in aer liber .

De asemenea, hotelul dispune de parcare proprie ( 35 de locuri) iluminata si supravegheata noaptea de serviciul de paza propriu.

Facilități în sala de conferințe

Echipamente în sala de conferințe