adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurantul Noel din Baile Olanesti

Adresa: Libertatii, Nr. 46
Fax: 0250 775 254
Capacitate: 70 locuri

Prezentare restaurant Noel din Baile Olanesti

Parterul pensiunii Noel este rezervat unui restaurant elegant cu bar, avand capacitate de 70 de locuri.

Salonul restaurantului permite organizarea de mese festive. Parintii se vor putea bucura de o masa linistita, scaunele speciale pentru copiii mici va stau la dispozitie. Specialitatile servite in Restaurantul Noel apartin atat bucatariei romanesti cat si celei internationale.

Printre preparatele casei se numara: ciorba de burta, ciorba de perisoare speciala, tochitura Noel, gustos pui Noel, sarmalute cuib cu mamaliguta, file de salau, pastrav la gratar, snitel de pui umplut iar la desert va recomandam printre altele, papanasii cu smantana si dulceata, specialitatea bucatarului. Ca specialitate proprie a restaurantului Noel, va recomandam Muschiul de vita cu ierburi picante.

Pentru copii va recomandam supa cu galusti, supa crema de legume, ciorba de legume proaspete, piept de pui impanat cu legume, iar la desert clatitele cu ciocolata sau cu dulceata casei.

PIZZA
Pizza servita in restaurant este atent pregatita din cele mai bune ingrediente. Veti putea alege intre Pizza Capriciosa, Quatro Stagioni, Marquerita, Romana iar ca specialitate va recomandam Pizza Noel.

BAR
Amplasat in interiorul restaurantului, barul va sta la dispozitie pentru a savura un cocktail sau o cafea aromata Molinari. Muzica de atmosfera va intregi confortul acestui spatiu elegant.

phone Telefon: 0730592407