Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Vila Adam din Băile Olănești

Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Stoica Gheorghe din 1 Decembrie
nota: 10
schedule 11.08.2023
Destul de aproape de centru, liniște, confort, curățenie, gazde discrete și de treaba, camerele super cu baie proprie, bucătărie cu ce este necesar. Am fost foarte mulțumiți, o locație de unde poți pleca cu ușurință sa vizitezi toate obiectivele, câteva minute pana la aqua park Tisa, mai revenim, cu drag.
   Noroc Miodrag din Torino
nota: 10
schedule 26.08.2022
Am străbătut țara (și nu numai) în lung și în lat. Dacă toate persoanele și locațiile ar fi pregătite așa cum sunt cele de la vila Adam (olănești), vacanțele, turismul și România ar fi altfel! Superb! Admirabil! Un da absolut, ferm și convins! Calitate/ preț enorm de mult peste așteptări!
   Calin Mihaela din Bucuresti
nota: 10
schedule 04.08.2022
Vila dispune de 2 foișoare un grătar, bucătărie dotată cu tot ce ai nevoie. Camere curate dotate cu bai, paturile mari și confotabile. Singurele lucruri care mi-au lipsit, au fost o curte mai mare și un cuptor cu microunde. Noi am fost cazați în perioada 31.07-02.08 2022. Ii doresc multa sănătate gazdei.
   Sorina din Sydney
nota: 10
schedule 26.07.2022
Deosebit de buna cazarea, foarte frumos aranjat si dotat, foarte, foarte curat, gazda extrem de discreta si bine intentionata. Ne-am simtit extrem de bine, absolut ca acasa. Toate serviciile excelente. O gradina superba cu flori deosebit de frumoase. O recomand din toata inima.
Excellent absolutely, everything was very good. The house is very clean and very well maintained. The owners are very discrete and very helpfull. We had a great time. All services were very nice. The garden is gorgeous with msny beautiful flowers. I totally recommend this place.
   George G. din Argeș
nota: 10
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 15.07.2022.
Rezervare prin turistinfo.ro fără costuri in prealabil. Un sejur frumos, gazda deosebit de discretă, camera foarte curată cu baie asemenea, bucătăria utilata cu tot ce ai nevoie. Foarte aproape de centru, zonă linistită cu parcare fără probleme și costuri. Recomandăm cu drag!
   Ana din Bucuresti
nota: 10
schedule 13.07.2022
Localizare buna (maxim 10 minute pana in centru), foarte frumos amenajata, camera a fost destul de spatioasa, curatenie - nota 10, gazdele foarte ok.
Singurul lucru care lipseste, este o priza in baie (in cazul in care vrei sa folosesti un uscator de par).
Răspunsul unității:
Multumesc.Problema cu priza am rezolvato.
   Silviu Baboi din Pitesti
nota: 10
schedule 23.09.2021
Totul a fost la superlativ, incepand cu amabilitatea gazdei, atenta la nevoile celor cazati, confortul si amenajarea camerelor, curatenia, facilitatile, bucatarie dotata cu tot ce este necesar.

Vila este situata foarte aproape de atractiile turistice, mi-a placut in mod deosebit linistea si discretia precum si foisorul foarte frumos amenajat cu gratar unde ne-am putut relaxa in familie.
   Roxana din Craiova
nota: 10
schedule 23.09.2021
Modern, cu facilitati de nota 10, la aproximativ 5 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii.

Gazda extraordinar de primitoare si foarte discreta, camere spatioase si curatenie exemplara, bucatarie complet utilata, curte superba.

Peisajul vazut de la terasa vilei este de vis.

CONTACT
Baicu Marina
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Baicu Marina
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0766 474 285
WhatsApp
Apel/SMS