Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Sofia din Băile Herculane

Băile Herculane, str. Trandafirilor, nr. 27A -
Nota 10 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Nicoleta Ioja din Turda
nota: 10
schedule 25.01.2023
Super! Conditii de nota 10, gazda foarte deschisa si primitoare, accesibil din punct al pretului si al distantei fata de centrul statiunii. Localizata intr-o zona destul de linistita, cu vedere spre raul Cerna. Pana si copiii au fost incantati de pisicutele de pe terasa. Recomand!
   L.s. din Timisoara
nota: 10
schedule 29.08.2022
Minunat! Ne-am simțit foarte bine, totul organizat, pus la punct. Pensiunea este spațioasă, am beneficiat de confort și liniște. Doamna administrator a fost ospitaliera, politicoasa și foarte amabila. Am reveni oricând cu plăcere!! Ne-am simțit foarte bine, totul organizat, pus la punct. Pensiunea este spațioasă, am beneficiat de confort și liniște. Doamna administrator a fost ospitaliera, politicoasa și foarte amabile. Am reveni oricând cu plăcere!
   Caracaș Marilena Elena din Lelesti
nota: 10
schedule 20.08.2022
O pensiune foarte frumoasă și liniștită. Curățenia de nota 10. Gazda foarte primitoare și ospitaliera! Recomand 10/10. In zonă sunt multe centre de vizitat și peisaje superbe! Multe piscine și bazine termale, atât pentru adulți, cât și pentru copii! Am fost foarte mulțumiți și o să revenim și la anul cu tot dragul! Mulțumim pensiunea Sofia!
   Sebe Marian din Bucuresti
nota: 10
schedule 20.08.2022
Camere extraordinar de curate, administratorul foarte amabil și condițiile sunt excelente, peisajul este minunat, cu vedere la râul Cerna de pe terasa pensiunii, locația este foarte aproape de centrul statiunii, camerele sunt dotate cu mini frigider, televizor și aparat de aer conditionat.
   Mihai Nicoleta din Timisoara
nota: 10
schedule 16.07.2022
Pensiunea este superba, este foarte liniste, curățenia este de nota 10, camerele sunt foarte curate, gazda este foarte primitoare. Am venit cu copiii si suntem foarte încântați, peisajul din jurul pensiunii este unic: raul Cerna lângă terasa. O sa revenim cu drag de câte ori o sa avem ocazia.
CONTACT
Urzică Nina
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.


Urzică Nina
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0755 572 056
WhatsApp