Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Astoria din Băile Herculane

Băile Herculane, str. Trandafirilor, nr. 53 -
   Anca Macinic din Sector 2
nota: 5.33
schedule 05.10.2021
O experienta foarte neplacuta. Ne-au cazat in frig si ne-au cerut mult mai mult pe o camera fata de pretul afisat online. Doamna de la cazare este prea prezenta, prea insistenta, te simti urmarit la fiecare pas, nu poti sa iesi cand vrei din pensiune fara sa dai explicatii. Pe langa asta, mai e si pozitionata la sosea, toata noaptea trec tiruri pe langa geamul tau.
   Jianu Mihaela din Vulcan
nota: 10
schedule 07.09.2021
Locatie minunata, privelistea de pe terasa iti aducea o liniste in suflet, camera curata, gazdele foarte ospitaliere, te serveau dimineata cu o cafeluta cu un gust foarte bun.

O placere sa revii in acest loc! Doamna Maria si dl Eugen, felicitari pentru tot!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos ! Vă mai așteptăm cu drag , Maria și Emil .
   Stefan Onuleac din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.08.2021
Am avut plcerea sa revin la pensiunea familei Stoica si sa revad o statiune cu un renume istoric, atestata documentar sec. al II-lea din perioada civilizatiei romane, constituind un important punct de atractie pentru aristrocatia romei antice acestea fiind impresionati de exceptionala putere tamaduitoare a apelor termo sulfuroase de pe Valea Cernei.

Statiunea redescoperita, reconstruita si modernizata in sec. al XVIII -lea, in perioapa imperiulu austriac, devine ceea mai frumoasa statiune de pe continent, aprecieri pe care le primeste din partea unor mari personalitati ale timpului între care: Imparatul Iosif al II-lea, Imparatul Francisc i si Imparateasa Charlotte, Imparatul Franz Iosef si Imparateasa Elisabeta.

Din pacate autoritatile locale, de la revolutie pana acum, nu au facut mai nimic pentru a conserva aceasta bijuterie din perioada mai sus mentionata.

Din fericire exista initiativa privata care face ca oamenii sa poata beneficia de binefacerile zonei, Casa Astoria, proprietatea familei Maria si Emil Stoica.

O gazda primitoare cu mare bucurie de oaspeti.

Va stau la dispozitie cu o pensiune noua, curata, spatioasa, pe malul Cernei, cu o curte foarte mare, cu iasire la rau, foarte generoasa si frumos amenajata.

Te poti relaxa in hamacul de sub nucul secular, iar cand ti se face foame poti participa la un gratar pe malul Cernei, domnul Emil asigurand logistica.

Datorita faptului ca proprietatea are o curte foarte mare, toti turisti pot parca in siguranta.

Multumim familiei Stoica pentru grija de care au dat dovada pentru ca sejurl nostru sa fie de neuitat.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos , Ioana și Fane ! Vă mai așteptăm cu drag !
   Carmen din Hunedoara
nota: 10
schedule 12.08.2021
Un loc minunat, cu gazde de excepție. Descrierea și pozele sunt conforme cu realitatea.

E o bucurie sa stai seara pe terasa pensiunii și sa privești muntele, sau sa faci un grătar pe malul râului.

Casa Astoria este noua, curata, doamna Maria continua sa aducă îmbunătățiri pentru confortul oaspeților.

Mulțumim!
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos ! Vă mai așteptăm cu drag !


   Irina din Craiova
nota: 10
schedule 26.07.2021
Casa Astoria foarte aproape de centru, zonă liniștită, priveliște superbă, locație de vis, a fost o experiență foarte frumoasă. Proprietarii, doamna Maria și domnul Eugen, niște oameni minunați, foarte primitori, amabili, ne serveau în fiecare dimineață cu o cafeluta la terasă unde aveam o priveliște de vis, o grădină mare verde și frumoasă și multe flori minunate.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos! Vă mai așteptăm cu drag, Maria și Emil!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Denisa din Timisoara
nota: 10
schedule 25.06.2021
Licatie minunata, zona unde te poti plimba in natura, peisajul este minunat. Pensiunea este bine amplasata, foarte curata, gazdele sunt amabile, empatice, foarte atente. Pe tot parcursul sejurului nu ne-a lipsit nimic. Curatenie la superlativ, au si balcon cu priveliste unde te poti relaxa, curte mare cu deschidere la lac.
   Dorin din Timisoara
nota: 10
schedule 24.06.2021
Pot sa spun că m-am simțit deosebit prin faptul ca totul este impecabil, doamna Maria a avut grijă sa nu ne lipsească nimic, mâncarea excelentă, peisajul dimineață cand savurezi cafeaua de vis, liniște, plină curtea de flori si de verdeață. Seara este o adevărată plăcere de a te relaxa pe malul Cernei cu o bere rece.
   Cristian din București
nota: 10
schedule 31.05.2021
O locație ideala pentru weekend plăcut alături de prieteni. O grădină spațioasă cu ieșire la râul Cerna unde după un grătar, am savurat berea.

Proprietara, o persoana extrem de amabilă, ne aștepta dimineața pentru a ne servi cu capuccino. În apropiere se găsește un ștrand termal și bazine cu apa sulfuroasa. Panorama muntelui este excepțională.
   Mihaela din Timisoara
nota: 10
schedule 25.05.2021
Locația este de vis. O oaza de liniste si aer curat. Muntele si raul Cerna întregește armonios aceasta locație. Camera este spatioasa, iar curățenia la superlativ. Dna. Maria este o persoana minunata, foarte amabila și oricând la dispoziția noastră. Fetitei mele ii place tare mult de dansa.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos ! Vă mai așteptăm cu drag !

   Oana Angheloni din Timisoara
nota: 10
schedule 22.05.2021
Pensiunea este foarte frumoasa, terasa și curtea sunt mari, poți savura cafeaua sub nuc sau chiar lângă raul Cerna.

Doamna Maria s-a asigurat ca nu ne lipseste nimic pe tot parcursul sejurului. Chiar dacă alegi sa mergi in drumeție sau sa te relaxezi, este spațiul ideal sa-ți petreci câteva nopți intr-o zona de munte.
CONTACT
Stoica Maria
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numerele de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Stoica Maria
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0742 070 492
WhatsApp