adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa Ileana din Baile Govora

Baile Govora , str. Nufarului, nr. 8  
​Capacitate: 6 adulți și 3 copii în 3 spații de cazare.
Unitatea este amplasata langa strandul Balnear, are o capacitate de cazare de 6 locuri in 3 camere duble, baie si bucatarie complet utilate.
Asezata intr-un cadru natural pitoresc, aproape de centrul statiunii Baile Govora, pensiunea `Casa Ileana ` este locul ideal de a petrece o vacanta de neuitat. Pensiunea dispune de toate conditiile si dotarile pentru un turism civilizat. Turistii care doresc sa faca tratament in statiune pot merge la una din bazele de tratament din imediata apropiere a pensiunii.
Pensiunea dispune de 3 camere duble, cu cablu Tv, baie comuna, oferind turistilor acces la bucatarie si terasa.
Tarifele sunt negociabile, in functie de sezon si numarul de zile de innoptare.
Baile Govora este singura statiune din Romania unde raportul dintre aeroionii pozitivi si cei negativi este egal cu 1.
Statiunea Baile Govora este considerata una dintre cele mai bogate statiuni in ape iodurate si bromurate din lume, a doua din Europa.
Statiunea este renumita pentru varietatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor, fiind unica statiune din tara in care se afla ape minerale cu o compozitie chimica diferentiata, ape sarate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, crenoterapie cu ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice si magneziene.
Statiunea detine numeroase dotari si instalatii de tratament: bai calde cu ape minerale iodurate si sulfuroase, bai cu esenta de brad, dus subacval, bai cu bioxid de carbon, pneumoterapie, electroterapie, hidroelectroterapie, inhaloterapia, kinetoterapie, masaj, ce ajuta la tratarea multiplelor afectiuni, de la afectiuni respiratorii pana la afectiuni reumatismale si neurologice.
In imprejurimile statiunii Baile Govora si pe meleagurile valcene se afla peste 300 de monumente istorice si de arta, de la tezaure neolitice, la vestigii dacice si romane si necropole paleocrestine.
Statiunea se afla intr-o zona cu numeroase obiecte de cult: Manastirea Govora, Manastirea Dintr-un Lemn, Manastirea Surpatele, spre Horezu (manastirea Horezu, Manastirea Bistrita, Arnota) iar spre defileul Oltului (manastirea Cozia, Turnu, Stanisoara) au dus la o adevarata dezvoltare a turismului monahal.
Exista multe oportunitati de recreere: plimbari in parc, festivalul folcloric `Florile Govorei` - anual in luna iulie, precum si `Sarbatoarea capsunului` - anual in luna mai, vizitarea municipiului Rm Valcea si a muzeelor importante, precum si colectiei de arheologie si arta `Gheorghe Petre` (govora).
Statiunea Baile Govora datorita asezarii sale, inconjurata de dealuri acoperite cu paduri de fag, stejar si pini ofera turistilor un aer curat, un bioclimat cu veri racoroase si ierni blande.

Cai de acces

Acces rutier:
Bucuresti - Pitesti (a1) - Ramnicu Valcea (dn 7) - Baile Govora(dn 67).

Acces feroviar:
Gara Govora sau Gara Ramnicu Valcea pe linia Piatra Olt, apoi curse auto pana in statiune.

Cele mai apropiate aeroporturi:
Aeroportul Craiova la 110 km, aeroportul Sibiu - 100 km, Bucuresti - 200 km.

Distante catre principalele orase din zona:
- Pitesti - 80 km.
- Sibiu - 120 km.
- Craiova - 150 km.
- Bucuresti - 200 km.
- Brasov - 210 km.
- Tg. Jiu - 100 km.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less

Facilități unitate:

 • check frigider in unitate
 • check internet wireless
 • check se accepta animale
 • check parcare
 • check gradina/curte
 • check acces la bucatarie
 • check terasa
 • check ferma proprie
 • check foisor in curte
 • check gratar/barbeque
 • check living
 • check livada
 • check loc amenajat de joaca

Facilități camere:

 • check sobe de teracota
 • check internet in camera
 • check baie cu cada
 • check baie pe hol
 • check incalzire centrala
 • check camera cu TV

Descrierea şi facilităţile sunt conforme cu realitatea? 0 voturi thumb_up thumb_down 0 voturi
CONTACT UNITATE

La această unitate, hotelierul acceptă doar rezervările prin formular


Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,