Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Iancu din Băile Felix

Băile Felix, str. Principală, nr. 323 -
Nota 10.0 / 30 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Bulzan Andrea din Iasi
nota: 10
schedule 24.04.2023
Am stat weekendul trecut la casa Iancu, chiar dupa ce au redeschis in acest sezon. O curatenie exemplara, familia foarte primitoare, terasa de vis, totul e de un verde crud, foarte frumos. Copiii s-au distrat de minune in curte si la Aquapark. Recomand!
   Volocaru Alina din Sibiu
nota: 6.83
schedule 21.11.2022
Casa spatioasa, gradina mare si frumoasa, proprietarii draguti. Curatenia insa precara si am impartasit parerea si cu mama proprietarei. Bucataria nu e utilata cu oale calitative (ultrafolosite). Vesela pare adunata din mai multe surse. Unele saltele sunt ok si se doarme bine pe ele, altele insa nu.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru informare, am discutat cu firma care se ocupa de curățenie și am luat toate măsurile necesare pentru a evita aceste lucruri în viitor. Fiind o căsuță privată și o afacere de familie, încercăm să ținem pasul cu toate provocările, din păcate nu mereu reușim și ne cerem scuze pentru acest aspect. Însă pentru că ne-ați fost de mare ajutor în înbunătățirea serviciilor oferite, la următorul sejur vă oferim o noapte de cazare bonus. Vă așteptăm cu drag!
   Andrei din Bungau
nota: 10
schedule 10.05.2022
Incep prin a multumi familiei Iancu, oameni foarte seriosi si cu bun simt, deschisi catre a ne ajuta cu orice problema. Am petrecut 5 zile in Felix cu familia si copiii, casa este foarte aproape de Aquapark si am primit reducere la intrare. Curatenie de nota 10, temperatura constanta de 21 de grade, toate facilitatile si o curte exceptionala, chiar langa padure. Recomand!
   Bogdan din Iasi
nota: 10
schedule 06.10.2021
Am facut un citybreak la Oradea si am ales sa ne prelungim mica escapada in Baile Felix, la casa Iancu.

Cazarea e de nota 10, gazdele sunt foarte primitoare, dornice sa ajute si sa ofere informatii. Am avut si caldura in permanenta, cu centrala pe peleti.

Zona e foarte frumoasa si linistita, ideala pentru un grup de prieteni mai mic sau un concediu cu familia. Curatenie, foarte bine echipata si utilata.
   Ana-maria din Floresti
nota: 10
schedule 19.08.2021
Mi-au placut mult gazdele, foarte primitoare, ne-au ajutat mult. Casa este minunata, zona foarte linistita, la cateva minute de mers pana la Aquapark. Padurea era chiar langa noi, iar curtea e de vis. Felixul s-a renovat recent, asa ca este o statiune foarte frumoasa, mai ales daca mergi in concediu cu familia.
   Robert din Constanta
nota: 10
schedule 11.07.2021
Chiar daca am strabatut toata tara ca sa ajungem in Baile Felix, a meritat 100%. Am stat 10 zile in aceasta unitate de cazare, impreuna cu familia. Copiii au fost foarte fericiti cu toboganele, calutii, poneii si am facut si multe drumetii. Oradea este superba, am avut timp sa o vizitam. Casa a fost foarte curata, spatioasa, dotata cu absolut tot ce e nevoie.
   Andreea din Medias
nota: 10
schedule 07.07.2021
Am petrecut o saptamana la Casa Iancu, la finalul lunii iunie. Ne-a placut mult, am fost 6 adulti si un catelus prietenos. Spatiu mult, gradina amenajata superb, am petrecut mult timp pe terasa. Casa e utilata cu absolut tot ce e nevoie, conditiile sunt foarte bune si curatenia a fost impecabila. Padurea e chiar langa, la fel si strandul.
   Ioana Bolojan din Timisoara
nota: 10
schedule 17.05.2021
Mi-a placut locatia, in mod deosebit curtea care este foarte spatioasa. Am stat o saptamana, am facut trasee cu atv-urile, ne-am balacit la strand si ne-am relaxat in liniste. Potrizita pentru familiile cu copii, ai nostri s-au distrat de minune. De mult nu ne-am simtit asa bine!
   Ghita M. din Turda
nota: 10
schedule 09.05.2021
Primirea foarte deschisa si plina de caldura. Am petrecut o saptamana la Casa Iancu si conditiile au fost de nota 10. Nu avem nimic de reprosat legat de cazare, ne-am relaxat, ne-am bucurat de curtea spatiosa si terasa, am facut gratare, ne-am plinbat prin padure si am descoperit locurile minunate din imprejurimi.

Statiunea este in renovare, dar sunt convins ca atunci cand va fi gata, va arata impecabil. Aquaparkul este foarte aproape, am mers in plimbare in fiecare zi pana acolo, copiii s-au bucurat de tobogane si am fost si la calarie, care e la 5 minute in plimbare de cazare.
   Moldovian Aurica din Resita
nota: 10
schedule 02.05.2021
Un concediu relaxant, de Paste. Am stat 4 zile in Casuta Iancu din Baile Felix, zona e deosebita, cu iesire la padure. Aquaparkul este la cativa pasi distanta. Curtea este deosebita, foarte frumos amenajata. Paturile sunt foarte comfortabile, am avut balcon in fiecare camera si nu am fost deranjati de vacini sau alti factori externi.
   George din Satu Mare
nota: 9.83
schedule 12.04.2021
Totul a fost excelent. Gazdele ne-au primit cu bratele deschise, ne-au facut un tur al casei si ne-au explicat tot ce era de interes, dupa care au venit doar la check-out.

Am stat 4 zile, saptamana trecuta si cum am prins vreme asa buna, copacii din padurea din fata incepeau sa incolteasca si sa faca flori, un peisaj e vis.

Copiii s-au distrat de minune la President, care e foarte aproape de casa. Centrul este putin mai departe, dar sincer o singura data am fost pana acolo, sa vedem lacul cu nuferi. La cat de frumoasa si relaxanta e curtea casei, nu aveam nevoie de altceva.
   Herman Gica din Brasov
nota: 10
schedule 04.04.2021
Am fost in primul weekend din luna aprilie in aceasta casuta, totul a fost excelent, conditiile de cazare sunt foarte bune, curatenia de nota 10, gazde foarte primitoare.

Am rezervat pentru 2 familii cu copii mici, am incapat foarte bine si ne-am bucurat de curtea imensa si de vremea buna pentru a face un grill.
   Lori din Timisoara
nota: 10
schedule 24.03.2021
Ne bucuram ca am ales sa venim aici pentru weekend, am avut un concediu minunat. Casa e echipata cu tot ce ai nevoie, gazde primitoare, curatenie de nota 10. Curte minunata, am avut noroc si am prins vreme buna, am si facut un gratar. Familiile cu copii se vor bucura de spatiu si de apa termala!
   Crisan Teo din Satu Mare
nota: 10
schedule 17.03.2021
Am fost weekendul trecut in Baile Felix si ne-am cazat la Casa Iancu. Totul e cu mult mai frumos decat in poze, in special curtea, amenazata cu mult gust si foarte spatioasa. Copiii s-au bucurat de spatiu si s-au jucat toata dupa-masa, iar Aquaparcul e chiar langa.
   Mihai Burghezan din Baia Mare
nota: 10
schedule 23.02.2021
A fost un weekend minunat, ne-am simtit foarte bine, iar copiii s-au balacit toata ziua. Casa e spatioasa, bucataria are absolut tot ce e nevoie, am facut un gratar si ne-am bucurat de curtea spatioasa.
   Criste Bianca din Arad
nota: 10
schedule 20.02.2021
Curatenie, toate utilitatile si confortul fac diferenta intre o pensiune/hotel si aceasta casa minunata, de care se ocupa direct familia care o detine, niste oameni minunati.
   Petrica din Sibiu
nota: 10
schedule 19.02.2021
Foarte frumos, gaze foarte amabile. O vila în adevăratul sens al cuvântului. Curățenie exemplara, camere mari, băile mari, o bucătărie utilata complet, confort 10+, gradina amenajata frumos, terasa mare cu grătar, totul a fost super. La 5 minute de Aquaparc president. Ne-am simți foarte bine.
   Ilie Cristian Folea din Molina De Segura
nota: 10
schedule 11.02.2021
Am petrecut o saptamana aici, totul a fost minunat. Personal si curatenie de nota 10. Liniste, intimitate, a fost un concediu foarte relaxant.
   George Fulgeanu din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 11.02.2021
Băile sunt frumoase si mari, camerele spațioase, bucătărie complet utilată, curățenie stelară. A fost o experiență faină.
   Adrian Popa din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 25.01.2021
Casa spatioasa, curta, superb aranjata si dotata cu tot ce ai nevoie.
   Stefan Daniel din Brasov
nota: 10
schedule 21.01.2021
Casa spatioasa, moderna si confortabila. Gazda foarte amabila si draguta. Gradina cu loc pentru gratar, o minunatie.
   Hegedus Kinga din Timisoara
nota: 10
schedule 21.01.2021
Am petrecut un weekend la Casa Iancu impreuna cu un grup de prieteni. Casa este spatioasa, curata si utilata pentru toate nevoile. Gradina este locul perfect pentru relaxarea de dimineata sau o seara de barbeque cu prietenii.
   Dragos Triteanu din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 21.01.2021
Casa Iancu este absolut fabuloasă și beneficiază de tot ce este nevoie pentru un weekend cu prietenii. De la paturi super comfortabile, la terasa spațioasă cu deschidere la fascinanta grădină zen, Casa Iancu este o adevărată experiență de savurat alături de cei dragi.
   Velciov Cristian din Timișoara
nota: 10
schedule 21.01.2021
Locația absolut minunată. Un loc numai bun pentru o relaxare bine meritata. Faptul ca este poziționată fix lângă Hotel Aquapark President și lângă padure, aduce un mare plus.
Gazdele sunt super faine. Paturile sunt dotate cu saltele comfortabile, zona de bucătărie dispune de toate facilitățile, iar curtea și terasa sunt perfecte pentru serile calde de vara.
Multumiri gazdelor pentru tot!
   Myriam Lazar din Timișoara
nota: 10
schedule 20.01.2021
E o alegere tare bună pentru câteva zile fugite de oraș. Am fost deja de două ori la Casa Iancu si de fiecare dată ne-am bucurat de tot ce are spațiul sa ofere. Atenția la detalii care e specifica proprietarilor se regăsește din plin în aceasta locație.
   Aura Lupascu din Cluj Napoca
nota: 10
schedule 12.01.2021
A fost minunat. Cand am ajuns casa a fost impecabila si calduroasa. Perfecta pe un weekend de relaxare.
   Anca din Cluj
nota: 9.67
schedule 12.01.2021
Casa spatioasa, frumoasa si curată dar cel mai mult mi-a plăcut gradina, unde am petrecut cel mai mult timp facand yoga si asteptand sa se faca gratarul. Dispune si de o terasa mare de unde am mancat, lucrat remote, am baut vin si dansat (dupa ce am terminat programul de munca desigur)
poze recenzie
   Florina din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 12.01.2021
Gasesti absolut tot ce este nevoie, casa este foarte curata si confortul sporit. Camerele sunt dotate cu paturi mari si comode, băile sunt îngrijite, iar curtea este excelenta pentru relaxare.
Am profitat si de pădurea aflată langa casa unde poti iesi dimineata la jogging.
   Dumitrita Mihai din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 12.01.2021
De la relaxare pe terasa, stat la soare in curte, pana la plimbări prin pădurea de lângă sau chiar o tura de alegare pe pista, toate aceste activități ne ajuta sa ne oferim putin timp pentru noi si sa reconectam la natura. In 2020 Casa Iancu a fost a doua casa pentru noi si ne-a ajutat sa trecem mai ușor peste lockdown. Cel mai mult apreciem spațiul generos care ne permite tot felul de activități. Mulțumim pentru ospitalitate!
   Andrei Marinau din Cluj-napoca
nota: 10
schedule 12.01.2021
Casa Iancu, o supriza placuta. Gazda foarte primitoare si prietenoasa.
CONTACT
Roxana Iancu
Pe TURIST INFO din 2021
Indisponibil până la 01.06.2024














Roxana Iancu
pe TURIST INFO din 2021
Indisponibil până la 01.06.2024
Indisponibil până la 01.06.2024