adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurantul Floare de Colti din Baia Mare

Adresa: Vasile Lucaciu, Nr. 48
Fax: 0262 250 216
Capacitate: 55 locuri

Prezentare restaurant Floare de Colti din Baia Mare

Restaurantul pensiunii Floare de Colti va ofera intr-o ambianta familiara o gama diversificata de preparate culinare rafinate din bucataria traditionala romaneasca si internationala pregatite pentru dumneavoastra de specialiste in arta culinara.

Amenajat in nota distinctiei si a bunului gust, cu o capacitate de 55 locuri, restaurantul pensiunii Floare de Colti sta la dispozitia dumneavoastra in scopul organizarii diferitelor mese festive (nunti, botezuri, aniversari onomastice, reuniuni de clasa), servirea fiind asigurata de un personal calificat poliglot.

Preparatele culinare oferite sunt intotdeauna proaspete, aprovizionarea fiind facuta din serele proprii. In zilele toride sau serile calde de vara va puteti destinde pe terasa intr-o ambianta intima dar revigoranta si racoritoare.

Barul pune la dispozitia clientilor felurite sortimente de bauturi alcoolice si racoritoare, precum si cea mai buna cafea din zona. Vinurile fin alese din podgorii nationale si internationale incadreaza perfect preparatele culinare cu specific national sau international oferit de bucataria pensiunii.

    Telefoane:
  • phone 0362808051
  • phone 0751191670