Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Eva din Baia de Fier grade grade grade

Baia de Fier, sat Baia de Fier, str. Sopta, nr. 1289 -
la aproximativ 5.6 km de centrul localității Polovragi
Nota 10.0 / 13 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Puiu Bratila din Marpod
nota: 10
schedule 10.03.2024
Am fost un grup de 12 persoane in wekendul 08.03.2024-10.03.2024. Pensiune se afla intr-un loc minunat la poalele muntilor, cu privelisti de vis. Am inchiriat toata unitatea iar 2 persoane au stat intr-o pensiune invecinata detinuta de acelasi proprietar. Pensiunea are 2 camere cu baie, un living si bucatarie la parter si 3 camere cu baie la etaj. Am comandat din timp mesele pentru intreaga perioada de la pensiune si am avut surpriza placuta de a fi serviti cu mancare ca la mama acasa (sarmale cu mamaliguta, smantana si branza, carnati, cartabos, slaninuta, muschi afumat, zacusca, dulceata, unt, gratare, carne la garnita, legume, muraturi, multe facute in ferma proprie), iar preturile au fost foarte bune. Am vizitat imprejurimile: Cheile Oltetului, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Tabara de sculptura de la Polovragi. Au fost 2 zile minunate. Speram sa ajungem si la vara atunci cand suntem siguri ca vom gasi aceleasi gazde minunate: Marian, doamna de la bucatarie si desigur proprietarul Doru, care s-au intrecut in a ne face sejurul minunat. Multumim, pensiunea Eva.
   Corina din Ploiesti
nota: 10
schedule 05.03.2024
Am fost cazați, cred ca la începuturi, prin 2018. Peisaj, locație, curățenie...totul la superlativ. Uitasem cum se numește pensiunea, dar am găsit scris intr-un jurnal. V-am cautat și mi-am zis ca nu ar fi rău să vă las o recenzie. Sper din suflet să reușim sa va vizitam din nou.
   Călin Marin din Giurgiu
nota: 10
schedule 05.01.2024
Pensiunea este amplasată într-un un cadru de vis, departe de zgomotul mașinilor, într-o oază de verdeață, dispune de camere curate și spațioase, încălzite, iar spațiul comun are toate dotările necesare. Apa caldă și accesul wi-fi constituie alte avantaje, iar piscina, ciubărul și focul de tabără completează sejurul. La cerere, se pot organiza plimbări cu atv-ul,cu ghid. Mâncarea este multă și bună, reușind să satisfacă pe deplin cerințele turiștilor. Personalul este atent la nevoile celor ce le calcă pragul, iar proprietarii sunt oameni “jos pălăria “. Recomand acest spațiu de cazare.
poze recenzie
   Viviana din Giurgiu
nota: 10
schedule 03.01.2024
Situată intr-un spațiu de basm, pensiunea pune la dispoziția turistului camere spațioase, curate, bine dotate, un living mare, mâncare bună și multă, personalul este foarte atent la nevoile turistului, iar proprietarii sunt oameni excepționali, care știu să trateze oaspetele astfel încât să revină la Eva cu plăcere, ca la niște prieteni.
   Angelica Iacob din Constanta
nota: 10
schedule 05.11.2023
Pensiunea este situata într-un peisaj de vis, camerele sunt mari și confortabile, foarte curate, proprietarul amabil și ne-a îndrumat către ce avem de vizitat in jur, personalul foarte amabil, mâncarea bună și multă, vin și țuică din partea casei, pentru copilul sub zece ani a fost gratuit, multă liniște în jur așa cum ne-am dorit... vom reveni cât de curand.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Marius Lupascu din Poarta Albă
nota: 10
schedule 01.11.2023
Curatenie la superlativ, mesele toate la fel la superlativ, find toate servite la pensiune iar personalul foarte atent la dorintele noastre, nu ne asteptam la seriozitatea personalului fata de toate dorintele noastre. Recomand si vom reveni cu mare drag, simtindu-ne exact ca acasa.
poze recenzie
   Constantin Monica din București
nota: 10
schedule 16.11.2022
O oaza de liniște, nu am mai întâlnit in nicio locație oameni atat de primitori. Recomand pensiunea Eva pentru cei care doresc sa scape de haosul din oraș si sa redescopere natura. Dorin este o gazda excelenta, ne-a îndrumat pe tot parcursul șederii noastre și a fost foarte receptiv! Vom reveni, cu siguranța!
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Monica Nitu din Eforie Nord
nota: 4.33
schedule 20.10.2022
Camerele fără chei, ușa de la pensiune nu se putea incuia noaptea. Bucătăria exista, însă nu e dotata cu mai nimic. Nu ai cum sa îți faci o cafea sau un ceai sau măcar sa iti încălzești puțină apă. Toate telecomenzile erau fără baterii. Când i-am cerut, ne-a adus, intr-un târziu, băiatul la care puteam apela și care statea acolo din cate am inteles, însă programele la tv se vedeau cu "purici".
Gazda, Dorin, ne-a primit bine și ne-a îndrumat sa ajungem acolo, însă apoi ne-a lăsat pe mâinile baiatului care... ca tineretul...
Singura priza disponibila era cea cu tv. Mai exista o alta priza, însă inaccesibila, pe care am descoperit-o în spatele tabliei patului, însă ptr a ajunge la ea, ar fi trebuit sa tragi tot patul, cu tăblie cu tot, în mijlocul camerei.
Curățenia "ok" in camera. Se vede lipsa unei prezente feminine oriunde te-ai uita.
Îmi pare rău, nu am dat niciodată o recenzie proasta, însă aici nu recomand.
   Dorin Teodorescu din Baia De Fier
nota: 10
schedule 16.08.2022
Un adevărat colt de rai, locul potrivit pentru un concediu. Liniște, peisaj, curățenie și cea mai buna mancare posibila care o găseam la bunici. Recomand cu drag și căldură, am revenit de 7 ani și vom mai reveni.
În afara de peisaj mancare, piscina, ciubar, cinematograf în aer liber, am avut posibilitatea, o parte din noi, sa ne plimbam cu atv-urile și bicicletele, iar alți au făcut traseu la Sura Haiducilor însoțiți de un ghid al pensiunii și mai exact gazda care ne-a povestit istoria locurilor și tradițiile de aici.
   Adriana Panturu din Fort Worth, Texas
nota: 10
schedule 05.07.2022
Situata pe un picior de plai, intr-un colt de rai, pensiunea Eva ofera o multitudine de posibilitati de relaxare, turism activ si experiente gastronomice. Proprietarul Dorin conduce o echipa de tineri amabili si dedicati, gata sa serveasca si sa indeplineasca toate dorintele oaspetilor. Curtea pensiunii si imprejurimile sint de vis, cu pajisti de flori salbatice in vaioagele dintre munti, bolte de vita racoroase si trandafiri inmiresmati, la mica distanta de renumite obiective turistice precum manastirea Polovragi, pestera Muierii, padurea colorata, Transalpina). Preparatele culinare sint proaspete si gustoase, iar gazdele ofera un meniu variat si indestulator. Recomand cu mare caldura aceasta pensiune, nu veti regreta un sejur sau o vacanta mai indelungata aici!
   Craciun-stancu Anca din Craiova
nota: 10
schedule 13.08.2021
Am descoperit aceasta locatie anul trecut si pentru ca ne-a placut foarte mult, am revenit si anul acesta si din nou am avut un concediu reusit din toate punctele de vedere: peisaje minunate desprinse dintr-un colt de rai, aer curat de munte, o minunatie de flori de camp (ne-am asezat pe iarba cu copilul si i-am facut o coronita din ele), aici timpul nu se grabeste sa treaca.

Camera si intreaga pensiune foarte curate, personalul prietenos si zambitor si am mancat feluri traditionale extrem de gustoase cu portii super mari.
   Cristian din Giurgiu
nota: 10
schedule sejur: 01.08.2019 - 05.08.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Linistea si mancarea
Răspunsul unității:
Va multumim si va mai asteptam!
   Mihaela din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 21.08.2015 - 23.09.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Un loc minunat atat ca si gazduire cat si ca localizare. La aceasta pensiune te simti confortabil, in siguranta, ca in familie. Proprietarii sunt o familie formidabila. Vom reveni cu placere.
Răspunsul unității:
Vă multumim frumos! și vă mai așteptăm.
CONTACT
Recepție
Pe TURIST INFO din 2015
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Recepție
pe TURIST INFO din 2015
Telefon: 0765 429 592
WhatsApp
Apel/SMS