Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Pensiunea Alina din Baia de Fier

Baia de Fier, sat Baia de Fier, aleea Zorilor, nr. 864 -
la aproximativ 5.6 km de centrul localității Polovragi
   Cristina Comlosan din Timisoara
nota: 4
info_outline Turist necazat, a notat doar comunicarea cu personalul unității în 05.06.2021.
Am facut rezervare cu 3 saptamani inainte. Doamna foarte draguta la telefon, ne asigura ca rezervarea e facuta si ca are cuvant, citez "eu cand asa spun asa ramane", ii spun ok si ca o rog frumos sa nu ajungem acolo si sa ne trezim ca nu avem cazare si ca daca nu sunt sa anulez ramane sa venim. Ajunsi la Ranca foarte obositi dupa o zi la viteza in coasta urma sa mergem la cazare. Zis si facut sunam sa spunem ca ajungem la 8 si surpriza foarte surprinsa doamna imi spune ca ii pare rau dar nu avem rezervarea ca eu trebuia sa sun inainte cu 2 zile si ca acuma nu o intereseaza, si uite asa am ramas cu ochii in soare. Multumim din suflet doamnei !
Răspunsul unității:
Eu va rog frumos sa va mai gândiți, nu cred ca este vorba despre pensiunea noastră asa ca va rog sa nu mai comentați aiurea și fără cunoștință, noi ne onoram rezervările de fiecare data și nu s a întâmplat vreodată sa nu ne primim clienți asa ca va rog sa va gândiți bine înainte sa lăsați asemenea comentarii ,o zi plăcută în continuare
   Serban din București
nota: 9.5
schedule sejur: 13.07.2019 - 14.07.2019
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Locația foarte frumoasa și liniștită. Mi-a plăcut ca este totul nou construit. Și ca am fost serviți cu lapte proaspăt la plecare.
poze recenzie
CONTACT
Iliescu Mariana
Pe TURIST INFO din 2018
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Iliescu Mariana
pe TURIST INFO din 2018
Telefon: 0728 863 403
WhatsApp