adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa cu Mesteceni din Baia de Fier

comuna Baia de Fier , sat Baia de Fier, str. iesire Pestera Muierilor, nr. parcela 10 (la aprox. 2.3 km de centrul loc. Pestera Muierilor)  
​Capacitate: 13 adulți și 3 copii în 6 spații de cazare.
Este amplasată în localitatea Baia de Fier, judeţul Gorj, între o pădure de mesteceni şi o pădure de brazi, la ieşirea din Peştera Muierilor, la o distanta de 9 Km de Transalpina (Novaci).

Drumul este extrem de pitoresc, străbătând zone împădurite şi muntoase, cum ar fi Cheile Oltetului, Cheile Bistriţei, Peştera Polovragi, Parcul Natural Buila-Vanturarita, precum şi minunatele aşezări monahale: Horezu, Bistriţa şi Arnota.

Pensiunea dispune de 6 camere duble, bucătărie modern utilată, cramă, saună, living dotat cu bar, sală de mese, pian.
(...) citește toată descrierea unității expand_more restrânge textul expand_less
CONTACT UNITATE
Nedelcu Mariana Mihaela
vezi numerele de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.


Procedura de rezervare

  1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
  2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,