adaugă o unitate turistică
search
date_range

Restaurante în Azuga

6 restaurante în Azuga
 • Ritivoiu 61
  Capacitate: 45 locuri

  Restaurant Seranna situat ofera posibilitatea de a organiza mese festive, traniguri, conferinte pina la o capacitate de 45 locuri, tabere copii, cantonamente sportive, mese tip pensiune si demipensiune. Aici puteti comanda preparate culinare traditio...

 • Independentei 24
  Capacitate: 90 locuri

  Pensiunea Rhein pune la dispozitie 2 saloane de restaurant cu o capacitate de servire a mesei pentru 90 persoane. Va asteptam cu preparate din bucataria traditionala si cea internationala intr-o ambianta placuta si intima.

 • Valea Azugii nr 9

  Pensiunea Miraj din Azuga va pune la dispozitie restaurantul sau si va asteapta sa incercati mancarurile din bucataria traditionala romaneasca si cea internationala intr-o atmosfera relaxanta de munte.

 • Str. Ritivoiului, Fn
  Capacitate: 150 locuri

  Imbiindu-va cu delicioase mancaruri traditionaler romanesti sau internationale si muzicarelaxanta, restaurantul Larisa va ofera conditii ideale pentru organizarea evenimentelor importante pentru dumneavoastra.

 • Garbovei
  Capacitate: 130 locuri

  Restaurantul are o capacitate de 130 locuri. Oaspetii pot alege din preparatele bucatariei romanesti si internationale.

 • Str.Garbovei; nr 29
  Capacitate: 60 locuri

  Etiquette .. la Villa Tittanic Residence Spa din frumoasa stațiune montană Azuga, de pe Valea Prahovei,se afla in apropierea partiilor de schi Sorica si Cazacu .. este locul ideal, unde vă puteți petrece vacanța sau weekend-ul, departe de cotidi...

Cazare în Azuga
Săli de conferință în Azuga
Crăciun 2017 în Azuga
Revelion 2018 în Azuga