Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Studio Mirage@Snow Residence (ski & forest) din Azuga

Azuga, str. Prelungirea Teilor, nr. 9 -
   Andrei Zeța din Bucuresti
nota: 10
schedule 28.11.2022
Foarte frumos! Un studio frumos aranjat si bine dotat! Bucatarie completa, nu chicineta, foarte important pentru noi, cu copii mici. Locatia este in padure, cei mici s-au jucat pana la epuizare printre copaci, in marea de frunze uscate! Ne-a placut si apropierea de telegondola si pastravarie! Multumim gazdei pentru indicatiile date pe telefon, pentru vinul din partea casei, dar si pentru mica surpriza lasata langa expresor. Vrem sa revenim, poate punem piticii pe schiuri!
poze recenzie
   Gabriel Soare din Bucuresti
nota: 10
schedule 10.04.2022
O apreciere pozitiva. Am fost in ianuarie, cand zapada era foarte mare. Nu am putut urca cu masina langa locatie, strada fiind plina de zapada. Am urcat cu bagajele pe jos si apoi, zi de zi, am urcat cu schiurile in spate. Este munte, deci urcam!:) Chiar daca vroiam sa comentez un punct negativ acest urcus, panta a fost superderdelus pentru copii, pana seara tarziu. Multumim pentru sanie gazdei. Studioul foarte incapator. Mai mare decat ne-am fi asteptat, inclusiv baia cu dus foarte mare!
   Viorel din Bucuresti
nota: 10
schedule 23.03.2022
Excelent. Totul a fost ok! Vila este foarte aproape de partie, ceea ce este un mare plus. Vrem sa revenim, inclusiv cu prietenii! Interiorul foarte bine dotat. Urcatul pe jos am crezut initial ca va fi o problema, dar nu a fost, mai ales petru copii, care s-au jucat non-stop in zapada!
   Razvan din Bucuresti
nota: 10
schedule 08.03.2022
Superb! Intim, calduros, liniste! Minunat! Din balcon privelistea e de vis: o padure tanara de brazi plini de zapada! Am facut check-in fara sa ne vedem cu gazda, iar comunicarea cu aceasta a fost excelenta. Multumim si pentru sanie! :)
   Panaitescu Mariana din Constanta
nota: 10
schedule 16.02.2022
Ne-am simtit minunat! Studioul este intr-o vila in padure, iesi in balcon si te afli in mijlocul brazilor. Foarte frumos. Curatenie impecabila, totul nou nout si foarte calduros! Copiii s-au dat continuu pe derdelus cu sania proprietarului (multumim!) si s-au jucat in zapada din padurea de langa studio. Comunicare excelenta cu proprietarul. Urcatul din strada pana la vila (100-150 m) ne-a obosit un pic, dar trece repede, iar locatia merita tot efortul.
CONTACT
Florin
Pe TURIST INFO din 2021
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Florin
pe TURIST INFO din 2021
Telefon: 0722 732 190
WhatsApp
Apel/SMS