Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Avi House Valea Avrigului din Avrig

Avrig, str. Intrarea Fântâni, nr. 210 -
Nota 9.1 / 5 recenzii10 - Excelent !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:8.5
lightbulb_outline Curățenie:8.5
weekend Confort:9
monetization_on Prețuri:8.5
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Mircea din Sibiu
nota: 10
schedule 16.07.2023
Am avut o experiență minunată la această cabană. A fost o escapadă perfectă din agitația urbană, iar locația acestei cabane este pur și simplu superbă. Am fost impresionați de ospitalitatea caldă a proprietarilor. Ne-au primit cu zâmbete prietenoase și s-au asigurat că ne simțim ca acasă pe toată durata șederii noastre. Camerele cabanei au fost confortabile și curate, oferindu-ne tot ceea ce aveam nevoie pentru a ne relaxa. Salonul beneficiaza de asemenea de toate dotările necesare, iar spațiul pentru grătar și ceaun este foarte bine organizat. Mulțumim încă o dată proprietarilor pentru primire. Recomand cu încredere.
   Paula din Sibiu
nota: 10
schedule 16.07.2023
Cabana a fost curata si paturile din camere foarte comfortabile. Curtea foarte frumos amenajata cu beculete care ofereau o atmosfera placuta. Propietarii au fost foarte primitori si superbi, ne-au pus tot ce am avut nevoie la dispozitie. Recomand cu tot dragul aceasta cabana.
   Tiberiu Sarla din Cumpana
nota: 6.33
schedule 07.06.2023
Incep prin a spune ca persoanele care inchiriaza cabana (un domn tanar si parintii acestuia) sunt intr-adevar foarte ok, dar sunt multe minusuri.
Plusuri:
- este o cabana destul de ok, rustica, cu balcon de unde se vad muntii
- camerele au mai multe paturi, ceea ce este ok cand ai copii
- curtea este foarte frumoasa, are si loc de joaca pentru copii, o masa unde sa stai afara, deci este ok pentru relaxare (teoretic)
- este aproape de puncte de interes precum Ferma de cerbi, Brambura Park (care este sub mediocru dupa parerea mea), Dino Park Avrig (la fel este su mediocru dupa parerea mea), etc.

Minusuri:
- cele 3 dormitoare si o singura baie cu dus sunt separate de living si de baia de serviciu; trebuie sa iesi afara ca sa ajungi la acestea din urma
- nu exista nici un dulap in camere, deci trebuie sa iti tii toate bagajele in geanta pe toata durata sejurului
- curatenia lasa de dorit, si sunt indulgent (am gasit un scutec folosit sub pat in momentul cazarii).
- caloriferul din baia de serviciu curenteaza in momentul in care tii mana sub apa de la chiuveta
- in fiecare weekend (conform spuselor mamei proprietarului) este o petrecere continua la vecini pana la 4 dimineata.

Daca veniti pentru relaxare, trebuie sa stiti chestia asta de la capul locului, deoarece proprietarii nu va vor spune si nici nu vor lua masuri in aceasta privinta
- in primele doua seri au fost si probleme cu apa calda. S-au rezolvat intr-un final, dar a fost destul de neplacut sa sunam proprietarul seara dupa ora 21 deoarece noi avem copiii in baie si venea apa rece la dus.
Noi am fost pentru prima oara in aceasta zona si ne doream foarte mult sa vizitam imprejurimile (Avrig, Sibiu, Alba-Iulia etc.), ceea ce am si facut. Noi plecam dimineata si ne intorceam seara, unde ne-am fi dorit sa gasim confortul necesar pentru odihna, igiena si relaxare. In primele doua nopti au fost problemele cu apa, in urmatoarele doua seri am avut petrecere cu vecinii pe care ii simteam in pat langa noi. Pacat de amabilitatea proprietarilor ca ei chiar sunt oameni de treaba, dar trebuie sa imbunatateasca multe. Cu parere de rau o spun, dar nu as recomanda aceasta cabana cunoscutilor mei.
   Raluca Mironescu din Copsa Mica
nota: 10
schedule 31.05.2023
Cabana are o priveliște minunata, aer curat, natura. Gazda este de o amabilitate extraordinara, cu bun simt si foarte prietenoasa. Cabana este perfecta pentru a organiza reuniuni sau petreceri oferind toate utilitățile necesare. O sa revenim cu drag cu alta ocazie.
poze recenzie
   Camelia din Sibiu
nota: 10
schedule 08.01.2023
Un mic colt de rai, gazda foarte primitoare, locația perfecta pentru a petrece zile frumoase cu prieteni. Muntii Făgărașului ii poti privi sorbind o cafea in curte pensiunii. Camerele sunt spatioase, sala de mese este dotata cu tot ce trebuie, curatenie este peste tot in cabana. Recomand!
CONTACT
Vulcu Andrei
Pe TURIST INFO din 2022
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Vulcu Andrei
pe TURIST INFO din 2022
Telefon: 0721 962 919
WhatsApp
Apel/SMS