adaugă o unitate turistică
search
date_range

Cabana Raluca din Arieseni

comuna Arieseni , sat Galbena, str. Principala, nr. 10  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Cuplu matur
Familie cu copii mici

Recenziile cabanei Raluca din Arieseni


   Cristian din Bucuresti
nota: 9.3
schedule sejur: 16.08.2016 - 22.08.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Cabana este asezata in mijlocul unei pasuni, la poalale unui deal. Peste tot esti inconjurat de verdele pajistilor si suficient de departe de sosea ca sa te rupi de rutina orasului (aglomeratie, zgomot, badaranie, etc.). Peisajul din jur este de poveste cu dealuri molcome, case rasfirate prin poieni si cu animale fericite. Gazdele, o familie de tineri, se aseaza la dispozitia turistilor fara sa fie plictisiti sau acriti. Oamenii zonei sunt deschisi si foarte sociabili. Nu in ultimul rand este de amintit apropierea de principlele obiective ale Rezervatiei Naturale a Muntilor Apuseni.
thumb_down
Aprecieri negative:
Aspectul usor inghesuit al camerelor, similar clasicului model de cat mai mult. Internetul nu iti permite sa rezolvi nimic urgent. Pentru a ajunge prima data ai nevoie obligatoriu de indrumare telefonica.
   Sandu din Constanta
nota: 9
schedule sejur: 25.06.2016 - 30.06.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-am întors de curând de la pensiunea Raluca,unde am fost cazați si unde ne-am simțit foarte bine.Curatenie,amabilitate,frumusete,liniste,aer curat,mancare foarte buna,pe toate le-am găsit aici!Recomandam cu căldură pensiunea!Dacă nu ar fi asa departe de Constanta,am reveni mult mai des!
CONTACT UNITATE
Avram Claudia
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,