Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Cabana Diana din Arieșeni grade grade

Arieșeni, sat Arieșeni, Dn75, nr. 31B -
la aproximativ 8.6 km de centrul localității Vârtop
Nota 10.0 / 8 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Trifu Vasile din Pantelimon
nota: 10
schedule 10.07.2023
O cabană de vis, cum puține găsești în țară, de vrei să-ți încarci bateriile și să uiți de stresul de zi cu zi, aici găsești tot ce ai nevoie. Ciripitul păsărilor și sunetul râului Arieș care trece pe lângă cabană, te face să nu vrei să mai pleci din acest loc. Bucătăria este utilată cu tot ce ai nevoie, camere spațioase și o terasă unde îți poți servi liniștit o cafea. Când vine vorba de curățenie, este greu să găsești un reproș proprietarilor. Gazdele sunt niște persoane deosebite, care doresc să-ți facă perioada de ședere cât mai plăcut posibilă. În cazul în care sunteți prin zonă, vă recomand cu încredere să vă cazați la Cabana Diana.
Răspunsul unității:
Va mulțumim în primul rand pt ca ați sles cabana Diana și pt cuvintele frumoase și aprecieri! Ne bucuram ca v a plăcut și a fost bine le noi! Va așteptăm cu drag, oricând!
   Marian Brasoava din Targu Jiu
nota: 10
schedule 26.01.2023
Am fost de multe ori in Arieseni si in zona Apusenilor, dar cazarea la aceasta cabana bate tot. Confort, curatenie, caldura, dotari, absolut tot de nota 10. Foisor pe malul raului. 8 km pana la partie (Vartop ). Proprietarii chiar stiu sa faca turism. Nota 10.
   Daniel Badea din Navodari / Constanta
nota: 10
schedule 28.08.2022
A fost prima data cand am ajuns in Apuseni, dar cu siguranta ne vom intoarce ptr acesti oameni super calzi. Nu stiu daca sunt toti asa in acea zona, dar cei de la cabana Diana, cu siguranta, sunt cei mai primitori si cei mai calzi dintre toate gazdele pe care le-am vizitat de-a lungul anilor. Multumim ptr aceste zile superbe. Multumim Diana, multumin Dan.
Răspunsul unității:
Suntem bucuroși ca ați rămas cu amintiri plăcute din Apuseni,va mulțumim pt cuvintele frumoase și aprecieri și va așteptăm cu drag sa reveniți!
   Melnic Mirela din Constanta
nota: 10
schedule 05.08.2022
Am revenit la cabana Diana dupa 6 ani si am intalnit aceeasi oameni calzi si primitori, intr-un loc de poveste. Cabana este situata la drumul principal, dar in acelasi timp ofera un spatiu intim in curtea din spate, pe unde curge râul Aries si vedere la padure. Are foisor cu gratar si balansoar, iar florile te imbie cu multitudinea de culori. Exista si o terasa acoperita la etaj, unde se poate servi cafeaua sau masa. Livingul este foarte spațios si bucataria super utilata, camerele foarte spatioase si paturile comode si cel mai mportant, curatenia la superlativ. Multumim frumos gazdelor si vom reveni cu drag.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pt ca ne apreciați, ne bucuram ca va place la noi și va așteptăm cu drag oricând!
   Dana din Timișoara
nota: 10
schedule 04.05.2021
Bucătăria este dotata cu tot ce trebuie (2 frigidere, cuptor cu microunde, aragaz), curățenie la superlativ, gazdele foarte primitoare, căldură, livingul generos, camerele foarte confortabile și mari. Curtea din spate cocheta și curata, pe malul ariesului. În apropiere este un pod mic peste râu și se pot face plimbări în pădurea din apropiere. Am fost extraordinar de încântați de cazare.
Răspunsul unității:
Mulțumim pentru apreciere! Vă mai așteptăm,cu drag,la noi!
poze recenzie poze recenzie
   Andrei din Timisoara
nota: 10
schedule 07.02.2021
Camere spațioase, curățenie exemplara, poziționare excelenta, caldura, living spațios, bucătăria mare si utilată complet cu tot ce ai nevoie, loc de parcare in curte, foișor pt.gratar, loc pt.ceaun, raul trece chiar prin spatele casei, peisaj de vis.
Gazdele sunt minunate, te ajuta cu orice ai nevoie, disponibile cu orice informație, oricând, inclusiv lemne in centrală vin si bagă ei, nu trebuie sa faci absolut nimic, doar sa te bucuri de relaxare.
Răspunsul unității:
Vă mulțumim pt aprecieri și oricând vă așteptăm,cu drag la noi.
   Raluca din Falcoiu
nota: 10
schedule sejur: 30.07.2020 - 02.08.2020
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Pestera Poarta lui Ionele,plimbarea cu caruta spre Cascada Varciorog,peisajul de poveste de la Calineasa apoi urma Pestera Ghetarilor(dar din pacate a fost inchisa).
thumb_down
Aprecieri negative:
Nici o nemultumite.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Mihai M din Cluj Napoca
nota: 9.67
schedule sejur: 05.09.2017 - 07.09.2017
thumb_up
Aprecieri pozitive:
O gradina superba ,chiar pe malul apei, curatenie impecabila, conditii foarte bune, colaborare foarte buna cu proprietarii .
thumb_down
Aprecieri negative:
Nu sunt.
CONTACT
Diana
Pe TURIST INFO din 2013
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Diana
pe TURIST INFO din 2013
Telefon: 0742 475 198
WhatsApp