adaugă o unitate turistică
search
date_range

Casa de vacanță Arefeana din Arefu

comuna Arefu , sat Arefu, str. Arefu, nr. 1 (la aprox. 15.0 km de centrul loc. Lacul Vidraru)  
Poți lăsa o recenzie dacă ai solicitat cazare ​prin formular​ și a fost acceptată de către hotelier. Fă poze unității, asemănătoare celor afișate pe site, pentru a face dovada sejurului. Vezi condițiile de aprobare a recenziilor.
Pot lăsa recenzii pe site toți turiștii care au transmis o cerere online de rezervare prin TURIST INFO, dacă:
 1. Datele de identificare ale turistului, datele de contact și datele sejurului din cererea de rezervare sunt reale,
 2. Hotelierul a răspuns online în sensul acceptării cererii de rezervare,
 3. Turistul nu a anulat rezervarea,
 4. Turistul trimite recenzia în mai puțin de 30 de zile de la data check-out-ului,
 5. Turistul nu a mai trimis o altă recenzie aceleiași unități de cazare în ultimele 30 de zile,
 6. În cazul nemulțumirilor turistul cazat va atașa dovada sejurului (factură, bon, chitanță, extras de cont sau poze făcute unității, în timpul sejurului, asemănătoare celor afișate pe site),
 7. Textul recenziei descrie în mod relevant experiența turistului cu unitatea de cazare,
 8. Textul recenziei nu schimbă și nu deformează realitatea obiectivă,
 9. Textul recenziei nu conține înjurii sau elemente de limbaj licențios,
 10. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unității de cazare recenzate,
 11. Turistul nu este un apropiat/angajat/colaborator al unei unități de cazare concurente.
*după 14 luni anumite recenzii devin irelevante sub aspectul timpului și vor fi retrase de pe site.

Single
Cuplu tânăr
Cuplu matur
Familie cu copii mici
Familie cu adolescenți

Recenziile casei de vacanță Arefeana din Arefu


   Ionut din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 30.09.2016 - 02.10.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Personal foarte amabil si flexibil. Am avut tot ce ne-am dorit pe durata sederii. Recomand!
   Adriana F. din Brad
nota: 10
schedule sejur: 09.07.2016 - 10.07.2016
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Conditii minunate de cazare: curatenie, ambient modern, gazde primitoare, casa de vacanta utilitata cu tot ce ne era necesar pentru cateva zile de sejur. Cu totii ne-am simtit foarte bine, ne-ar face placere sa revenim.
   Bogdan din Bucuresti
nota: 10
schedule sejur: 31.10.2015 - 01.11.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Ne-a placut atitudinea proprietarilor: foarte placuti, discreti, dar atenti la confortul nostru. Gratarul din curte a fost foarte apreciat. Bucataria este dotata cu absolut tot ce ai putea sa ai nevoie. Ca mentiune:a fost o zi cu temperatura scazuta,insa proprietarii au avut grija sa avem caldura din belsug in toata pensiunea, inclusiv in living. Noi am fost un grup de 8 persoane, o noapte si ne-am simtit foarte bine.
   Cristina V. din Bucuresti
nota: 9.8
schedule sejur: 11.04.2015 - 14.04.2015
thumb_up
Aprecieri pozitive:
Vila foarte frumoasa, cu vedere panoramica excelenta la masivul Ghitu, bine impartita, utilata complet in cele mai mici detalii si in special bucataria.Curtea mare, aerisita, foisor si gratar ok. Copiii s-au jucat in voie... Vecinii ok, la distanta, deci ofera intimitate. Usor de accesat ca si locatie, foarte aproape de cetatea Poenari si bineinteles de barajul Vidraru. Te poti plimba in voie pe dealurile din imprejurimi si poti face drumetii de la 1-2 ore la 7-8 ore,daca esti pasionat... Gazdele amabile. Am avut caldura si apa calda la discretie, deci ....perfect. Pretul este corect pentru serviciile oferite. Consider ca este cea mai buna pensiune din Arefu. Ceck in si out convenabil, fara presiune pe eliberare camere/vila. DE revenit CU siguranta. Multumim Casa Arefeana si domnului Dan si intregii familii care sunt niste simpatici...si ne-au oferit prilejul sa petrecem un Pasti Minunat !!!!
thumb_down
Aprecieri negative:
Ca si minus pot spune ca trebuie sa inchiriezi integral vila si de aceea trebuie sa te organizezi foarte bine cu priectenii/rudele. E important sa fie minim 3 familii ca sa se imparta costurile....si pretul per familie sa fie ok.
CONTACT UNITATE
Casa Arefeana
vezi numărul de telefon

După acceptarea telefonică a rezervării, completează formularul online SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ți se transmite că nu mai este necesar. Rezervarea prin formular îți dă dreptul de a scrie o recenzie la sfârșitul sejurului, iar hotelierul va fi motivat să-ți ofere o ședere mai plăcută.

Procedura de rezervare

 1. Completați formularul SOLICITĂ CAZARE, chiar dacă ați rezervat prin telefon, pentru a evita orice neînțelegeri ulterioare privind data sosirii, data plecării şi numărul de camere. Veți primi o copie a cererii de rezervare și acceptul hotelierului pe email.
 2. Insistați să plătiți avans la rezervare! Avansul reprezintă o garanție, și a dvs. și a hotelierului, că celalalt își va respecta promisiunea (număr de camere, număr de nopți și perioada). În cazul în care unul dintre cei doi nu-și respectă promisiunea, avansul îl compensează pe celalalt. Avansul este nereturnabil dacă dvs. nu vă țineți promisiunea însă vă asigură că hotelierul va reține camerele solicitate, în perioada solicitată. Notați pe documentul de plată datele sejurului, numele unității și localitatea,