Recenzii
Adulți
-
2
+

Copii
-
0
+

Casa Yma din 2 Mai

2 Mai, str. Falezei, nr. 16 a -
Nota 10.0 / 5 recenzii10 - Excepțional !

Adaugă recenzie
record_voice_over Personal:10
insert_emoticon Servicii:10
lightbulb_outline Curățenie:10
weekend Confort:10
monetization_on Prețuri:10
location_on Localizare:10


Adaugă recenzie
   Ana din Iasi
nota: 10
schedule 03.09.2023
O locatie boema pe malul marii. A fost exact ceea ce cautam. Gazda ospitaliera, dar discreta. Camera frumoasa, curata, cu minifrigider, care noua ne-a fost foarte util. Camera nu are AC, dar nici nevoie nu era soare, am avut doar dimineata dar super ok cu draperiile trase. Poti vedea rasaritul de pe terasa sau chiar din camera. Livingul cochet, cu multe flori. Exista si un expressor in bucatarie unde poti servi o cafea buna din partea casei. Recomand locatia cu mare drag.
poze recenzie poze recenzie poze recenzie
   Alexandru din Bucuresti
nota: 10
schedule 30.07.2022
Gazda este foarte primitoare si amabila. Casa Yma se bucura de o priveliste mediteraneana, ceea ce nu prea gasesti la noi. Arhitectura imobiliului este superba, cu accente grecesti, beneficiind de o curte interioara generoasa. Camerele sunt curate si bine intretinute. Plaja este la 2 minute de imobil.
Răspunsul unității:
Mulțumim frumos!
   Rocsana Marinescu din Buzau
nota: 10
schedule 15.08.2021
O vila cocheta, foarte bine intretinuta, mobilier nou, acces la bucatarie (la parter), cu ferestre si terasa spre mare, baie cu dus.

Proprietari extrem de amabili.

Se poate ajunge la plaja doar in cateva minute.

Sansa de a privi rasaritul o sa va incante, ca si linistea noptilor.
   Alina Anescu din Ramnicu Valcea
nota: 10
schedule 19.07.2021
Un sejur extraordinar. Priveliștea de la terasa este superba. Camerele au fost curate, ingrijite, iar gazda a fost primitoare. Se poate ajunge pe plaja in cateva minute de mers pe jos. Tot in cateva minute se ajunge si la restaurantele din zona.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos!..pentru gândurile frumoase!
   Irina din Bucureşti
nota: 10
schedule 29.06.2021
Am avut parte de un sejur extraordinar la Casa Yma. Locatia este excelenta si privelistea pur si simplu minunata. Am fost cazati intr-o camera tripla cu iesire direct pe terasa mare si priveliste la mare. Sa stai in pat si sa privesti marea - ce poate fi mai frumos!?

Gazda este deosebit de amabila, cu mult bun simt, mereu gata sa raspunda tuturor solicitarilor. A fost extraordinar de amabila si cu privire la ora de cazare si decazare fara sa perceapa vreun ban in plus ca am iesit dupa ora 13:00. Ne-am simtit foarte bine. Este o locatie eleganta, curata si foarte primitoare.
Răspunsul unității:
Va mulțumim frumos!
CONTACT
Mădălina Didea
Pe TURIST INFO din 2020
vezi numărul de telefon

Comunicare cu proprietarul,
rezervare necomisionată.














Mădălina Didea
pe TURIST INFO din 2020
Telefon: 0743 334 933
WhatsApp